Sierranın Yapmış oldugu bu oyunu ben internette buldum sistem gereksinimleri benim pc me uymadıgı için (256 ram 32 ekran kartım var oyun fazla istemıor:D ) indirmedim ama belki bazı arkadaşların hoşuna gider diye buraya koyuyorum alıntı deildir kendim buldum google da başka bişi ararken çıktı karşıma:D
sistem gereksinimleri * Intel® Pentium® III 800 MHz or equivalent AMD® Athlon™ processor * Windows® XP Home or Professional (including Service Pack 2 or higher) or Windows Vista™ * 256 MB of RAM For Windows® XP, 512 MB of RAM for Windows Vista™ * NVIDIA® GeForce® 2 MX 100 / 200 video card or ATI® Radeon® 7000 or higher * 1.0 GB of free hard disk space
Game Features # Form a team and play friends from all over the country. # Easy controls and a simple interface get you in the game instantly. # Play through 45 levels, 3 gameplay modes, and on 8 different courts.
Eğlenceli ve değişik bir oyuna benziyor denemedim ama :D Ltfen İndirip oynayanlar yazsınlar
~ Emeğe Saygı ~
Arkadaşım spor oyunları bölümüne bir göz atmanı istiyorum
ben siteye gırdım fakat uye olunmuyo yardımcı olursan sevınırım ?
quote:
Orjinalden alıntı: Erman12
ben siteye gırdım fakat uye olunmuyo yardımcı olursan sevınırım ?
olamassın uye eger ip nı north amerıca ipsı yapamassan :) oyun sadece o bolgeden oynanmaya musade edıyor