Arkadaşlar yıllardır metin2 , nostale , newerwinter , knight , silkroad gibi oyunlar oynadım. Tabi okul , iş derken bitti gitti. Şimdi eve gelince günde 2 saat( Hafta sonu artar ) takılcağım online mmo rpg arıyorum. Şu şartlarda ; - Türkçe olması veya görevleri kolay takip edilebilir olması . - Oyuna parayla item alınsın ama yüksek meblalarla olmasın . - 1,2 ayda son LVL olmam lazım , max 3 ayda , yıllarca kasılan oyunla işim olmaz . -Pvp sistemi olmalı , karakter arası fark çok olmamalı , Pazar sistemi olmalı.
- !!!! Oyun sürekli yeni item getiripte emeğimizi boşa çıkaran bir oyun olmasın !!!
Kısacası metin2 , neverwinter karşımı bir oyun istyorum. Anlaşılabilir vakit harcattıran sıkmıyan bir oyun istiyorum.
Önerdiğiniz oyun eğer bu şartlara uyuyorsa hangi herosu pvpde daha güçlü onuda yazarsanız sevinirim , her oyuna başladığımda pvp üstünlüğü için tekrar karakter kasmaktan bıktım . Önerdiğiniz oyunda karakter , build önerisi bile olursa sevinirim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşşekürler !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme