Şimdi Ara

ONKYO TX-SR607

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el onkyo tx-sr607 aldım. Başakşehir yakinlarinda (Halkalı, İkitelli, Yenibosna Sefaköy, Küçükçekmece) bu sistemi kullanan var mi? Bir gün 1 saat kadar bendeki av receiver deneyip test edebilecek var mıdır?

• Hayırlı olsun bir 607 kullanıcısı olarak yakında olsaydım yardımcı olmaya çalışırdım.Deneme ve test amacınız nedir acaba?Bir sorun mu tespit ettiniz yoksa çözemediğiniz bir şey mi var? Gene de yardımcı olabileceğim birşey varsa uzaktanda olsa yardım etmeye çalışırım.Bu arada kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim??
  • Butun ozelliklerini deneyemedm ve bunlardan cok iyi anlayan bir arkadasim sehir disinda. Hayir bir sorun egil ancak daha detayli kullanimi hakkinda bilgi almak niyetindeyim. Misal hdmi harici optik1 optik2 veya coaxiel baglanti secenkleri arasinda ses terciherini nasil seciyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

Butun ozelliklerini deneyemedm ve bunlardan cok iyi anlayan bir arkadasim sehir disinda. Hayir bir sorun egil ancak daha detayli kullanimi hakkinda bilgi almak niyetindeyim. Misal hdmi harici optik1 optik2 veya coaxiel baglanti secenkleri arasinda ses terciherini nasil seciyoruz?

Sizde türkçe veya ingilizce kullanma kılavuzu var mı? Yoksa vereceğiniz mail adresine yollarım.Optik veya coaxiel bağlantıyı yapınca avr nin menüsünden 1-input seçeneğinden 3- digital audıo da gerekli ayarlamayı yapmalısınız.Neyi bağlayacağınızı söylerseniz tarif etmeye çalışıtım.Mesela ben TV den çıkış aldığım optik kablo bağlantısı optik 2 seçeneğine bağladığımdan avr deki ayarını TV/TAPE -- OPT2 olacak şekilde ayarlamıştım.
  • İngilizce kullanım kitapçığını sitesinden indirdim ancak türkçe kitapçık da var ise sevinirim. mail adresimi size özelden göndereceğim. Optik veya koaksiyel kabloyu macbook da kullandığım harici ses kartından giriş yapacağım. Mac de harici olarak bağladığım keyboard klavye ile müzik programlarını kurcalıyorum.
  • quote:

İngilizce kullanım kitapçığını sitesinden indirdim ancak türkçe kitapçık da var ise sevinirim. mail adresimi size özelden göndereceğim. Optik veya koaksiyel kabloyu macbook da kullandığım harici ses kartından giriş yapacağım. Mac de harici olarak bağladığım keyboard klavye ile müzik programlarını kurcalıyorum.

Tam katalog evde onu akşama gönderebilirim.Az önce adresinize yararlı olabileceğini düşündüğüm bir dosya gönderdim.
  • Mail adresine bir ek gelmedi. Bu cihazların firmare güncellemeleri oluyor mu? Hangi yöntemle yapabiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 19 Şubat 2013; 11:20:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-P42ST33E
    14 yıl önce açıldı
    Satılık Onkyo TX-NR3030
    2 yıl önce açıldı
    Yamaha rx-v359 amfi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mail adresine bir ek gelmedi. Bu cihazların firmare güncellemeleri oluyor mu? Hangi yöntemle yapabiliyoruz?

az önce tekrar yolladım.ben herhangi bir güncelleme yapmadım.sanırım bu cihaz için yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiman64

quote:

Mail adresine bir ek gelmedi. Bu cihazların firmare güncellemeleri oluyor mu? Hangi yöntemle yapabiliyoruz?

az önce tekrar yolladım.ben herhangi bir güncelleme yapmadım.sanırım bu cihaz için yok

Tamam word döküman elime ulaştı, teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

TR kataloğu az önce gönderdim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

TR kataloğu az önce gönderdim

Tekrar tesekkur ederim. Yakinda bir yerlerde olmadiginiza da uzuldum

• Arkadaşlar acil yardım istiyorum yeni onkyo ht-r 591 cihaz aldım. Cihazı açtığımda direk bu ekran açılıyor ve ben hiçbirşey yapamıyorum.

ONKYO TX-SR60709935/3124331c-e070-47ac-9398-bbd1100b005c.jpg[/s

ONKYO TX-SR607image] bu bir arızamıdır. İyade rdicem aldığım arkadaşa. Çözümü nedir. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: naturel18

Arkadaşlar acil yardım istiyorum yeni onkyo ht-r 591 cihaz aldım. Cihazı açtığımda direk bu ekran açılıyor ve ben hiçbirşey yapamıyorum.

09935/3124331c-e070-47ac-9398-bbd1100b005c.jpg[/s

image] bu bir arızamıdır. İyade rdicem aldığım arkadaşa. Çözümü nedir. Saygılar.
    7.kanalda hoparlor takılı mı? takılıysa bağlantıları bir kontrol edin setup ekranı sanırım bu.

• Yatdım cı olan bütün formdaşlara teşk ederim. Sorunu çözdüm otamatik kurulum için kullanılan mikrofon jak girişnde sorun jak soktığumda bu sorun oloşuyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.