Bildirim
Online oyun oynayanlara soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Atomu parçalardim -
OYUNA HARCADİGİM ZAMANİ HERHANGİ BİR ENSTRUMANA HARCASAYDİM SİMDİYE VİRTUOZDUM. -
2007 yilinda silkroad online ye basladim ilk online oyunum bu sene temmuzda mola verdim lys ygs icin oynadigima 1 gram pisman degilim verdigim paralarada silkroad olmasa baska oyun oynamazdim 2007 den bu yana tanidigim insanlar benim icin cok degerli oldular kalbimde herzaman yerleri vardi gun oldu kale savasinda ihanete ugradik gun oldu dolandirildik ama dostlarim sayesinde tekrar toplandik ayrica getirisi ne oldu dersen 0.75 derece goz bozuklugu sinifimdakilerden daha iyi ingilizce ticaret kabiliyeti para biriktirme kabiliyeti (bunlar bana gore +lar)
Bugune kadar katildigim en iyi grup crew1453 classroda tanistim
Crew1453'e selamlar olsun Alekto
(Yazim hatalari icin kusura bakma mobildeyim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazeteciya -- 17 Ekim 2014; 8:54:36 > -
Yeter bırakın şusaçmalıkları hiçte bişey yapamazdım insanın eğlenceye ihtiyacı var zaten online oynlara çok zaman harcamış birisi değilim -
quote:
Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM
Yeter bırakın şusaçmalıkları hiçte bişey yapamazdım insanın eğlenceye ihtiyacı var zaten online oynlara çok zaman harcamış birisi değilim
Insanin eglenceye ihtiyaci var evet hocam ama buna yillarini verme eglenceden biraz oteye gecmiyor mu? -
Knight online
Anlayamazsınız -
quote:
Orijinalden alıntı: Paco de Lucia
Knight online
Anlayamazsınız
Ben anlarim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 28 Aralık 2014; 19:18:40 > -
09/2004-Bugünquote:
Orijinalden alıntı: Paco de Lucia
Knight online
Anlayamazsınız
Knight Online -
cs 1.6 ya yıllarımı adadım haritalar yaptım falan filan pişman değilim tecrübe edindim ne işime yarıycak derseniz bilmiyorumSaçma gelicek ama yıllar once metin2 oynuyodum ticaret açısından cok faydası oldu banaquote:
Orijinalden alıntı: Pit0N
09/2004-Bugün
Knight Online
Alıntıları Göster
-
Metin 2 carima baktim tam hayatimdan 30 gun 13 saat 23 dk 44 sn calmis -
1400 saat moba oyunlari. Pisman degilim ama bos gecen vaktimi ........ Aklima gelmexi lan -
Metin2 oynadım uzun sayılabilecek bir süre. Bıraktım. Şuan Minecraft oynuyorum arada. -
quote:
09/2004-Bugün
Knight Online
Ciddimisin moruk? o kadar sene oynadın ve hala bıkmadın öyle mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ata giren bahtsız kovboy
quote:
09/2004-Bugün
Knight Online
Ciddimisin moruk? o kadar sene oynadın ve hala bıkmadın öyle mi?
Evet, Nick vermeyeyim ama Resurrection'da oynuyorum. -
2004 ten 2011 e kadar bende knight oynadim arada pvp girerim hala ama artik sktı. -
He evlenmeyi dusunuyoruz kardes
Tamam hepimiz oynadik guzel eglenceli gunlerdi de oyun oynamasan disarda takilirdin yada film muzikle gecerdi herturlu zaman geciyor -
quote:
Orijinalden alıntı: cydonianknight
quote:
Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM
Yeter bırakın şusaçmalıkları hiçte bişey yapamazdım insanın eğlenceye ihtiyacı var zaten online oynlara çok zaman harcamış birisi değilim
Insanin eglenceye ihtiyaci var evet hocam ama buna yillarini verme eglenceden biraz oteye gecmiyor mu?
O zaman hobi olarak değerlendirebiliriz. -
CS tabi ki hiç pişmanlık duymam çünkü çok eğlenceli vakitlerdi keşke tekrar yaşayabilsek şimdi ki online oyunları veletler oynuyor pişmanlık duyulcak bir şey varsa şimdi oyun oynayanlardır. -
Usko. Yaklaşık 2 yıl. Onun yüzünden sınıfta kalmıştım. Pişman mıyım birazcık. Artık online takılmıyorum. Skyrim yetiyor.
Benzer içerikler
- sevgiliyle rakı içilecek yerler
- miyop astigmat lens kullanabilir mi
- 0 numara saç
- evde nasıl ateşim çıkar
- acilde tomografi sonucu ne zaman çıkar
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X