Şimdi Ara

online oyun için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1024 kb 4gb kotalı 23,78 YTL

böyle haksızlık var mı? ben limitsiz istdediğim için 256 kb internet alabilirim bu fiyatla ama bu hızla online oyun oynayabilirmiyim??? (wow)

• 1024 - 4GB kotalı internet 29ytl..
  • 256 ile aynı anda 10 tane bile oyun oynarsın P:

veri alış verişi sadece kod (text) olduğu için bir problem yaratmaz.

Ama, normalde pinglerin aynı olması gerekirken, 256 larda fazladan bi 30 ping alırsın. Bu mmprog tarzı oyunlarda sorun yaratmaz, cs dods o tarz şeylerde problem olur (oda yurt dışında oynanacaksa tabi)
  • Bant genişliği yetmeyebilir. Özellikle oyunda belli bir kişiden fazla oyuncu varsa lag problemi olur. Ben de 256 kullanıyorum ve bu problemi yaşadığım için söylüyorum.
  • 1024 4 gb kotalı internet 1 nisandan sonra 23,78 YTL oluyor

ama ben limitsiz istiyorum......çıldırıcam
    256 kb internette wolrd of warcraft gibi bi oyunun yurt dışı bi serverde oynarken sorun çıkar mı?
  • world of warcraft türkiyeden hangi hızda bağlanırsan bağlan iyi oynanabilen bi oyun değil...yurt dışı kaynaklı olduğundan genelde 400-500ping atar..bazen 200pinglere düşer sevinirsin flan...haftasonlar 600-700ping..

yani o şekilde idare edersin...
  • hımm 256 kb alsam normal oyunları hamaci ile arkadaşlarla online normal oynayabilirim warcraftta sorun olabilir ama yinede oynayabilirim 1024 te ki gibi olmasada yani yanlış anlamadıysam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali15

1024 4 gb kotalı internet 1 nisandan sonra 23,78 YTL oluyor

ama ben limitsiz istiyorum......çıldırıcam
    256 kb internette wolrd of warcraft gibi bi oyunun yurt dışı bi serverde oynarken sorun çıkar mı?

online oyun için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali15

1024 4 gb kotalı internet 1 nisandan sonra 23,78 YTL oluyor

o senin dediğin kdv eklenmemiş fiyat
  • nerden baksanız bildiğimiz telekom bildiğimiz aynı uygulamaalr. Kimseye kulak astıkları şikayetleri değerlendirdikleri yok. Bir güzellik bir iyilik güzel bir hizmet verip sevindirdikleri yok. Hep aynı verimsiz uygulamalar
  • dostum günde on saat wow oynasanda 30 gün boyunca ancak 1.5 gb
    kotan dolar ancak eğer arada çok büyük birşeyler indirmeyeceksen
    1024 4gb rahat yeter sana
  • 1024 4GB kota 29Ytl
    256 Sınırsız 49Ytl
    Fazla download yapmıyorsan 1024K 4GB veya 6GB kotalıyı kullanabilirsin,256' sınırsız daha çok download için tercih ediliyor
  • ben dowload yapmak hemde online oyun oynamak istiyorum ama bu kdv olayına dikkat etmemiştim offf
    256 kb ile denemiş olan var mı peki online oyunlarda sorun olup olmadığını
  • 256kbps sınırsızı ewde 2 pc kullaniorz normal işlemlerimiz için yetio ama online oyunlarda bizde ufak sorunlar yaşıyoruz....
  • 256 ile 6 aydır Cod2 oynuyorum online. Daha öncesinde 1024 vardı sonradan 256 ya eçtim ve bazen insanı deli edebiliyor ping yüksekliği.
  • wow icin 256kb veya 1024 farketmiyor...yukarda hangi hızda bağlanırsan ping farkı yok dedim...okumadın heralde...telekom wow oynarsan 400-500 ping civarı atıyor...hafta sonları 600-700 olabılıyor

bazen 200-300 görebılırsın..diye yazdım..heralde okumadın
  • knight online,wow gibi oyunlarda sorun yaşamazsın arkadaşlarında dediği gibi cs flan oynayacaksan belki sorun olabilir,bende oynuyorum ve 256 bağlantım var,1024 de kullandım bi farkı yok.ama dediğim gibi ama cs,dods flan oynicaksan bilemem
  • Gündüzleri pingin iyi olur,akşamları netin yoğun kullanıldığı saatlerde pingin artabilir
  • kirpi kardeşim mesasjını okudum da kullananlar var mı diye sordum emin olmak için
    hepinize teşekkürler arkadaşlar

heralde tarife değişikliğinde ekstra bi ücret almıyolardır 1 ay sonra geçtiğini bilioyrumda beğenmessem değiştiririm artık

bu telekomdan internet alırken çok düşünmek lazım onu anladım
  • Yurt dışından oyun oynarken IP'nizi değiştirerek en düşük ping süresini veren IP'yi bulun. Böyle bir sorun var nedense; Örneğin 85.97.x.x gibi bir adres alınca yurt dışındaki bir sunucuya pinginiz 150 olurken, 85.98.x.x gibi bir adres alınca 80-90 arasına gelebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.