Şimdi Ara

Online Oyun Oynarken Ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler bıktım bu ttnetin rezilliğinden.Kendi Paramla Kendimi Rezil ediyorum.
    Online oyunlarda eskiden ping değerim 25-40 ms iken ,4-5 aydır ping 60'dan aşağı adım atmıyor.
    ttnet Müşteri hizmetlerini arıyorum ping'den anlayan 1 kişi çıkmıyor.
    ben ping diyorum kadın hızınız normal diyor
    Nasıl halledebilirim bu sorunu vallaha billaha bıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viqilant -- 13 Ağustos 2011; 0:02:11 >

• Aynı sorun bendede var,2-3 haftadan beri hem net kopuyordu hem hızım çok yavaşdı ping desen uçuyordu. Şimdi net kopmuyor,hızda düzeldi ama ping aynı hala 45-50 arası. Bu sorunların hiçbiri yokken en fazla 15 oluyordu çok memnundum.
  • Benim ping de istanbul icin 50 lerde geziyodu benim upload hizi da 880 den 440 a dusmustu onun icin aramistim 5 dk hem hizimi hem pingimi duzelttiler istanbul maksimum 25 goruyorum artik sizde bi arayin belki bi ise yarar
  • Aradım Az Önce , yine 1 bayan çıktı , biraz bilgili çıktı.
    kadın ping diye 1 arıza kaydı başlığımız yok ama ben size yinede açayım ekiplerimiz gelip baksınlar dedi ve ping 72'den 30'a düştü
  • tarifem 8 megabit 25gb AKK'lıydı.
    normalde hattıma min. 7 megabit downloadlardada rahat 9,10 megabit geliyordur. ama pingde 60'dan aşağı inmiyordu şimdi 4 megabite sabitlediler ping düzeldi bakalım nolacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.