Şimdi Ara

Online Oyun Tavsiyesi 2015-2016(MMORPG) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
15
Favori
69.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kritika Online 8 haziranda acık betaya geçecek.JP serverında oynamıştım ancak günde orda 1 saat birşey oynayabiliyorduk.Şimdi avrupaya gelmiş isteyen arkadaş bakabilir google amcadan.
  • bende tera başladım sıkıntıdan ıdare edıyo şuan bunu beklıyorum çıkdında başlıcamhttp://store.steampowered.com/app/442080/
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlashKill

Kritika Online 8 haziranda acık betaya geçecek.JP serverında oynamıştım ancak günde orda 1 saat birşey oynayabiliyorduk.Şimdi avrupaya gelmiş isteyen arkadaş bakabilir google amcadan.

Bu oyunun mobil sürümünü büyük zevkle oynuyordum fakat bir yere kadar. Sonrasında sıktı ve bıraktım. PC sürümü pek iştah açıcı gelmedi açıkcası ama listeme ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvagor

Daha henüz ilkokula gidiyordum KO ile tanıştığımda. 2-3 sene aralıksız oynadım. O zamanların üstünden 10 seneden fazla geçti. 25 yaşına geldim. Yüzlerce oyun oynamışımdır. Hala da oynuyorum. Ancak o zamanki KO deneyiminden sonra inanın MMO oynayasım gelmiyor. Arada bir niyetleniyorum yeni bir MMO'ya başlamaya ama sonra üşeniyorum, tad alamıyorum. Yıllar önce KO'dan aldıgım zevki alabildiğim oyun çıkmadı. KO'nun PVP sistemi gibi bir sisteme sahip olan oyun bulsam anında atlarım. Ama malesef yok, olacağını da sanmıyorum.

Bu arada, Aion ile ilgili de bir kaç şey karalayayım. Aion, ilk çıktığı gün alıp oynamaya başladığım bir oyun. Alıp diyorum çünkü ilk çıktığında F2P değildi. Ve gidip kutulu olarak almıştım. Hala da kutusu ve içeriği elimde bulunur. KO'dan sonra WOW ile birlikte en uzun süre oynadıgım MMO'lardan biridir. Ancak bir sıralama yapmam gerekirse
    1) KO
    2) WOW
    3) Aion
    şeklinde olur. Bunların 3 ü de bence çok iyi oyunlardır. Ama ne olursa olsun KO'nun yeri başkadır. 25 yaşına gelmiş bir adama bile o PVP'sini aşırı şekilde özlettirmektedir.

2004 de başlamıştım bende aralıksız 4 yıl oynadım sanırım knight online 'ı dediğin gibi pvp sistemi efsaneydi hala çıkan oyunlar o sistemi yapmıyorlarmı yada yapamıyorlarmı bilmiyorum ama benzeri olsa efsane olurdu.
    Hele birde Dupe yapardık iyide para kazandık millet kukry (sanırım ismi buydu :D ) le gezerken dual mirage +8 lerle holta atardık (korkudan shard +8 leri takamazdım gm görür banlar diye inventoryde bekletmiştim baya bir süre ) hatta oyun gm 'lerine dupe yöntemini anlatarak (açığı kapatmaları için) ekstra skill point bile vermişlerdi

knight 'ı bırakınca toplu olarak wow'a başladık ilk paketi vardı sadece ozamanlar oyunun yaş ortalamasıda güzeldi paralı olduğu içinde kimse ne hileye nede seviye düşüklüğüne tenezzül etmiyordu. guildde cerrah bir arkadaşımız bile vardı ameliyat sonrası gelirdi dungeon yapardık topluca ts de muhabbet akıyordu. sonradan okul iş hayatı derken koptuk , zaten oyunda hikayesinin çok dışına çıktı kitap tan esinlenen hikaye blizzard 'ın sırf ticaret için benim gibi bir çok insanı soğuttu.

Aion ilk çıktığı yıllardaki en iyi karekter düzenleme ve grafikleri en iyi olan oyundu keyifle oynadım ama onunda modası geçti.

B&S ' 4-5 yıl bekledim ama oda beklentimi karşılamadı açıkcası şuan bende arayıştayım ama adam gibi ne paralı ne parasız emeğine-harcadığın zamana değecek oyun bana göre piyasada yok gibi.

