Şimdi Ara

Online Oyun Tavsiyesi 2015-2016(MMORPG) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
15
Favori
69.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu söylediğinizi herkes seviyor. Ama artık çoğu oyun görev yapma üzerine kurulu. Mapta milyon tane slot var ama görev için gidip 5 tanesini kesiyosunuz. Hiçbir tadı çıkmıyor haliyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

Benim aradığım tür KO'dan gelme bir alışkanlık :)

KO'da (eski zamanlarında) dual shard çok büyük bir şeydi,raptor çok nadir ve kaliteliydi ve herkeste olmazdı.
    Ama sanırım artık günümüz MMO'larında bu olay yok.Her silah kolay bulunuyor ve yükseltiliyor...
    Aradığım oyun saatlerce mob kestirsin ve o mobdan item düşürtmeye çalıştırsın bana...

Katılıyorum hocam bende aynısını arıyorum :)
  • Yeni nesil oyunlar malesef bizim gibi eski oyuncularının zevkini karşılayamıyor.

ilk oyunum ko idi. yaşadıklarımı yazsam bu sayfalar yetmez galiba. bu dediğim her ko oyuncusu içinde geçerlidir. ardream pksı, boss kovalama upgrage sistemi. Nedense yeni oyunlarda bu upgrade sistemini hiç beğenmiyorum. heyecan yok. siz hiç 8 raptoru 9 basarken o kırmızı ışığı gördünüz mü ? sanki bi parçanız kopmuş gibi. hiç 3 tane rofu yanyana getirip bastınız mı ? dark vane basmak için 10 tane çöp yaktınız mı ? o +8 +9 basarken yeşil ışığı gördüğümüzdeki sevinci hangi oyun verebilir ?

10 saat pazarda durup ticaret yapmak, günde 10 saat farm yapma felan filan duygulandım Ne zaman oyuna krowaz eklendi, carttı curttu eklendi, Koxp, pedal çıktı, oyun gelişmeye başladı o zaman kabak tadı verdi.

sonraki oyunum metin2 idi. bu oyunda pk sistemi ko'nun tırnağı bile olamaz, lakin 1v1 cok iyiydi. Nedense oyunun mekaniği hiç bi oyunda görmediğim kadar güzeldi. skiller az ve özdü. skilleri böyle geliştirmeyi ilk defa bu oyunda görmüştüm. uprage sistemi ko kadar olmasada bundada heyecan vardı. büyülü metal denilen şey gelmese aslında cok iyi olabilirdi ama malesef o biraz heyecanı sömürdü eventte herkez itemini 9'a basıyordu hemen. Efsun sistemi güzeldi gerçekten itemlerin sınırı yoktu ama malesef masraflıydı $$. bu oyundada ne zaman level sınırını artırıp catacomb vs haritaları açtılar hileler botlar çıktı. bu oyunda artık oynanmaz seviye.

Bu arada steamKo çok iyi başladı. krowaz yoktu. nedense anlamsızca zevk alıyordum sabahtan akşama kadar çöp kovalayıp para kasıyodum. 2 tane 7 md basmıstım.( malesef okçuydum ama :D ) akşamları sayı az olsada deli gibi pk atıyordum. taki 1 ay olmadan oyunda bazı çakallar düpe yapıp canlı yayında gb satana kadar. adamlarda sınırsız gb var bütün sitelere satmışlar. ben niye oynayayim ki bu oyunu.

bu 2 oyundan sonra sayısız oyun oynadım. blade and soul grafikleri muazzam, skiller muazzam. Ama benlik bi oyun değil. benim farm peşinde koşup upgrade yapmam lazım. o oyunun mekaniği güzel ama malesef beni oyuna bağlamıyor.

Hack & slash severler için path of exile oynayabilir. Oyunda para sistemi yok. oyun marketinde hiçbirşey oyuna etki etmiyor.( sadece görüntü ) oyun ticaretle yürüyor. 6h zırh için saatlerde farm yapip orb çıkarıyorsunuz.

PvE Severler için Vindictus online önerebilirim. Oyun kendini sürekli iyi anlamda geliştiriyor. 90 itemleri için günlerce farm yapmak zorundasınız. upgrade sistemi var ve itemler booom diye yanıyo oyuna yeni karakterler ekleniyor. ( ulen o kadar item yapiyoz düzgün bi PvP sistemi yok malesef. )

Kingdom online: ko nun yapımcılarından ''knight online 2'' diye lanse edilen oyun. oyunun mekaniği vs ko'ya çok benziyor. ama oyunda garip bi köy sistemi var. totem gibi birşeyler var. ko'ya benzeyen en yakın oyun bu galiba ama nedense bi noktadan sonra zevk vermiyor.

