Şimdi Ara

Online oyun sorunu! İnanılmaz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İnanın içinden çıkılmaz bir durumdayım ve son çare olarak buraya yazıyorum.

Şimdi benim sorunum şu şekilde. Zula adında online bir oyun oynuyorum.Oyunda lag sorunu yaşıyorum. Sorun size saçma gelebilir ancak silahım vurmuyor. Aynı evde kardeşimin bilgisayarında hiçbir sorun olmadan oynuyorum, silahım da vuruyor. Ancak kendi bilgisayarımda oynayamıyorum.

Hatta şöyle ilginç bir nokta daha var. Bilgisayarımı formatlıyorum ve bir kaç gün hiçbir sorun olmadan deyim yerindeyse çatır çatır oynuyorum. Ancak birkaç gün sonra aynı sorun yeniden ortaya çıkıyor.Artık laptopu kırma noktasına geldim. Kablolu ve kablosuz her şekilde aynı sorunu yaşıyorum.

Arkadaşlar bir çok sistem denedim bilgisayarımda. Windows 10, Windows 7, Windows 8 ama hepsinde aynı sorunu yaşıyorum. Başka bir eve gittim bilgisayarımla orda oynadım ve orda da aynı sorunu yaşadım. Ancak yine o evde başka bilgisayarda oynadım ve hiçbir sorun yaşamadım.

Arkadaşlar lütfen yardım edin inanın artık işin içinden çıkamıyorum. Denemediğim yol kalmadı. Donanımsal bir sorun gibi görünüyor. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Bilgisayarım:

ASUS K55VD
    Intel i5 işlemci
    NVIDIA 610m ekran kartı
    6 gb ram

Daha fazla bilgi gerekliyse hepsini gönderebilirim. Lütfen sorunumu çözün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankSchrader -- 8 Ocak 2017; 2:23:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.