Şimdi Ara

ZyXEL VMG3312-B10B Model Port açılmama sorunu Lütfen YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sırf bu konu hakkında 2 gündür uğraşıyorum Turk Telekom müşteri hizmetlerini aradım ama onlar bilmediklerini ve bir şey yapamayacaklarını söylediler ve Zyxel in destek numarasını verdiler.

Daha aramadım belki çözümünü bulabilirim diye bu yüzden bu konuyu açtım her neyse uzatmadan gireyim.

Modem modeli : ZyXEL VMG3312-B10B;

Açtığım port ne yaptıysam yönlendirilmedi yani port check gibi sayfalarda denediğimde aktif gözükmüyor portum.

Windows defenderi kapattım modem deki firewall ı da kapattım, port un doğru yapıldığından da eminim (umarım)

Sorun büyük bir ihtimal ile modem de ama hiç bir şekilde internette cevap alamadım her şeyi denedim kurcalamaktan modemi bozucaktım.

Umarım yardım edersiniz teşekkürler.

ZyXEL VMG3312-B10B Model Port açılmama sorunu Lütfen YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik04 -- 17 Temmuz 2018; 16:1:21 >

• İp adresiniz cgn'de mi? (Modem arayüzünden ip adresinize bakın, google'dan ip adresim nedir diye aratıp bir siteye girin. Modem arayüzündeki ip adresi ile karşılaştırın. İki ip farklı ise cgn'desiniz demektir. Cgn'de iken port açamazsınız.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Cgn ne demek oluyor ? modem arayüzündeki ip adresi dediğin 192.168.1.33 gibi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistik04

Cgn ne demek oluyor ? modem arayüzündeki ip adresi dediğin 192.168.1.33 gibi mi ?

Cgn, modem arayüzünde yer alan ip adresi ile, internete çıktığınız ip adresinin farklı olması durumudur. Cgn'deyken port açamazsınız.

https://www.youtube.com/watch?v=Zn71fqDDPV4

8:33 ten 9:00'a kadar izleyin, ordaki ip adresine bakın. Ordaki ip adresi ile google'dan ip adresim nedir diye aratıp bir siteye girdiğiniz zaman çıkan ip adresi aynı mı? Yoksa farklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 18 Temmuz 2018; 20:15:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, ZyXel müşteri hizmetlerini aradım anydisk gelip baktılar Turk Telekom ile irtibata geçtim sorunu çözücekler.
  • cng beni de yanıltıp biraz uğraştırmıştı. modemin bağlantı durumundan ip adresi farklı görünce uyandım. sağ olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.