Şimdi Ara

Online Oyun Tavsiyesi 2015-2016(MMORPG) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
15
Favori
69.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu güncel. Ha gayret. Rider of Icarus son ümidim. İnşAllah beklenileni karşılar beraber güzel dostluklar kurabileceğimiz bir oyun olur.
  • bende mmorpg arıyordum konu iyi denk geldi, geçen sene archeage bu yıl birazda blade and soul oynadım , takipteyim konuyu
  • Ekio olarak bizde ariyoruz arkadaslarla lakin oyun yok gibi piyasada adam akilli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltraWoodS kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşlara bahsettim oyundan , bi arkadaş araştırmış oyun aşırı P2W dedi. Hatta o firmanın yaptığı oyunlardan uzak durun aşırı p2w oyunlar oluyormuş diye söyledi.
  • Şöyle güzel bir MMORPG bulamadık biz de. WoW'a yöneleceğiz olmazsa ama onu da hiç oynamamış olmam ve aylık ücretinin olması düşündürüyor.

• Guild Wars 2 nasıldır? Hazır ücretsiz olmuş denemeye değer mi?
  • metabisülfit kullanıcısına yanıt
    P2W hocam oyun daha önce tartıştık buralarda biz.
  • Pardon hocam görmemişim onları
  • KO yada metin 2 oynanır mı hile var mı?
  • E3 Fuarında duyuruldu daha 1 saat önce SWTOR a güncelleme ek içerik gelicekmiş. Oyuna canlılık katmayı planlıyorlar.Gözleri SWTOR a çevirmeyi başlayın inceleme için.Bakalım ne yapacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thiler -- 13 Haziran 2016; 10:20:07 >
  • Revelation Online ile Riders of icarusu bekliyom.Beklerken Tera oynuyom eh iste

• Sanırım hala aradığımız oyunu bulamadık. Konu güncel kalsın bari.
  • Black desert çok kapsamlı güzel bir oyun grafikler çok iyi fakat tr sunucu kapalı bildiğim kadarıyla, bir şekilde proxy falan kullanırsan eğlenceli oyun.

• B&S oynayacaklara tavsiye.Başlarken winderest te başlayın en çok oyuncu olan sunucu o olması gerekiyo.Türk guildleride var.Pvp sistemi güzel hoş bi oyun.
  • Cabal 2 denediniz mi ben onu denemek istiyorum

BNS çok oynadım rus serverında ikende oynadım pvp sistemine geçemedim. bir türlü oyuncu bulamadım hep tek kastım. sıkıldım silmedim ama arada oynuyorum combolar çok hoşuma gidiyor hemen hemen her sınıftan lvl 25 e kadar kastım aksiyon güzel ama ko gibi pvp yok. pizza dilimlerini tam çözemedim silah upgradesini çözünce hoşuma gitmeye başladı. skiller çok karışık ama öğrenince zevk veriyor.

bende ko ile başlayanlardanım yaş oldu 28 :) şuan için bns ve lol oynuyorum.

cabal 2 yükleme aşamasında ona bakacağım

herkes gibi wow ve aion oynadım 6-7 ay fazla değil

şuan için merakla beklediğim oyun "lostark" oyun tanıtımı manyak gibi duruyor diablo 3 siler süpürür ama buda bns gibi 3-4 sene bekleyip hayal kırıklığı olmaz inşallah
  • Konu sahibi maalesef 11 günlük ban yemiş daha doğrusu süresi 11 gün sonra kalkacak.
    Oyun hala arıyorum..
  • Ben de ne zamandır sessiz bir şekilde takipteyim konuyu.
    Riders of Icarus hakkında bir fikri olan var mı acaba ?
    Zamanında hatırı sayılır bir vakit boyunca Neverwinter oynamıştım. Her şeyin paraya bakmasıyla birlikte bıraktık, WoW denedik. Oynayacak varsa parayı sonuna kadar hak ediyor, gerçi biz Legion'u alamıyoruz madem boşuna kasmayalım diyerek bıraktık ama . Şu anda tam bir boşluk içerisindeyim, hiç bir online oyun tat vermez oldu.
  • Riders of icarus'a erken erişim paketi bile satın aldım 1 hafta daha az beklemek için :D Şuan da bütün oyunlarda herkes maksimum seviyelerde olduğu için başlanacak oyunda keyif alınması zor. Ayrıca artık piyasada cok fazla mmorpg oynayan kalmadı. Türklerin %60 knight i sadece para kazanmak için oynuyor. İcarus ilaç gibi gelecek :D 24 haziran da titan i sadece 6 günlük bekleme için oynucam ardından icarus.
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    O halde erken erişim başladıktan sonra sizden bir gözlem/inceleme bekliyorum hocam. Benim de şu anda tek umutlu olduğum mmorpg denilebilir. İnşallah boş çıkmaz.
  • Arkadaşlar naptınız başka önerilicek oyun kaldımı bu arada Blade & Soulda acaip bir optimize sorunu var ani fps düşürleri çok yüksek (laptop da böyle oluyor masaüstü pc lerde sorun yoktur belki)
    bugün archeage denicem bakalım oyuncu sayısı düşükmüş ondada heralde
    Cabal 2 denicem ondan sonrada
    Tera,Rift,Aion gibi oyunlar grafik açısından olsun herşey açısından iyiler ama malesef onlardada oyuncu yok özellikle Rift Online daki efektler beni benden aldı diye bilirim ama gelin görünki oyunda in cin top oynuyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.