Şimdi Ara

Online Oyun Tavsiyesi 2015-2016(MMORPG) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
15
Favori
69.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Riders of icarus oyununu benim gibi sabırsırzlıkla bekleyenler için iyi bir haberim var ^^ Altta vereceğim sitede oyunun kodunu girip oynayabiliyorsunuz ben indiriyorum şuan bir kaç saat sonra oyundayım ! Hemen siteyi veriyorum bekletmeden girin ve indirin !

http://mmofallout.com/r...ta-giveaway-redux/#keys
  • Key kalmamış.
  • Konu güncel
  • Konuda Riders of Icarus'u deneyen var mı? Var ise eğer ufaktan bir inceleme yapabilir mi?
  • Bunca aylık araştırmamın sonucunda şunu öğrendim; Mmoprg tabanlı oyunların alayı para tuzağı haline gelmiş. Zerre kadar oynanış zevki olmamasına rağmen efsane paralar dönen oyunlar var piyasada. Ben artık umudumu yitirdim. Bize eski tatları verecek hiç bir oyun yok piyasada ve adım gibi eminim ki olmayacakta. O yüzden ben gibi oyun arayan arkadaşlar varsa boşuna uğraşmasın, çünkü YOK! Şu an Bfbc 2(Battlefield Bad Company 2) ve CS:GO'ya sardım. İkiside 10 numara oyun. Oynayacaksanız böyle oyunlar oynayın, hem uzun soluklu olur hemde sıkılmadan oynarsınız. Yok illa ben mmorpg oynayacam derseniz eğer, zaman + nakit ayırmanız sizin için yeterli olur.
    Konuyla artık ilgilenmeyeceğim. Sizlerden konuyu takip eden ve sürekliliğini isteyen arkadaşlarım varsa eğer güncel tutabilir. Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RomantikPanda

Konuda Riders of Icarus'u deneyen var mı? Var ise eğer ufaktan bir inceleme yapabilir mi?

Konusundaki arkadaslar begenmis ama oyunda pvp 0 youtube izledim pvp 10sene onceki oyunlar gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OguzŞahan kullanıcısına yanıt
    baya oynadım hocam gayet güzel ama baya bir oldschool kafayı çalıştırmak gerek biraz :)
  • Riders of icarus inmek üzere, bi deneyeceğim.
  • icarus güzel oyun ama cryengine ile yapıldığından sağlam sistem istiyor. yoksa oyun çok kasıyo. grafikleri bs yada tera kadar olmasada istediği gereksinim çok daha fazla. çünkü cryengine işlemciye dayalı çalışıyo. en azından 5.nesil bi i5 işlemci lazım. adam gibi oynamak içinde fx83** serisi yada skylake i5 lazım. grafik kartı olarakta r7 360 veya gtx 750ti ayarında bişi lazım.
  • icarusta benim icin tırt cikti yine kaldikmi overwatch in eline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y0Se -- 9 Temmuz 2016; 12:05:21 >
  • dragomon hunter oynayabilirsiniz. oyun p2w değil, player sayısıda bol. pazar sistemi var. itemleri craftla yapıyorsunuz merak etmeyin ayrıca meslek kasmak zorunda değilsiniz. her lvl setinin 4 5 ayrı varyasyonu var. oyun baya uzun soluklu. sadece bi seti full +7 yapmak bile tahminimce 6 7 ay sürer. eğlenceli bi oyun deneyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seherbazz

dragomon hunter oynayabilirsiniz. oyun p2w değil, player sayısıda bol. pazar sistemi var. itemleri craftla yapıyorsunuz merak etmeyin ayrıca meslek kasmak zorunda değilsiniz. her lvl setinin 4 5 ayrı varyasyonu var. oyun baya uzun soluklu. sadece bi seti full +7 yapmak bile tahminimce 6 7 ay sürer. eğlenceli bi oyun deneyebilirsiniz

yüklemeye başladım oyunu anime severim yardımcı olur musun oyunda
  • asdfzxcvaz A kullanıcısına yanıt
    olurum tabiki olabilceğim kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seherbazz

olurum tabiki olabilceğim kadar

oyun yüklendi hangi serverdasın nasıl iletişime geçeceğim seninle oyun güzel zevk almaya başladım bakalım ileri için
  • aurora nick seherbaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraWoodS

Konu güncel. Ha gayret. Rider of Icarus son ümidim. İnşAllah beklenileni karşılar beraber güzel dostluklar kurabileceğimiz bir oyun olur.

Malesef riders of icarus da diğerleri gibi pay2win sanırım karakter ölünce dirilmek için ya 5 dk beklicen yada 1 elmas harcayacaksin ki elmaslar gerçek parayla yada achievement tamamlayarak kazanılıyor achievement lar bi süre sonra bitecek peki biz dg lerde raidler de hicmi olmeyecegiz bu durum çok saçma geldi bana

• Arkadaşlar beraber baslayabilecegimiz bir oyun olursa bende hazırım riders of icarus bazı durumlardan dolayı beni soğuttu ölünce dirilmek için taş istemesi vs

• İngilizceniz iyi düzeydeyse runescape deneyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Arkadaşlar beraber baslayabilecegimiz bir oyun olursa bende hazırım riders of icarus bazı durumlardan dolayı beni soğuttu ölünce dirilmek için taş istemesi vs

Banada lazım bir ara Darkorbit felan oynuyordum o ne alemdedir acaba ?
    AION çok övülüyor bilginiz varmı ?
  • Aion 1 ay kadar oynadım güzel oyun ama sırf pvp gibi pve olarak pek doyurucu gelmedi bana ama skill efektleri class lar falan gayet güzel he birde altın paket olayı var o olmadan ticaret yapılamıyor malesef fakat yüksek level de paket parası çıkarılıyor onu da araştırmistim bir kez altın paket parası biriktirmek yeterli oluyor craft olayında herkes sadece alchemy kasıyor sw lar birlesecekti noldu bilmiyorum türk sw ve 2-3 eu sw son haline bakmak lazım bi tabi tek başına oynanacak oyun değil kanımca

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.