Şimdi Ara

Onkyo TX-SR 703E - Harman Kardon Avr 430 - Marantz SR 7300 HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok zor olan Avr seçiminde yardım ve önerilerinizi bekliyorum.İkinciel düşünüyorum seçenekleri aşağıda sıralıyorum Hoparlörlerim Klipsch RF-82 ve center olarak da jbl l-center kullanıyorum önceki cihazım yamaha Dsp A1 di eski bir cihazdı codek eksiklikleri vardı vs. Bütçe 600-700 tl civarı

Marantz SR 4600
    Marantz SR 7300
    Onkyo TX-SR 703E
    Harman Kardon Avr 430

Siz olsaydınız hangisini düşünürdünüz, farklı önerisi olanda fikir verebilir ,yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirvana -- 25 Ekim 2011; 17:39:20 >

• DSP-A1 'den sonra At' dan inip Eşek bile diyemeyeceğim atlı karıncaya binmek gibi bir şey. DSP-A1 Yamaha'nın yaptığı en değerli amfilerden biri ben olsam elden çıkarmazdım.

Bu recieverların hepsi sanırım Dolby Digital ve DTS destekli hiçbirinin yeni nesil ses kodeklerini desteklediği yok. Yani DSP-A1 de olmayan ne var?
  • İkinci el lx83 verelim. Kiytirik amfilere bosa para vermeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lx 83 kaca acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

DSP-A1 'den sonra At' dan inip Eşek bile diyemeyeceğim atlı karıncaya binmek gibi bir şey. DSP-A1 Yamaha'nın yaptığı en değerli amfilerden biri ben olsam elden çıkarmazdım.

Bu recieverların hepsi sanırım Dolby Digital ve DTS destekli hiçbirinin yeni nesil ses kodeklerini desteklediği yok. Yani DSP-A1 de olmayan ne var?

Kodek derken yanlış adlandırmış olabilirim Dsp A1 eksik olanları aşağıda sıraladım Dolby Pro Logic var ama IIx daha farklı geliştirilmişi değilmi yanlışmı biliyorum.

THX Surround EX decoder ,
    DTS 96/24 ,
    DTS-ES Matrix 6.1 ,
    DTS Neo:6 ,
    Dolby Digital Surround EX ,
    DTS-ES Discrete 6.1 ,
    Dolby Pro Logic IIx
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

İkinci el lx83 verelim. Kiytirik amfilere bosa para vermeyin

Bende biliyorum kıytırık olmayan amfi almayı ama malesef maddi durum şuan için uygun değil aslında bir düşüncem var ebay üzerinden Almanya'dan onkyo 875 almak , 300 euro civarında satılıyo buraya getirmesi kargo derken 1000 liranın üstünde bi rakama mal oluyo vergiyi katmıyorum yani sancılı bir iş vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

İkinci el lx83 verelim. Kiytirik amfilere bosa para vermeyin

bütçesi 600 -700 tl olan adama lx 83 satmak mı istiyorsun ben 1500 tl verim lx83 e olurmu okey se pm at veya ara cep ten
    bu arada ben onkyo 703 kullanıyorum hiç de kıytırık deil sesi gayet güzel tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha AX-870 mı Denon PMA-1060
    14 yıl önce açıldı
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu kapanabilir harman kardon avr 430 aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.