Şimdi Ara

online oyun içn yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-ayarlar nasıl olmalı bir bilen anlatabilirmi.
    2-kutuda herhangi bir cd de yoktu. cd felan olmalı diyolar. cd nin internette nereden indirelebileceğini bilen varsa söyleyebilir mi
    yardımınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavihan -- 29 Nisan 2008; 0:31:10 >

• Kardeş iyi misin ?
  • ps2 de internetten oynayabileceğin oyunlar sınırlı onun için hiç uğraşma priser mi ne öle bi alet alıyosun netten oynamak için ve bu bir adet ps2 fiyatı kadar ediyodu ps3 ün varsa onu araştır ps2 için online oyun fln cart curt uğraşma
  • bilgisyarın yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dilber Dudağı

bilgisyarın yok mu ?

bilgisayar yok iman gücüyle foruma mesaj yazıyor LOL!

• quote:

bilgisyarın yok mu ?

bilgisayar var ancak ps2 oyunlarının bir kısmı bilgisayarda oynanamıyor. ayrıca ps2de oyun oynamak üstelikte 72 cm ekranda daha güzel olmaz mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavihan

quote:

bilgisyarın yok mu ?

bilgisayar var ancak ps2 oyunlarının bir kısmı bilgisayarda oynanamıyor. ayrıca ps2de oyun oynamak üstelikte 72 cm ekranda daha güzel olmaz mı

sana tavsiyem bi xbox360 edinmen fiyatı da ucuzladı online oynanabiliyor oyunlar ve age of conan da sanırım oynanabilecek ps2nin görüntüsü plazma ve lcdlerde çok yayılıyor ve bulanık oluyor xbox360ta 72 ekran tvde çok güzel oynayabilirsin ps2yle fln uğraşma bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.