• Riders Of Icarus çıkacak 29unda steam'de 39TL olacak.Ben ona yöneleceğim sanırım...
  • Hououin Kyouma! kullanıcısına yanıt
    6 temmuzda ucretszız olacak bılgın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara57

6 temmuzda ucretszız olacak bılgın olsun

Nasıl yahu,steam'deki ücreti founder ücreti mi o zaman?
    eet bak Free Open Beta begins July 6th ------ Founder's Pack owners get access June 29th. verme yalandan yere para ıyı kı fark etmısım bosa paran gıdecekdı
  • Yaş 30 yıllar öncesinde metin2 oynayan biri oynayarak sizin gibi birçok oyun denedim ama o tadı hiçbiri vermedi şu an hala bu tarz bir oyun arıyorum bulamıyorum en son Path of Exile diye bi oyuna başladım grafikler filan güzel ama karışık geldi biraz bıraktım konuyu takip ediyorum ortak bi oyun kararı verilirse bende o grubun içinde olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: Kasvagor

Daha henüz ilkokula gidiyordum KO ile tanıştığımda. 2-3 sene aralıksız oynadım. O zamanların üstünden 10 seneden fazla geçti. 25 yaşına geldim. Yüzlerce oyun oynamışımdır. Hala da oynuyorum. Ancak o zamanki KO deneyiminden sonra inanın MMO oynayasım gelmiyor. Arada bir niyetleniyorum yeni bir MMO'ya başlamaya ama sonra üşeniyorum, tad alamıyorum. Yıllar önce KO'dan aldıgım zevki alabildiğim oyun çıkmadı. KO'nun PVP sistemi gibi bir sisteme sahip olan oyun bulsam anında atlarım. Ama malesef yok, olacağını da sanmıyorum.

Bu arada, Aion ile ilgili de bir kaç şey karalayayım. Aion, ilk çıktığı gün alıp oynamaya başladığım bir oyun. Alıp diyorum çünkü ilk çıktığında F2P değildi. Ve gidip kutulu olarak almıştım. Hala da kutusu ve içeriği elimde bulunur. KO'dan sonra WOW ile birlikte en uzun süre oynadıgım MMO'lardan biridir. Ancak bir sıralama yapmam gerekirse
    1) KO
    2) WOW
    3) Aion
    şeklinde olur. Bunların 3 ü de bence çok iyi oyunlardır. Ama ne olursa olsun KO'nun yeri başkadır. 25 yaşına gelmiş bir adama bile o PVP'sini aşırı şekilde özlettirmektedir.

2004 de başlamıştım bende aralıksız 4 yıl oynadım sanırım knight online 'ı dediğin gibi pvp sistemi efsaneydi hala çıkan oyunlar o sistemi yapmıyorlarmı yada yapamıyorlarmı bilmiyorum ama benzeri olsa efsane olurdu.
    Hele birde Dupe yapardık iyide para kazandık millet kukry (sanırım ismi buydu :D ) le gezerken dual mirage +8 lerle holta atardık (korkudan shard +8 leri takamazdım gm görür banlar diye inventoryde bekletmiştim baya bir süre ) hatta oyun gm 'lerine dupe yöntemini anlatarak (açığı kapatmaları için) ekstra skill point bile vermişlerdi

knight 'ı bırakınca toplu olarak wow'a başladık ilk paketi vardı sadece ozamanlar oyunun yaş ortalamasıda güzeldi paralı olduğu içinde kimse ne hileye nede seviye düşüklüğüne tenezzül etmiyordu. guildde cerrah bir arkadaşımız bile vardı ameliyat sonrası gelirdi dungeon yapardık topluca ts de muhabbet akıyordu. sonradan okul iş hayatı derken koptuk , zaten oyunda hikayesinin çok dışına çıktı kitap tan esinlenen hikaye blizzard 'ın sırf ticaret için benim gibi bir çok insanı soğuttu.

Aion ilk çıktığı yıllardaki en iyi karekter düzenleme ve grafikleri en iyi olan oyundu keyifle oynadım ama onunda modası geçti.

