Şimdi Ara

Online Oyun Tavsiyesi 2015-2016(MMORPG) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
15
Favori
69.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kara57

rıders of ıcarus a bak bıde

görüntüsü iyi ama beni pek sarmaz gibi geldi bana black desert daha bi hoş geldi bakıcam onada bi :D
  • biraz black desert araştırdım oda sanırım türkiyede ip ban varmış yeni öğrendim ve üzüldüm artık başka oyun bulmam lazım .(
  • ee zaten pıyasadakı cogu oyun black desert elıne su dokemez de ıp block var olmasa cokdan aldım oynuyodum artık beklıcaz ıp block kalkmasını
  • ASTA Online
  • moonlight blade diye bir oyun var şuan çin kapalı betası bitti çinde şuan açık betada avrupaya ne zaman gelir bilmiyorum ama hayran kaldım black deserttan daha iyi geldi bana :D ilk bakış videoları var bi bakın bir an önce gelsede oynasak :D
  • Bulursanız çok sistem gereksinimi istemeyen oyun 3 kişi hazırız en azından boss luk parti kurabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyakuza

moonlight blade diye bir oyun var şuan çin kapalı betası bitti çinde şuan açık betada avrupaya ne zaman gelir bilmiyorum ama hayran kaldım black deserttan daha iyi geldi bana :D ilk bakış videoları var bi bakın bir an önce gelsede oynasak :D

Oyun güzel gibi görünüyor. Fakat Çin vatandaşlık numarası istiyor ve dil desteği yok. Ve nedense ben biraz Blade&Soul'e benzettim(sıçramalar olsun, kombolar, vuruşlar vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltraWoodS -- 29 Mayıs 2016; 16:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ixa Hun

Bulursanız çok sistem gereksinimi istemeyen oyun 3 kişi hazırız en azından boss luk parti kurabiliriz

Bulursak sizinle oynamaktan keyif duyarım. Bunun için konuyu sürekli güncel tutmamız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara57

6 temmuzda steamde cıkıyo ıns gorundugu gıbı guzeldır ındırıp bakacam duruma gore yazarım buraya

Tamam bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE

Hala AION disinda MMO oynayan zevksizler var mi ya? FPS de Counter Strike, MMO da Aion.
    Bunun tartismasi bile olamaz. MMO oynayipta aion oynamayan aslinda MMO oynamamistir. Sadece tusa basip oyun oynadigini sanmistir. Halbuki oynayan karakterindeki itemlerdir.

Istedigin kadar oyun yükle. Dönüp dolasip bir gün aion oynayacaksin.

Bu şekil bir konuşmayı yanlış buluyorum. Kendin için geçerli olan birşeyi başkaları için söyleyemezsin. Aion 1 hafta oynayabildim sonunda sildim. Adam akıllı bir hikayesi yok. Aşırı abartılı bir town ve gereksiz grafiklerle dolu. Mob sistemi, skill dengeleri, skill vuruş efektleri, özellikle saldırı efektleri gibi hiç bir yerini beğenmedim oyunun. Tabi güzel yönlerinide gözden kaçırmamak lazım. Ancak bana göre bir oyun değil. Bu arada "Aion bütün MMO'lardan sağlamdır." gibi bir sonuç çıkardım ben bu söyleminizden. O yüzden şunuda belirtmeden geçemeyeceğim. MMO'nun babası KNİGHT ONLİNE'dır. Aion yakınından değil uzağından bile geçemez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: UltraWoodS

quote:

O senin düsüncen ben kimseye kötü niyetle bir sey yazmak istemedim. Oyunu bir hafta oynamissin ama oyun ilk aydan sonra yani son seviyeye geldikten sonra basliyor. Oyunu iki yil oynasan bile yapamadigin dungeonlar olacak. Oyunda ileri derecede güzel PvE ve Knight Online'den daha kaliteli PvP var. Knight'da tuslara abanmak combo gibi dursada burada oyunu oynadigin sirada devamli itemleri degiserek ve ana göre skill kullanarak rakibinden üste geçebiliyorsun. Oyun bilek istiyor.
    Oyunu iki yil bile oynasan her zaman yapmaya çaistigin hedeflerin. Yeni setlerin, PvE setin, PvP setin, uzayan extend silah ya da daha güçlü bir yakin dövüs silahi, alman gereken orijinal stigmalar, karakterine gelistirebilecegin meslekler, kasacagin onur puani, abis point, setlerine basacagin özellikli mana taslari, setlerinin seviyesini arttiracagin sihir taslari, binek, ekstra özellik verecek tüy ve onu gelistirmek, takilarini gelistirmek.

Oyun hardcore bir hafta ve solo oynadigin için sevmemissin. AION sosyal bir oyun. Her iddiasina girerim iki ay oynasan ve bu oyunu legionla beraber Teamspeak'la sosyal bir sekilde oynasan kirk yasina gelsende donup dolasacagin oyun bu.

Ben universite hazirligi için biraktim. Kazandigimda oynayacagim oyunlar iki tanedir. Biri aion digeri cs kalan hiçbir oyun efsane degil.
    Gold bara para bayilip, çitinleri parlattiginda oyunun efsane oldugunu sanmak.. Knight ne kadar efsane olsada aion'dan sonra gelir.

Anladığıma göre sen MMO hayatına yeni atılmışsın. Belli ki KO'yu sadece chitin parlatmaktan ibaret sanmışsın. Aion'a sosyal, KO'ya tuşlara abanmak demişsin. Kardeşim sana birşey söyleyeyim mi bu söylediğine herkes güler. Şu an KO tarihinin en kötü dönemlerini yaşasada eski KO'ya kıyasla konuşuyorum, KO bir zamanın gençliğinin kardeşlik, abilik gibi bağlar kurduğu SOSYAL bir oyundu. Hemde şimdi ki gibi RC, TS yoktu o zamanlar ona rağmen sosyaldik. Bizde o zamanlarda ki tadı alacağımız bir oyun arıyoruz. O yüzden bu konuyu açtım zaten. Sen bana sabaha kadar Aion desen ben yine açıp yüzüne bakmam çünkü bana o zamanlarda yaşadıklarımı yaşatmayacak, dandik bir oyun. Düşündüğün için sağolasın.

Konu hala güncel.

quote:

O senin düsüncen ben kimseye kötü niyetle bir sey yazmak istemedim. Oyunu bir hafta oynamissin ama oyun ilk aydan sonra yani son seviyeye geldikten sonra basliyor. Oyunu iki yil oynasan bile yapamadigin dungeonlar olacak. Oyunda ileri derecede güzel PvE ve Knight Online'den daha kaliteli PvP var. Knight'da tuslara abanmak combo gibi dursada burada oyunu oynadigin sirada devamli itemleri degiserek ve ana göre skill kullanarak rakibinden üste geçebiliyorsun. Oyun bilek istiyor.
    Oyunu iki yil bile oynasan her zaman yapmaya çaistigin hedeflerin. Yeni setlerin, PvE setin, PvP setin, uzayan extend silah ya da daha güçlü bir yakin dövüs silahi, alman gereken orijinal stigmalar, karakterine gelistirebilecegin meslekler, kasacagin onur puani, abis point, setlerine basacagin özellikli mana taslari, setlerinin seviyesini arttiracagin sihir taslari, binek, ekstra özellik verecek tüy ve onu gelistirmek, takilarini gelistirmek.

Oyun hardcore bir hafta ve solo oynadigin için sevmemissin. AION sosyal bir oyun. Her iddiasina girerim iki ay oynasan ve bu oyunu legionla beraber Teamspeak'la sosyal bir sekilde oynasan kirk yasina gelsende donup dolasacagin oyun bu.

Ben universite hazirligi için biraktim. Kazandigimda oynayacagim oyunlar iki tanedir. Biri aion digeri cs kalan hiçbir oyun efsane degil.
    Gold bara para bayilip, çitinleri parlattiginda oyunun efsane oldugunu sanmak.. Knight ne kadar efsane olsada aion'dan sonra gelir.

Alıntılayayım da kalsın.

Sizin için aion güzel olabilir buna kimse karışamaz da bilip bilmeden konuşmanız gerçekten çok komik. Zaten laflarınız da çelişiyor. Ko ya combo abanmak diyip aion da bilek istiyor diyorsun. Comboya neyle abanıyorsun bu bir ikincisi ko da bir ton itemlere göre anti defans veren kıyafet vs var. Bir sürü karşı tarafı yıpratıcı item var siz bugün aion çok güzel diyebiliyorsanız bunun altında Ko ve onun gibi bir çok eski oyun vardır. Onlar olmasaydı bugün Aion dediğiniz oyunda olmazdı. Birde birgün gidip araştırın Ko gibi oyunlar sayesinde kaç bin kişinin hayatı değişmiş nice arkadaşlıkları dostlukları olmuş. Ben öyle insanlar tanıyorum ki bugün düğününe bile Ko'da tanışıp hala dost olduğu insanları çağıranları.