Guild Wars 2'yi pre order alan biri olarak 1 haftada 80 kasıp legendary itemler için item toplamak lazımdı o zaman şimdi ne olmuştur bilmiyorum. devasa bi mapı var ama malesef bi noktadan sonra zevk vermiyor.

oynamadığım acayip merak ettiğim oyun Archage: bazı arkadaşlar premium şart olduğunu söylemiş. tamam neyse verelim her ay alalım premium biz parasını çıkarırız Ko dada premium almak için sitelere gb sattık. bu oyun hakkında Pk sistemini upgrade sistemini , bosslar, itemleri şöyle yüzeysel anlatıcak biri var mı ?

• Zarathos91 Z kullanıcısına yanıt
    archage de de hayat yok pre 1 kere alsan zaten bıtene kadar 2 aylık pre parası cıkıyo oyun daha cok tıcaret ustune kurulu ko tarzı bı beklentınız olmasın gercı bende pek hakım deılım daha ıyı bılgı verenler olacakdır son lvl kastım baydı oyun bıraktım uzun zaman sonra tera ındırdım sımdı onu oynuyorum arada zaman gecırmelık ondada oyuncu yok gercı mmo pıyasası can cekısıyo
  • Blade&Soul Bilgilendirme-2
    Arkadaşlar oyun sürekli görevlere bağlı ve ilk bilgilendirmede ki gibi "Skill Enerjisi" olayı beni iyice oyuna soğuttu. Son bir şans verip 4 saat oynadım ama yok, tat alamadım oyundan. Neticesinde B&S serüvenimi sona erdirmiş bulunuyorum. Bundan sonra @Hououin Kyouma!'nın dediği gibi bana mob kestirecek ve mob'dan item düşürecek, abartısız grafik, town ve pazar sistemi olan, mümkün mertebe skilleri kısa ve öz olan bir oyun lazım.

Neticede konu hala günceldir!
  • Güncellik benden de gelsin. Yok işte bizlere eski günleri kavuşturacak yeni bir oyun.
  • Bende KO oyuncusu olarak yeni güzel en azından PvP sistemi KO ya benzeyen varsa anında başlarım.
    KO da exp kasarken pt kurdugumuzda konusulan sohbetler,Pt yi golemlere çekip expe yatıran mageler, pt ye alınmayınca tw çekenler KO yu böyle seviyorduk.
    KO da ts ile mage team birleşmesi ve ırk yatırıp kaldırmalar
    KO da arkana db priest alıp asas olup adam teklemeler.
    KO da Melee pt nin warrioru olup tanklama arkada cure priest,db priest,tp mage,asas,dibe girip 5 li sıkan priestlere heal kaldırmayan okçu kardeşlerimiz.
    KO da Boss kovalama,ticaret yapma.
    ve daha aklıma gelmiyor.
    Böyle oyun cıksa anında dönerim zaten kime sorarsanız sorun KO dan daha iyisi yok galiba.
    Knight Online hayat offline

Takipteyim güzel KO tarzı oyun çıkınca başlicam.
    Cabal deneyimimde oldu güzeldi force blader oynuyordum ama bıraktım niye bilmiyorum.

• Archeage bakın derim
  • Bizim gibi eski KO veya Metin2 oyuncularını şuan ki oyunlar tatmin etmiyor maalesef. Aslında bunun en büyük sebebi artık yaşımız ilerledi 10 sene önce 15 yaşında bir çocukken şimdi üniversite mezunu iş sahibi insanlarız. Haliyle o günkü zevki alamıyoruz. Ben hala Metin2 nin bazı pvp serverlarına girer bir kaç hafta oynarım. Ve maalesef hepimizin dert yandığı gibi o günleri tekrar yaşatacak bir oyun bulamadım. Eğer bu konuda o beklediğimiz oyunu bulabilirsek zevkle başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexpol

Bizim gibi eski KO veya Metin2 oyuncularını şuan ki oyunlar tatmin etmiyor maalesef. Aslında bunun en büyük sebebi artık yaşımız ilerledi 10 sene önce 15 yaşında bir çocukken şimdi üniversite mezunu iş sahibi insanlarız. Haliyle o günkü zevki alamıyoruz. Ben hala Metin2 nin bazı pvp serverlarına girer bir kaç hafta oynarım. Ve maalesef hepimizin dert yandığı gibi o günleri tekrar yaşatacak bir oyun bulamadım. Eğer bu konuda o beklediğimiz oyunu bulabilirsek zevkle başlarım

Zaten amacımız da o. Uzlaşıp 1 oyun altında toplanabilirsek, hep beraber başlayacağız. Oyuncu çok ama oyun yok işte :)

• Hocam bulursanız benide bilgilendirin 28 sinden sonra bi oyuna başlamak istiyorum artık Şuan sadece cs go oynuylrum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipte kalalım bakalım belki birşeyler çıkar.

son oynadığım archage di hala arayış içindeyim.B&S yi pvp serverda denemiştim ama sarmamıştı
  • Konuyu hep beraber güncel tutarsak sonuca ulaşacağımıza inanıyorum.
  • hocam sonuç yok gibi bir şey.Şu an piyasada zaten tutulan 10 15 tane mmorpg var.
    Tera'dır,asta'dır,black desert'dır,allods'dur vs...
    Yeni uyanlar da yok henüz çıkacak.

Aralarında en kalitelisi,en sağlamı,en yüksek bütçelisi Black Desert.Ancak Türkiye yasağı var.Ama bunu aşmak mümkünmüş.Free bir VPN ile aylık 10GB kotalı oluyorlar ki genelde bu VPN'ler.Türkler de çatır çatır oynuyormuş.

Ben sıcak bakıyorum vallahi.
  • black desert online twitch yayınlarında bazen gözucu takip ediyorum. gayet sağlam birşeye benziyor balina avı,haydut vs archeage benziyor gibi oyunun mekaniği daha güzel. vpn ile türkler oynayabiliyormuş lakin oyun b2p sanırım fiyatı ne kadardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarathos91

black desert online twitch yayınlarında bazen gözucu takip ediyorum. gayet sağlam birşeye benziyor balina avı,haydut vs archeage benziyor gibi oyunun mekaniği daha güzel. vpn ile türkler oynayabiliyormuş lakin oyun b2p sanırım fiyatı ne kadardır ?

29 dolar fiyati hocam.
    55 60 tl ye geliyor iste.VPN ile mumkun aynen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

quote:

Orijinalden alıntı: Zarathos91

black desert online twitch yayınlarında bazen gözucu takip ediyorum. gayet sağlam birşeye benziyor balina avı,haydut vs archeage benziyor gibi oyunun mekaniği daha güzel. vpn ile türkler oynayabiliyormuş lakin oyun b2p sanırım fiyatı ne kadardır ?

29 dolar fiyati hocam.
    55 60 tl ye geliyor iste.VPN ile mumkun aynen...

29 dolarsa en az 100 keserler
  • Zarathos91 Z kullanıcısına yanıt
    KDVsi carti curtu yok ki hocam :)
    Cok oyun aldim G2Adan filan ya da kinguin gibi sitelerden.Tam degerini cekiyor.Dolar neyse onu carp.
  • Black Desert herkesin dilinde, videolara bakılırsa albenisi yüksek bir oyun. Fakat video izlemekle oynamak arasında dağlar kadar fark var. Hangimiz videolarda beğenip yüklediğimiz oyunları 2-3 gün oynayıp silmedik ki :) Velhâsıl-ı kelâm ben bu oyunun B&s veya Tera gibi oyunlardan tat verme açısından pek bi farkının olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraWoodS

Black Desert herkesin dilinde, videolara bakılırsa albenisi yüksek bir oyun. Fakat video izlemekle oynamak arasında dağlar kadar fark var. Hangimiz videolarda beğenip yüklediğimiz oyunları 2-3 gün oynayıp silmedik ki :) Velhâsıl-ı kelâm ben bu oyunun B&s veya Tera gibi oyunlardan tat verme açısından pek bi farkının olduğunu düşünmüyorum.

Hocam ben epey takip ettim tahmininiz yakın B&S Tera ve GW2 birleşimi gibi. Ve pk olarak biraz daha iyi sanki. Ama şuan avrupa falan banlı diye biliyorum ben. Sırf türkiyede değil. Vpn işine girmem ben açıkcası. Lag vs olur belki oyun ücretsizde değil. Beklemekten başka çare yok. İmkan olsa denerdim ama.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.