Şimdi Ara

Online Oyun Tavsiyesi 2015-2016(MMORPG) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
15
Favori
69.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Titan Siege beni pek sarmadı arada girip görev yapıyorum ama boş dragomon hunter veya başka online oyun başlarsanız bende hazırım aion falan da olabilir 2 yıl tera oynadım keşke gunner gelmeden önceki patch olsa da oynasam rezil ettiler canım oyunu gunner brawler şimdi de ninja getirmişler iyice lol e çevirdiler iyiki bırakmışım :) hiç oynamamış arkadaşlar için öneririm ama sonuçta sıfırdan oynamak için önerilebilir zevkli sağlam oyundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Aion 1 ay kadar oynadım güzel oyun ama sırf pvp gibi pve olarak pek doyurucu gelmedi bana ama skill efektleri class lar falan gayet güzel he birde altın paket olayı var o olmadan ticaret yapılamıyor malesef fakat yüksek level de paket parası çıkarılıyor onu da araştırmistim bir kez altın paket parası biriktirmek yeterli oluyor craft olayında herkes sadece alchemy kasıyor sw lar birlesecekti noldu bilmiyorum türk sw ve 2-3 eu sw son haline bakmak lazım bi tabi tek başına oynanacak oyun değil kanımca

kardeş 1 ay oynadığın için bilmiyosun, ben 2 sene aralıksız oynadım ve dediğinin tam tersi genelde pve ağırlıklı. pvp pve maplarinde oluyo. çoğu zamanda bulaşmadığında sana bulaşmıolar. yani pvp mapinde pve yapıosun, ek olarak kale savaşları falan var onlarada isteyenler katılıyo zaten. ki pc inanılmaz kasıo. oyun %80 pve oluyo otomatik.

• Önceden de dediğim gibi dragomon hunter oynayabilirsiniz. oyun kalitesi gayet iyi. p2w sıfır. oyundaki herşeyi hiç para yatırmadan elde etmek mümkün. oyun size çoğu şey için fazlaca seçenek sunuyor. yani çok farklı tarzlarda oynayıp aynı sonuçlara cıkmakta mümkün.
  • Dragomon Hunter hakkında artıları ve eksileri ile ilgili ayrıntılı bilgi verebilecek var mı?
  • artıları;
    oyundaki tüm itemleri(item mall olanlar) pazardan veya loyality ile alabiliyorsunuz.
    oyunda silah ve armorlar genelde craftla yapılıyor. craft için ayrıca meslek kasmanıza gerek yok.
    gemler sınırsız kez cıkartılıp takılabiliyor. ve eski setten yenisine gecebiliyor.
    oyunda dragomon coins adlı bişi var bu coinsi bossları öldürerek yada görevleri yaparak ka
    zanıyorsunuz. bu coins ile yaratıklardan düşen tüm dropları takaslayabiliyorsunuz.
    diyelim farm yapmayı sevmiyosunuz o zaman gorev yapıp coins toplayarak farm yapmanız gereken yaratıkların droplarını takaslayabilirsiniz.
    eksileri;
    oyunun son seti 60lvl seti ve insan kendini 60a kadar farm yapmak zorunda hissediyor.
    cz, adream gibi pvp mapi yok. pvpler event gibi oluyor ama her dakika her saniye acık bi kactane oluyor.
    oyun biraz karısık, cok fazla guclenme yeri var. yeni baslıcakların oyunu cözmesi 2 hafta sürer.
    map bossları aşırı güçlü ve dropları çöp.
    aklıma gelenler bunlar. acıkcası kişiden kişiye değişir ama bence deneyin bişi kaybettirmez

