Adam mesaj sayısıyla hava attığı mesajı silmiş, benim cevap olarak kapağı taktığım mesajımı sildirmiş Neyse alıntılar kalmış, konuyu anlarsınız.
Bjk__Murat senin gibi üstada(!) yakışmadı mesajı silip kaçmak ve benim mesajımı sildirmek.
quote:
Orijinalden alıntı: soul calibur
Adam mesaj sayısıyla hava attığı mesajı silmiş, benim cevap olarak kapağı taktığım mesajımı sildirmiş Neyse alıntılar kalmış, konuyu anlarsınız.
Bjk__Murat senin gibi üstada(!) yakışmadı mesajı silip kaçmak ve benim mesajımı sildirmek.
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
bunu alacağıma kesinlikle düzgün ve yükseltmeye açık bir anakartla 6300 alırım ileride 8320 veya 8350 ' yede yükseltebilirim rami ekran kartını vs.
genel toplamda kesinlikle fx6300 + G43 ağır basacaktır.
Haha, bjk__murat'ın bir cahilliğini daha gözler önüne seriyorum:
G43 anakart alıp ileride Fx-8320 veya 8350'ye yükseltecekmiş. Cahil bilmiyorki o anakartın 125W TPD işlemcilerle sorun çıkarttığını, şuradaki yorumları okursanız anakartın 125W Tpd güç çeken Fx-8320, Fx-8350 gibi işlemcilerle sorun yaşadığını, ya işlemciyi hiç çalıştıramadığını ya da sorunlu çalıştırdığını görürsünüz. Sorun yaşamayan çok za kişi var.
Neyse böyle boş vaatlerde bulunan cahillerin ipliğini pazara çıkarmaya devam edeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: soul calibur
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
bunu alacağıma kesinlikle düzgün ve yükseltmeye açık bir anakartla 6300 alırım ileride 8320 veya 8350 ' yede yükseltebilirim rami ekran kartını vs.
genel toplamda kesinlikle fx6300 + G43 ağır basacaktır.
Haha, bjk__murat'ın bir cahilliğini daha gözler önüne seriyorum:
G43 anakart alıp ileride Fx-8320 veya 8350'ye yükseltecekmiş. Cahil bilmiyorki o anakartın 125W TPD işlemcilerle sorun çıkarttığını, şuradaki yorumları okursanız anakartın 125W Tpd güç çeken Fx-8320, Fx-8350 gibi işlemcilerle sorun yaşadığını, ya işlemciyi hiç çalıştıramadığını ya da sorunlu çalıştırdığını görürsünüz. Sorun yaşamayan çok za kişi var.
Neyse böyle boş vaatlerde bulunan cahillerin ipliğini pazara çıkarmaya devam edeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: ProcyoN
Yardımlarınız için gerçekten teşekkür ederim kesin olarak intelde karar kıldım. Ayrıca önerlien asgard kasanın 500w güç kaynağı yeterli gelir mi bilmiyorum. Usb ses kartı falan da kullanıyorum. Hem sürekli max. güçte çalışması sıkıntı yaratabilir belki. Bir de monitör ile ilgili düşüncelerinizi alabilirsem çok iyi olacak. 350tl civarı bir monitör düşünüyorum. Dvi çıkışlı olmalı. Şu monitörü düşünüyorum görünüşü hoşuma gitti. Ayrıca IPS olması bir artı özellik olmalı :
AOC i2269VW 21.5" 6ms (Analog+DVI-D) Full HD IPS LED Monitör -345,43 tl
Ayrıca yapacağım sistemin son hali şu olacak sanırım. Belki anakartı daha uygunuyla değiştiririm.
H81M-HD3 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI&DP Anakart
3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
hocam monitoru vatan indirimini beklerseniz 30 lira farkla benim de kullandıgım gonul rahatlıgıyla onerdigim i2369VW 23" ile degistirebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ProcyoN
Online oyunlarda kullanmak için herşey dahil şöyle bir sistem yapmayı düşünüyorum. Kalabalık kitlesi bulunan Guild Wars 2 gibi oyunlarda kullanacağım. Bu nedenle işi bilenlere sormak istiyorum. Ram 4gb yeterli olur mu ? Çünkü çok fazla kişi aynı anda bir haritada olunca sistem kasıyor bunun önüne ram i arttırarak geçebilirmiyim ? Ayrıca işlemciyi Intel ile değiştirsem daha mı yararlı olur ?
WD Blue 1TB 7200RPM 64MB Sata 6Gbit/s 3,5" Sabit Disk -156,33 tl
High Power ECO 600W Aktif PFC Yüksek Verimli Gerçek Güç Kaynağı -121,78 tl
Zalman Z3-PLUS(BL) USB3.0 Siyah Midi Tower Kasa -120,54 tl
AOC i2269VW 21.5" 6ms (Analog+DVI-D) Full HD IPS LED Monitör -345,43 tl
Toplam : 1700tl
online oyunlarda intel sistem alman lazım amd sistem online oyunlarda inteller kadar performan veremez fx 6300 yerine i3 4150 alman daha iyi olur başka tarz oyunlardada iyi i3 4150
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme