Bildirim
online magazamızda jbl,pıoneer, KICKER,jvc mevcuttur
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
oto amfide xetec , sierra , sound magus gibi markalarada yer verseydiniz keşke
mağazanız hayırlı uğurlu olsun bu arada. -
sağol kardeşim diğer markalarıda getirmeye çalışıyoruz önemli olan uygun fiyattan satabilmek bunu sağladığımız zaman bu tür markalarada yer vereceğiz -
hayırlı musterıler -
sağol bartu dayı -
30 cm L5 in kabinsiz fiyatı nedir? -
MERHABA
L5 30 cm malisef şuan elimizde yok
L5 38 cm mevcut fiyatı 399,00 KDV dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magzaci -- 31 Temmuz 2008; 23:52:46 > -
Hayırlı olsun yeriniz.Jbl'e ağırlık verin ucuza satıp sürüm yaparsınız,ve müşteri çekersiniz.Murtaştan başka yerdende almayın Jbl'i..Kicker felan iyi para kazandırır ama az gider..En iyisi Murtaş'ın getirdiği ürünleri alın,çünkü bu devirde en çok o markalar satıyor.. -
merhaba tafsiyen için sagol biz zaten mümkün olduğu kadar piyasanın altında tutmaya çalışıyoruz -
quote:
Orjinalden alıntı: magzaci
merhaba tafsiyen için sagol biz zaten mümkün olduğu kadar piyasanın altında tutmaya çalışıyoruz
Sitenize baktım,Alpin ,Navitech,Trident gibi markalardan uzak durmalısınız bence..Birde sitede yazan fiyatların hepsi güncel rakamlarmı?Eğer öyleyse rakamlar gerçekten iyi.. -
biz her markadan seçenek sunmaya çalışıyoruz takdir sizin
sitedeki fiyatlarımız günceldir her gün iki defa güncellenir -
O markalar çok sorun çıkarıyor ve kaliteleri pek iyi değil.O yüzden böyle yazdım. -
haklısın çok kaliteli ürünler değil ama arz talep meselesi
biz yine diğerlerini öneriyoruz ama ...... -
sa kardeş ben peq anlamamda tesisat işinden ama bişiler yapmak istiorum msn flan warsa konuşabilirmiiyis -
kendi sitemizin linkini vermiştik ordan bize ulaşabilirsin tel no mevcuttur burdan tel vermek yasak olabilir -
kardeş mail attım cvplarsan sevinirim -
cevabını mail attım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X