• selam
    deneyelim o zaman dragomon hunter ben indirip bi ara oynamıştım baya bi ilerlemiştim ama suan ki durumunu pek bilmiyorum suan iniyor oynayacak arkadaşlar buradan yazsın haberleşelim güzel olur ayrıca pek türk yoktu oyunda guild falan kurarız
  • Bu konuya göz gezdiren arkadaşlara ben artık halihazırda çıkmış oyunlardan tavsiye yapmayacağım.Tahminimce bu konulara göz gezdiren herkez piyasada elle tutulur oyunları deneyimlemişlerdir.Benim tavsiyem B2p olup 1 ağustos'da final betası başlayacak olan Albion online.Özellikle benim gibi farm sever biriyseniz kesinlikle inceleme videolarına bir göz atmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam
    bu aralar wow private server da oynuyorum server ismi Kronos wow ilk versiyonu.Pvp server ve baya fazla oyuncu var oynamak isteyenler haber versin oyuniçi görüşelim.Vanilla wow malum nostalji retail bırakalı çok oldu bu server ilaç gibi geldi.Denemenizi tavsiye ederim.
    http://www.kronos-wow.com/
  • Arkadaşlar HAWKEN ve Neverwinter hakkında ne düşünüyorsunuz? Denemeye değer mi? Boyutları yüksek olduğu için indirip indirmemek konusunda kararsızım
  • kurapika404 kullanıcısına yanıt
    Neverwinter hakkında görüşlerimin bir kısmını daha önce yazmıştım hocam. Ona bir bakın bence. Eğer kafanıza takılan belli noktalar var ise, yazarsanız yardım etmeye çalışırım.
  • hamza53 kullanıcısına yanıt
    Albion telefon oyunu gibi ?

• Albion zaten sandbox bir oyun herplatformda oynanıyor neredeyse. PC, android ve ios da. Albion uo tarzı oyunları sevenler için craft rp ve pvp si güzel bir oyun pvede ucundan biraz var ilaki craft materyalleri için. Şuanda piyasada oynanabilecek zaten belli başlı oyun var. Bunlar zaten başı çekenler ön grup WoW,GW2,ESO,FF XIV ( aklıma bunlar geldi direk ) . Arkasındaki grupta olan çok gruptan ayrılmayan ama yinede ayrı bir grup olan kısım var. Bunlar da neverwinter, titansiege, bns, blackdesert, riders of icarus, echo of soul, rift, archeage, eloa, devilian, webzen game oyunları, aeria game oyunları ... aklıma gelenlerde bunlar. Ama farklı bir oyun tarzı istiyorum diyorsan da warframe, bilimum fps tarzı oyunlar, defiance ( bence çok zevkli ve eğlenceli bir oyun ), trove. gibi oyunlarda var piyasada popüler olan ve oynanabilen.

Şimdi metin 2 ve KO gibi oyunlarda var. Bunlarında hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi var ama private ama orijinal serverlarında. Metin 2 velet oyunu KO parası olanın oynayabildiği oyunlar gibi yorumlar oluyor illaki bende bunlar arasındayım ama onlarda uzun zamanlar emek verilip çok iyi yerlere gelinebilen ve ciddi zevk alan ve büyük bir topluluğa sahip oyunlar. Bu şu şekilde oluyor Ultima Online oynardık biz deli gibi yakın zamana kadarda oynamaya devam ediyordum ara ara sıkıldıkça. Şimdiki nesil gördüklerinde bu ne böyle oyunmu olur gibisinden konuşmalar geçiyordu ama bize verdiği hazzın tarifi yoktur. Doğrumu ? Doğru. Şimdi Metin 2 yide küçümsememek lazım geneli yaş ortalaması küçük arkadaşlar tarafından oynansa da benim ailemde 47 yaşında bir abimiz deli gibi kasıyor. Serverın sayılı isim yapmış ailelerinden birinin de başı. Herneyse. Genel olarak oyunlar bunlar piyasada oynanan. Ama hardcore bir oyun istiyorum diyorsanda scfii EVE online var ki benimki yemediği için hiç bulaşmadım çünkü farklı ve devasa bir evrende dolaşmak beni ürküttü açıkçası. Sizlere iyi eğlenceler dilerim kolay gelsin. Şimdilik benim ise ofiste anca rahatta takılabildiğim ELOA var. Albion oynuyordum ama şimdi kapanınca eloa ya geçtim.

• Neverwinter yazisini bulamadim. Ayri bir baslikta mi acaba

• Şu mesaj hocam.

Edit: Mesajı yapıştırmayı unutmuşum

quote:

Vip sistemi denilen bir olay geldi ki evlere senlik. Oynanisa etkisi cok buyuk degil ancak her gun bir adet kutu acmalik anahtar ve bir adet epik zindan anahtari veriyor. Kutulardan ise ne cikardigin senin sansin, bir anda zengin de olabilirsin, hicbir sey de degismeyebilir.