Ha bak ben senin yaptığınıda yapmayacağım Ko'da böyle oldu aion da olamaz diyor muyum? Hayır çünkü herkes kendine göre bir oyun bulur ama bu başkasına bilmem ne atarak olmaz.

Edit 2: Bu arada birgün gene -bol bol vakit gerekecek size- Ko'daki savaş sistemini araştırın. Çok eski oyuncular bile Ko'daki savaş sistemini över. Bana bir tane oyun göstersene haftanın her 2 günü iki ırkın birbiriyle savaşıp kazanan tarafın onun yaşadığı toprakları basan bir oyun? Göster oynayalım onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 30 Mayıs 2016; 1:16:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

quote:

Orijinalden alıntı: UltraWoodS

quote:

Anladığıma göre sen MMO hayatına yeni atılmışsın. Belli ki KO'yu sadece chitin parlatmaktan ibaret sanmışsın. Aion'a sosyal, KO'ya tuşlara abanmak demişsin. Kardeşim sana birşey söyleyeyim mi bu söylediğine herkes güler. Şu an KO tarihinin en kötü dönemlerini yaşasada eski KO'ya kıyasla konuşuyorum, KO bir zamanın gençliğinin kardeşlik, abilik gibi bağlar kurduğu SOSYAL bir oyundu. Hemde şimdi ki gibi RC, TS yoktu o zamanlar ona rağmen sosyaldik. Bizde o zamanlarda ki tadı alacağımız bir oyun arıyoruz. O yüzden bu konuyu açtım zaten. Sen bana sabaha kadar Aion desen ben yine açıp yüzüne bakmam çünkü bana o zamanlarda yaşadıklarımı yaşatmayacak, dandik bir oyun. Düşündüğün için sağolasın.

Konu hala güncel.

quote:

Alıntılayayım da kalsın.

Sizin için aion güzel olabilir buna kimse karışamaz da bilip bilmeden konuşmanız gerçekten çok komik. Zaten laflarınız da çelişiyor. Ko ya combo abanmak diyip aion da bilek istiyor diyorsun. Comboya neyle abanıyorsun bu bir ikincisi ko da bir ton itemlere göre anti defans veren kıyafet vs var. Bir sürü karşı tarafı yıpratıcı item var siz bugün aion çok güzel diyebiliyorsanız bunun altında Ko ve onun gibi bir çok eski oyun vardır. Onlar olmasaydı bugün Aion dediğiniz oyunda olmazdı. Birde birgün gidip araştırın Ko gibi oyunlar sayesinde kaç bin kişinin hayatı değişmiş nice arkadaşlıkları dostlukları olmuş. Ben öyle insanlar tanıyorum ki bugün düğününe bile Ko'da tanışıp hala dost olduğu insanları çağıranları.

Ha bak ben senin yaptığınıda yapmayacağım Ko'da böyle oldu aion da olamaz diyor muyum? Hayır çünkü herkes kendine göre bir oyun bulur ama bu başkasına bilmem ne atarak olmaz.

Edit 2: Bu arada birgün gene -bol bol vakit gerekecek size- Ko'daki savaş sistemini araştırın. Çok eski oyuncular bile Ko'daki savaş sistemini över. Bana bir tane oyun göstersene haftanın her 2 günü iki ırkın birbiriyle savaşıp kazanan tarafın onun yaşadığı toprakları basan bir oyun? Göster oynayalım onu.

Ağzına sağlık hocam. Çoluk çocuk işte ne yaparsın. Nereden bilsin o zamanları. Kendi doğruları var ama o doğruları ufaklık başkası içinde geçerli sanıyor yazık. Olgunlaştıkça zaten neyin ne olduğunu oda görecektir. Aion'un KO ile kıyaslanamayacağını zaten oldschool herkes bilir. Zaten burayada ben KO'yu övmek için konu açmadım. Sadece o eski günleri anımsatacak bir oyun bulurum belki ümidiyle açtım ama burada gerçekten boş insan fazlasıyla mevcut. Ağzı olan konuşuyor bunun örneğinide tüyü bitmemiş bi çocuktan görüyoruz.

