Şimdi Ara

online işlem merkezinde bakiye yükleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce sorunsuz kullandığım bakiye yükleme işlemi şuanda diğer bankalar seçeneğini seçmeme rağmen saçma sapan bir şekilde garanti sayfasını açıyor ve bilgileri doldurup tamam dediğimde siparişiniz onaylanmamış diye hata veriyor. avea ya bu konuda mail attım siteleri üzerinden ama hiçbir şekilde cevap vermediler. world kart ile bakiye yükleyemeyecek miyim ben şimdi, sizde durum nedir beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 18 Şubat 2011; 17:20:56 >

• Yorumumu tek bir kelimeyle yapıp fikrimi belirtmek istiyorum, tek kelime ile yorumum şu: "AVEA"
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Yorumumu tek bir kelimeyle yapıp fikrimi belirtmek istiyorum, tek kelime ile yorumum şu: "AVEA"

6-7 senedir memnunum ben
    ama sırf bu yüzden dolayı bakiyesiz gezmek hoş olmuyor
  • up
    ben world kart ile her ay sorunsuz yüklüyorum. dediğiniz gibi garanti sayfasına yönlendiriliyorum ancak şimdiye kadar hiç problem yaşamadım
  • bende hata verip işlem yapmıyor çok garip zaten 3d şifresi falan da gelmiyor telefona.
  • mail attığım müşteri hizmetleri saçma sapan alakasız bir otomatik cevap ile geri dönünce "diğer bankalar" yerine "iş bankası" seçeneğini seçerek bakiye yüklemeyi denedim ve çalıştı. belki bu şekilde hata alan birinin işine yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide
    mail attığım müşteri hizmetleri saçma sapan alakasız bir otomatik cevap ile geri dönünce "diğer bankalar" yerine "iş bankası" seçeneğini seçerek bakiye yüklemeyi denedim ve çalıştı. belki bu şekilde hata alan birinin işine yarar.

Bende de aynı sorun vardı, dediğin gibi yapınca halloldu. Çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Offline pos işlemi nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.