Oyunda para vererek alinan her seyi almani saglayan astral diamond ile zen(satin alinan birim) takasi mevcut, ha derseniz ki para yatiran adama yetisebilecek miyim. Evet ancak buyuk ihtimalle siz yetistiginizde yeni bir modul gelmis olacak ve adamlar tekrar esya yukseltmeye baslayacak. (Ki gereken astral diamond miktarlari ucuk miktarlar oluyor belli bir sure sonra ve yeni dungeon drop sistemi yuzunden eskisi kadar rahat kasilamadigi da soylenebilir)

Oyunda class dengesi denen olay yok gibi, hemen hemen her gelen modla birlikte bir class asiri derecede guclu olurken, bir iki class da asiri derecede gucsuz oluyor. En son cikan classlar ise genelde epik bir gucle baslayip sonradan ciddi bir miktarda nerf yiyor. (Warlock, hunter gibi)

Eger pvp seven biri iseniz oyunun pvp sistemi asiri kotu. Sizin item lvliniz henuz 2k iken karsiniza 4k lik adamlar gelip base onunde sizi bekleyebiliyor.

Oyunda asiri miktarda ping sikintisi var. Pve de bir miktar goz ardi edilebilse de pvp de cok can sikici olabiliyor.

Oyunun en guzel,belki de tek guzel, tarafi ise pve si. Oyundan zindan yaparken daima bir hareket icerisinde oldugunuz icin zaman kolay gecebiliyor. Gerci hos onda da eskisi kadar cesitli zindan olmadigi icin (ki yeni zindanlar gelecekti en son) gun icerisinde ayni zindani onlarca kez farmladigim olmustu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomantikPanda -- 21 Temmuz 2016; 15:46:57 >

• Merhabalar gençler konunun başından beridir takip ediyorum. Yaklaşık 2 yıldır mmorpg oyunu arıyordum ve eski KO oyuncularındanım.
    Gerçeği söylemek gerekirse B&S gibi bir oyuna mmorpg demeleri saçma. Yeni nesil oyunların hiçbiri mmorpg değil. Blade and soul - Tera v.b oyunlar mmorpg oyuncularının oynayacagı türden oyunlar degil bildigimiz bebek oyunları. Nedenmi ? mmorpg dedigin Emekle aylarını yıllarını vererek biryerlere gelebilmek , itemlerin , enchlerin , kasılmaların , v.b herşeyin ayrıntısıyla olmasıdır. Fakat bu yeni nesil oyunlarda hiçbiri yok. Ha şuan 2016 yeni çıkan oyunlardan en iyisi hangisi derseniz cevabım direk Black Desert olcaktır. Fakat onuda oynamak sorun yasak oldugu için. Birsürü mmorpg oyunu yükleyip geri sildim. Archage keşke p2w olmasaydı ... Şuan riders of icarus oynuyorum biraz sardı gibi. Tavsiyem bir araya gelip oyun kararlaştırıp hep birlikte başlayalım. Skype - TS fark etmez. Bana katılanlar varsa skype isimlerini yazsınlar artık yavaştan başlayalım. Malum mmorpg dedigimiz kategori tek başına zevkle oynancak bir kategori degil ^^ Bu arada Riders Of İcarus diyorumda şimdiden söyleyeyim oyandığım kadarıyla item ayrıntıları zayıf yani KO - Metin2 - Karahan gibi 300-400 tane silah nadirinden tut efsanevisine kadar uzanan itemler yok . B&S oynayanlarıda pek anlamış degilim oyunda bir classın itemlerini toplasan 10-15 tane anca

• batubora0909 B kullanıcısına yanıt
    hocam ben de sizin kafanızdanım riders of icarus u da denedim fakat tatmin etmedi hala oyun arayışındayım ve birgün bu oyunu bulacağıma inanıyorum :D skype adım batuhan.eskici2 ekleyin isterseniz iletişim halinde olalım.
  • Arkadaşlar KO oynamış yada Metin2 oynamış arkadaşlar genel olarak zaten bu oyunlara para yatırmışlardır. Ne kadar yatırdınıuz 100 ? 200 ? Şimdi gelelim asıl mevzuya neredeyse hiçbir oyunda direk f2p modeli yok. İllaki p2w modeline yakın durumlar oluyor. archeage bence en iyi pvpye sahip oyunlardan biri. Envayi çeşit pvpsi mevcut. Misal korsan avı yada korsanlık, maplerdeki hostile olaylarına göre openworld pvp, arena, bg ( sanırım küçük birtane vardı ), trade çekerken atraksiyonun çok olması vs. Pve olayı ise çok fazla yok sanırım. Ayrıca bu oyunda craft çok büyük yer kaplıyor. Ha f2p değil o ayrı ilaki başlarken bi Premium almak gerekiyor ki genel olarak KO oynayanların büyük bir kısmıda oyuna başlarken plattır bilmemnedir alarak başlıyor yada bir kaç gün içerisinde alıyor. Bundan dolayı da archeage düşünülebilir ayda 30-40 lira gibi birşeydi sanırım verebilecekler.