B&S ' 4-5 yıl bekledim ama oda beklentimi karşılamadı açıkcası şuan bende arayıştayım ama adam gibi ne paralı ne parasız emeğine-harcadığın zamana değecek oyun bana göre piyasada yok gibi.

vay arkadaş neredeyse yazacaklarımın hepsini yazmışsınız. 1-2 saattir oyun araştırıyorum bulamadım bunaldım tam buna benzer birşey yazacaktım yazıyı gördüm.
    Yıllarca ko oynamış birisi olarak KO'nun seriliğini pvp sini partilerini ne biliyim komboları felan herşeyi çok özlüyorum. Ama hiç bir oyun bu şekilde değil artık. Hala arıyorum oyun

• Parlak fikirle oyun önerisini yapıp clan kurcaz diyen yok mu eski oyunlardan da olur hadii başlayalım artık sahura kadar oynayalım
  • Arkadaşlar sanırım tek yol WoW,satın alıyorum yarın...
    Hocam wow iyi güzelde ne bileyim +10 yıl oldu artık bu saatten sonra tekrar başlanmaz bence.. Aylık ödemeside cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

Arkadaşlar sanırım tek yol WoW,satın alıyorum yarın...

hepsi bir yana Wow bir yana zaten, piyasada milyon tane oyun var Wow pahalı olmasına rağmen dimdik ayakta.

benim hoşuma albion online çok gitti. bu tip isometric oyunları seviyorum , diablo da bu bakış açısıyla oynanıyordu. dofus oynamıştım yıllarca şimdi albion deniycem.

closed beta diyor , closed beta diyorsa ben indirip oynayamıyor muyum yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

Arkadaşlar sanırım tek yol WoW,satın alıyorum yarın...

hepsi bir yana Wow bir yana zaten, piyasada milyon tane oyun var Wow pahalı olmasına rağmen dimdik ayakta.

benim hoşuma albion online çok gitti. bu tip isometric oyunları seviyorum , diablo da bu bakış açısıyla oynanıyordu. dofus oynamıştım yıllarca şimdi albion deniycem.

closed beta diyor , closed beta diyorsa ben indirip oynayamıyor muyum yani?

Closed beta demek oyun deneme surumu icin acilmis. Yani soyle anlatayim. Oyun piyasaya suruldugunde open beta olur. Open betadan once closed betada acarlar droplar gelen exp vs daha fazladir closed betada maksat oyuncularin hizlica gelismesi varsa bug vs bulmalari ve bildirmeleridir. Bir iki hafta belki daha fazla surer sonra kapatilir serverler tüm karakterler silinir her sey sifirlanir. Hatalar duzeltildiginde normal duzende sifirdan open beta acilir. Bir daha karakter silme isi olmaz. Closed betaya sizde katilabilirsiniz. Ya herkese aciktir direk uye olur girersiniz. Ya da firma key dagitiyordur. Closed betaya sinirli sayida insan alacaktir bir yer den key bulmaniz gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Albionu ilk CB olduğundan beri uzun zaman oynadım oyun inanılmaz zevkli UO oynayanlar varsa mantık aynı şekilde ilerliyor. Elinize hangi silahı takarsanız hangi kıyafetleri giyerseniz onlarla savaştıkça onlar gelişiyor. Geliştikçe skillleri daha üst düzey silah ve kıyafet giyebiliyorsunuz. Craft sistemi muazzam güzelikte bir oyun. Hiçbirşey yapmadan sadece meslek kasarak tier ( bir nevi genel level sistemi ) atlıyorsunuz. Güzel zevkli ama guild olmadan sıfır. İyi bir guild olması gerekiyor biryerden sonra çünkü heryerde savaş var pvp var .
  • Arkadaşlar şu an piyasada olan oyunlardan en çok User a sahip olanı hangisi, blade and soul a başlamak istiyorum ancak user az ise veya ticaret sistemi gelişmemiş ise başlamayacağım .

Araştırıyorum ancak o kadar oyun var ki kafası karışıyor insanın :)

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuvuzela Nurten -- 9 Haziran 2016; 11:16:49 >
  • Bana göre user az hocam 1 haftadan fazla oynadım, toplam gördüğüm adam sayısı 20-30'u geçmedi gerçekten. PVP'sinde belki insanlar vardır ama bilemiyorum.
  • Anladım hocam sanırım artık mmo devri gerçekten bitti başlamamak en iyisi :)

• Şimdi belli bir zaman geçen oyunların ilk seviyelerinde çok normal pek fazla oyuncu görememeniz. Bir çoğu artık son seviyelere ulaşmış başlamışlar o zindan senin bu savaş benim hesabı turlamaya. Biz biraz sabırsız oluyoruz bu durumlarda. Halbuki biraz sabredip son seviyelere yaklaştığımızda zaten görücez insanı da savaşı da. B&S oyuncu kaybetmiş olmasına rağmen belli bir hayran kitlesine sahip bir oyun zaten. Denenebilir isterseniz ama ilk bir kaç günde çok bir şey beklemeyin oyunların genelinde.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.