Şimdi Ara

Online oyun oynayanlara soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Knightı 2005-2006 yıllarında oynamıştım, mükemmel zamanlardı.
    Ultima Online oynamaya başlamıştım lise yıllarında, şimdi düzgün bir sunucu bulsam yine oynarım.Onun atmosferi bambaşka!
    CS'yi 15 yıldan beri oynarım ama bağımlı gibi değil, canım sıkılınca "kafa dağıtmak" için oynarım.
    4 sene kadar WoW oynadım, şu an hala hesabım duruyor ama param olmadığı için oynayamıyorum.Oynadığım en kaliteli online oyundur.
    Şimdi LoL oynuyorum, platta takılıyorum.

Birkaç WoW, birkaç tane de LoL hesabı sattım.Toplamda 600-700 lira kazanmışımdır.
    Bu oyunlara ayıracağım vakti dil öğrenmeye ve çizim programları öğrenmek için harcasaydım, şuan daha lisans aşamasında firmalar beni işe almak için sıraya girerlerdi.

Ama yukarıda arkadaşın da dediği gibi insanın eğlenmeye de ihtiyacı var.Severek yaptığın bir şeyi bırakmayı pek düşünemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 17 Ekim 2014; 10:52:31 >
  • Kantıra yıllarımı verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolfteam oynadim 3 sene önce

• kaç yıldır WoW oynarım üstüne oynamadığım zamanlarda başka oyunları denemiştim. Hayatımın toplamda 1 yılı gitmiştir en azından zere kadar pişman değilim çünkü eğlendim
  • 4-5 Sene Knight oynadım. Dersler konusunda pişmanım biraz belki ama yine olsa yine yapardım. Yaşamayan bilemez. Hala da online oyun oynarım ve oynayacağım

• Wolfteam oynuyorum kurtları çok seviyom pişman değilim
  • Biz küçük yaşta ticaret yapmayı moradon halk pazarından ögrendik sen ne diyorsun :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Online oyun oynayanlara soru

• 5 senedir S4 league oynuyorum. 4 tane pro çarım 1 tane s4 çarım var çok pişmanın
  • 2007den-2013e kdr silkroad oynadım. askere gittim geldim ve bu aralar lol oynuyorum. pişman değilim çok gzl insanlar tanıdım ve çokta eğlendim.
  • Zamanında baya oynamıştım ama şu an çevremdeki çoğu kişiden daha iyi İngilizcem var. Hem eğlenmiştim hemde baya dil öğrendim daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

OYUNA HARCADİGİM ZAMANİ HERHANGİ BİR ENSTRUMANA HARCASAYDİM SİMDİYE VİRTUOZDUM.

+1..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.