Edit: Neyse konu hala güncel. Polemik yaratacak olan yorum yazmasın. Her düşüncesini beğenmediğinize yorum yazmak zorunda değilsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltraWoodS -- 30 Mayıs 2016; 16:14:10 >

• Daha henüz ilkokula gidiyordum KO ile tanıştığımda. 2-3 sene aralıksız oynadım. O zamanların üstünden 10 seneden fazla geçti. 25 yaşına geldim. Yüzlerce oyun oynamışımdır. Hala da oynuyorum. Ancak o zamanki KO deneyiminden sonra inanın MMO oynayasım gelmiyor. Arada bir niyetleniyorum yeni bir MMO'ya başlamaya ama sonra üşeniyorum, tad alamıyorum. Yıllar önce KO'dan aldıgım zevki alabildiğim oyun çıkmadı. KO'nun PVP sistemi gibi bir sisteme sahip olan oyun bulsam anında atlarım. Ama malesef yok, olacağını da sanmıyorum.

Bu arada, Aion ile ilgili de bir kaç şey karalayayım. Aion, ilk çıktığı gün alıp oynamaya başladığım bir oyun. Alıp diyorum çünkü ilk çıktığında F2P değildi. Ve gidip kutulu olarak almıştım. Hala da kutusu ve içeriği elimde bulunur. KO'dan sonra WOW ile birlikte en uzun süre oynadıgım MMO'lardan biridir. Ancak bir sıralama yapmam gerekirse
    1) KO
    2) WOW
    3) Aion
    şeklinde olur. Bunların 3 ü de bence çok iyi oyunlardır. Ama ne olursa olsun KO'nun yeri başkadır. 25 yaşına gelmiş bir adama bile o PVP'sini aşırı şekilde özlettirmektedir.

• eski ko culardan olarak ben de yaz döneminde çılgınlar gibi oynayabileceğim, ertesi gün yapacaklarımı yattığımda hayal edeceğim güzel bir oyun arayışı içindeyim.blade and soulu indiriyorum.eğer forumda oynayanlar daha fazla bilgi verirse sevinirim
  • Arkadaşlar ben blade and soul bıraktım oynuyormusun şeklinde çok pm geliyor. Bırakma sebebimi yazmıştım.. Şuanda yeni oyunlar arasında black desert iyi olabilir ama Türkiye'ye ip block mevcut.

Konu hala güncel.
  • Hocam şu an bakamıyor oyuna. Bakınca iyice inceleyip açıklama yapacağım.
  • Blade&Soul hakkında bilgilendirme.

Öncelikle oyun gerçekten grafikler yönüyle, kurgusu yönüyle 10 numara bir oyun. Ancak sabır gerekiyor. Hemen 4-5 gün oynayıp silmemek, biraz oyunu anlamaya çalışmak lazım. Sonrasında keyifli bir pvp sizleri bekliyor olacaktır. Oyundan kısaca bahsedeyim, ilk başlarda sürekli görevler mevcut, zaten bu da bizlere oyunu iyice tanıtmak ve alışmamızı sağlamak için. Ama ben şu an 9. seviyeye geldim sürekli görev yapmaktan gerçekten sıkıldım. Oyun oldukça geniş ve büyük. Yalnız ona rağmen bazı oyunlarda ki gibi ekstra bir abartı yok. Skill'leri kullanırken, skill enerjisi gibi birşey var.(Mana değil!) Örneğin 10 skill enerjimiz var, ve skilleri ardı ardına kullandık diyelim. Birde bakıyorsunuz istediğiniz skill vurmamaya başlıyor. Örneğin 2 skill enerjiniz kaldıysa, 3 skill enerjisi isteyen bir skilli kullanamıyorsunuz. Benim için en büyük eksisi bence bu oyunun. Biraz daha oynayacağım ve alışmaya çalışacağım, baktım olmuyor mecburen bunuda sileceğim. Ve oyuna başlayacak olanlara önerim, kesinlikle solo oynamayın. Arkadaş grubunuzla beraber oynayın.

Konu hala güncel. Önerilerinizi bekliyoruz.

• beni de yazın oraya...Yok o yok bu diye diye,birbirinin kopyası oyunlar görmekten bıktım...
  • Arkadaşlar gelin metin 2 oynayalım
  • Benim aradığım tür KO'dan gelme bir alışkanlık :)

KO'da (eski zamanlarında) dual shard çok büyük bir şeydi,raptor çok nadir ve kaliteliydi ve herkeste olmazdı.
    Ama sanırım artık günümüz MMO'larında bu olay yok.Her silah kolay bulunuyor ve yükseltiliyor...
    Aradığım oyun saatlerce mob kestirsin ve o mobdan item düşürtmeye çalıştırsın bana...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.