Bildirim
online oyun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu hiç ya of çok sıkılıyorum -
Ogame -
lineage II -
silkroad -
quote:
Orjinalden alıntı: x264
lineage II
bu oyun knight tarzı mı yani char mı kasıyosun oynaması falan kolaymı yada char geliştirmeliyse aşmış kişiler var mı oyunda çok noob kalmayalım kıl olurum sonra -
quote:
Orjinalden alıntı: ali1234
quote:
lineage II
bu oyun knight tarzı mı yani char mı kasıyosun oynaması falan kolaymı yada char geliştirmeliyse aşmış kişiler var mı oyunda çok noob kalmayalım kıl olurum sonra
ilgili bölümde rehber var -
quote:
quote:
quote:
lineage II
bu oyun knight tarzı mı yani char mı kasıyosun oynaması falan kolaymı yada char geliştirmeliyse aşmış kişiler var mı oyunda çok noob kalmayalım kıl olurum sonra
ilgili bölümde rehber var
bi indireli.m bakalım belki severim sağol
baba paralı ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1234 -- 14 Ekim 2008; 0:05:36 >
-
Dota dicem ama tek başına öğrenemessin mutlaka bilen bir arkadaşn olması gerekiyor amawww.barafranca.gen.tr çok güzel bir oyun anlayana -
quote:
Orjinalden alıntı: GökaLp.
Dota dicem ama tek başına öğrenemessin mutlaka bilen bir arkadaşn olması gerekiyor amawww.barafranca.gen.tr çok güzel bir oyun anlayana
omerta yıllarca oynadım 3 res geldi bıktım sonunda 3 2 1 go ogog ogo ogo
-
bedava serverlar var.
http://la2.theabyss.eu/ -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: GökaLp.
Dota dicem ama tek başına öğrenemessin mutlaka bilen bir arkadaşn olması gerekiyor amawww.barafranca.gen.tr çok güzel bir oyun anlayana
omerta yıllarca oynadım 3 res geldi bıktım sonunda 3 2 1 go ogog ogo ogo
bende 2.6 dan beri oynuyorum bu versiyon 3 aile kurduk 7 ing kastım artık 8. ingi kasıyorum ama baydı bıraktım Soldierim şuan çok sıkıldım öbür versiyon tekrar başlıcam şuan Dotaya devam ^^
Omertadan daha güzel web tabanlı oyun bulamadım " çok aradım "
-
ölüp ölüp bişi kaybetmeyeceğim bişi var mı -
gamezer var
bilardo
gel çevirelim -
Kicks Online -
travian -
COD4 ve COD2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X