Şimdi ben ayda okadar para vericek olsam giderim wow,gw2,eso vb. bir tomar oyun var onları oynarım diyebilirsiniz ki muhtemelen de böyle olucak. Haklısınız ama sonuç olarak herbiri farklı sistemlere ait farklı oyunlar. Dediğim gibi öncelikle ben bir oyuna para verebilirmiyim diye düşünmek gerekli. Eğer cevabınız evet ise ( aylık 30-50 TL arası olabilir ) çok geniş ve kaliteli bir oyun yelpazesine sahipsiniz. Ama ben veremem öğrenciyim yada vaktim yok veyahut da çoluğum çocuğum var gibi bir durum söz konusu ise o zaman da belli başlı kısıtlı bir seçim aralığınız var. Bunun üzerinden yola çıkarsak birçok şey daha basit ve kolay olur. Ayrıca dedikleriniz de doğru mmorpg dünyası çok geniş bir evren olduğu için grup halinde oynamak daha zevkli oluyor. Bunun için çok denemeler oldu DH da bir kısmına katılabildim güzel oluyor ama insanlarımız çok çabuk sıkılabiliyor ( ben dahil ) ve oyunu ya bırakıyorlar yada farklı bir arayış içine giriyorlar. Bundan dolayı da kesinlikle ortak bir karar alınıp bir an önce bir oyuna başlanmalı yoksa bu konu yaklaşık olarak 20-30 sayfa sürücek gidicek ve bilmem kaç ay sonra hala aynı konuyu konuşuyor olucaz.

Ayrıca riders of icarus şimdi deneme fırsatı buldum güzel ama daha yeni bir oyun olduğu için 25 level sınırı tatmin edici olmucak ki bir kaç hafta sonra bir çok kişi sıkılıp yeni patch beklemek adına oyunu bırakıcak ( bknz. Cabal2 deli gibi kasılan ama bir türlü gelmek bilmeyen patchler sayesinde çok oyuncu kaybetti. ). Böyle bir durum olmaması adına çok fazla üstüne gitmemek gerekiyor oyunun.

• Riders of icarus da ölünce 5 dk beklemek nedir arkadaş ya bekliceksin yada elmasla dirileceksin elmas da parayla alınıyor pek sarmadı beni şuan kronos wow oynuyorum en kalabalık wow private server ve lag neredeyse sıfır oynamak isteyen haber versin beraber oynayalım bende yeni sayılırım zaten

• quote:

Riders of icarus da ölünce 5 dk beklemek nedir arkadaş ya bekliceksin yada elmasla dirileceksin elmas da parayla alınıyor pek sarmadı beni şuan kronos wow oynuyorum en kalabalık wow private server ve lag neredeyse sıfır oynamak isteyen haber versin beraber oynayalım bende yeni sayılırım zaten

O yazıya basınca da diriliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

quote:

Riders of icarus da ölünce 5 dk beklemek nedir arkadaş ya bekliceksin yada elmasla dirileceksin elmas da parayla alınıyor pek sarmadı beni şuan kronos wow oynuyorum en kalabalık wow private server ve lag neredeyse sıfır oynamak isteyen haber versin beraber oynayalım bende yeni sayılırım zaten

O yazıya basınca da diriliyorsun.

yeterince sandbox olmaması soğuttu zaten beni dungeon tabanlı gibi mount kısmı hoşuma gitti sadece pet falan Kingdom under fire II indirip oynadım o da beş para etmez dg tabanlı o kapıdan geç diğerinden geç aynı eos farkı yok şimdilik wow oynuyorum ve tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.