2009 yılından 2014 yılına kadar oynadığım Shaiya'yı bırakmamla birlikte oyunlara ara vermiştim. Fakat şu son 2 haftadır aramadığım oyun kalmadı. Çoğu oyun Türkiye'ye kapanmış. O kadar çok oyun aradım, fakat yine de elimde kalan sadece hayal kırıklığı ve yorgunluktu. Neyse, konuyu uzatmadan giriş yapayım. Kısacası online oyun arıyorum. Türü farketmez. İster müzik, ister mmorpg, ister shooter, ister social life. Sadece istediğim birkaç özellik var. Oyun dandik değil, kaliteli olsun. ne anlamda kaliteli? Grafik, karakterler, oynanış biçimi, kontrol vb. Fakat illa ki mükemmel ötesi bir şey olmasına gerek yok, dediğim gibi; sadece dandik olmasın. Birde asıl istediğim bir özellik daha var. Kesinlikle türkçe olmalı. Yeniden bağımlısı olacağım bir oyun arıyorum. Daha çok mmorpg ve mmofps üzerine ilgiliyim, ama dediğim gibi eğer beni kendine bağımlı edecekse her türlü oyunu kabul ederim. Şu anki oynadığım oyunlardan örnek verirsem, blade and soul, microvolts, aura kingdom, age of wushu vs. var. Fakat türkçe değiller çoğu. Benim için en önemli özellik türkçe olması. Bu arada oyunun boyutu önemli değil. Paralı bile olabilir. Lütfen bildiğiniz böyle bir oyun varsa önerin. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.