Şimdi Ara

ONLİNE OLMAYAN KO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewet arkadaşlar bu konuyla ilgili bi şey sormak istiyorum.Bu KO'nın online olmayanı var mı? yani su şekilde KO olcak oyun herşey aynı ama sadece kendin oynayacaksın oyunun leaderi sen olcaksın her şey senin elinde olcak binevi counter gibi olcak botlarla falan oynayacaksın.Bööle bi olay var mı yada yapılabilir mi?yoksa private server dedikleri buna benzer bi şey mi? yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: xMATRAx

Ewet arkadaşlar bu konuyla ilgili bi şey sormak istiyorum.Bu KO'nın online olmayanı var mı? yani su şekilde KO olcak oyun herşey aynı ama sadece kendin oynayacaksın oyunun leaderi sen olcaksın her şey senin elinde olcak binevi counter gibi olcak botlarla falan oynayacaksın.Bööle bi olay var mı yada yapılabilir mi?yoksa private server dedikleri buna benzer bi şey mi? yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

öle olsa canım sıkılırsa boss keserim..ama öle bişe olmaz
  • Yaw nie olmuyoo.Keşke bunun da single versiyonu olsa bi daha online girmem...başka bilgisi olan yok mu konu hakkında???
  • diablo gibimi
  • Dediğin hakkında yorum yapamayacagım ama baslıgını düzeltesen iyi olur (OnLine oLmayan knight onLine) :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.J.Sparrow

Dediğin hakkında yorum yapamayacagım ama baslıgını düzeltesen iyi olur (OnLine oLmayan knight onLine) :D

Dostum O Senin İmzandaki Resimde Bende birini Kesmişim Nicim yOuNgDeWiLd
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOkOxP

diablo gibimi

+1 Diablo II yi tavsiye ederim ko gibi ama 1e1 aynı deil tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • private server açabilirsin
  • ehuehu bide şimdiki resimime bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTheEnd -- 24 Ağustos 2006; 6:17:41 >
  • Citizen başarmış galiba,imzasında single player yazıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

private server açabilirsin

O çok zor yaa ben herşeyi hazır yükleyip oynayım istiyorum.Bazı arkadaşlar diablo'yu önermiş onun da amacı bu oyun gibimi liderlik falan yoksa ilerlemeli mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.