Şimdi Ara

ONLINE OYUNLAR ICINDE EN İYİSİ HANGİSİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
29.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • silkroad online da güzel oyun dc problemi var biraz ama olsun oynamaya değer
  • ben silkroad u oyuna girmeden en az bi 9 dc oluodu ve aşırı lagdan dolayı bıraktım size türk yapımı bi online olarak

www.cenkmeydani.com

bağımlısı olucanız bi oyundur aşırı sarıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: manas

silkroad online da güzel oyun dc problemi var biraz ama olsun oynamaya değer

bu DC problrmı yüzünden bıraktım oyunu
  • parasız olması durumunda knight çok ii bi ara sro oynadım dc olayı patladı bi anlamı kalmadı bence
  • ben bu tatildi sro+lineage2+gunz+rakion+yugioh denedim ln2 çok kastı, sro dc verdi, yugioh paralı oynamak mecburi olmasada zorunlu ,rakion ve gunz da modemimden dolayı açılmıyo şimdide ferentus u yüklüyorum bakalım nolacak tatil bitti biz oyuna başlıyamadık
  • ya bir sürü online oyun var hangisini oynaıyacağımızı şaşırdık epside güzel bence
  • maple story,flyff,battle potition.dofus
  • bende kınght tan bıkanlardanım su sıra mu online serverları ile kafayı yiyecem gece gundu oynuyorum tavsiyem dir

ne kınhgt ne digerleri laamaz hiç birisi mu onlinnın yerini
  • knight & ogame
  • lineage lineage lineage.
    knight onlineasla tavsiye etmem çok berbat
  • quote:

Orjinalden alıntı: cNYs

www.ruax.net
    www.cityofheroes.com
    WoW...

cityofheroes paralımı
  • Benim olmpiyada clanım vardı MiddleEarth diye savaş komutanlığı bile yapmıştım o charla Bırakmam zor olmadı E-savaştada iyiydim ilk sayfada ismim vardı bi zaman Ama betası bitti falan filan koptum oyundan o-gameye de pek sarmadı
    @melihyıldız
    Hiç indirme deymez Ferentus aslında çok iyi bir oyun ama 1 sene oldu hala beta hadi anlarım 1 senede bi patchmi ne geldi ya 25 okçum vardı bu arada

• Knight onlıne/cz/sılkroad oyurların en baba 3 lusu
  • Arkadaşlar bu devirde neyi tartışıosunuz yahu...Zevkler ve renkler farklıdır dime...Herkesin ağzından farklı birşeyler çıkıyor...

BENCE BURDA EN İİ OYUN HANGİSİDİR DEİLDE SİZİN FAVORİ OYUNUNUZ HANGİSİDİR DİE BİR BAŞLIK KOYMAK BENCE DAHA MANTIKLI OLUR ÇÜNKÜ 1001 ÇEŞİT OYUN VAR YAHU...

HEPSİNİ TARTIŞMAYI MI DÜŞÜNÜOSUNUZ...

AMA SİZE BİR OYUN ÖNEREYİM.BU OYUN YENİ AÇILDI VE ÇOK AZ SAYIDA TÜRK BİLİYOR...BENİM AMACIMDA BU OYUNU TÜRKLERE TANITMAK DENEBİLİR

FLyFF (Fly For Fun) oynayın hiçdiyse bi deneyin... gerçektende çok zevkli bir oyun...ayrıca lvl atlaması çooooooook kolay...

AİBATT SERVERİNDE ADIM İMZAMDA YAZIYOR YAHU...

www.gpotato.com dan indirebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuNiOrZoMbIe -- 3 Ağustos 2006; 22:27:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xmanyaqx

quote:

Orjinalden alıntı: cNYs

www.ruax.net
    www.cityofheroes.com
    WoW...

cityofheroes paralımı

malesef ama verdiğin paraya değer...

• Bence Oyunlara Para Vermek Saçmalık.Oyun Yerine Gider Upgrade Yaparım Makineme
  • quote:

Orjinalden alıntı: JuNiOrZoMbIe

Arkadaşlar bu devirde neyi tartışıosunuz yahu...Zevkler ve renkler farklıdır dime...Herkesin ağzından farklı birşeyler çıkıyor...

BENCE BURDA EN İİ OYUN HANGİSİDİR DEİLDE SİZİN FAVORİ OYUNUNUZ HANGİSİDİR DİE BİR BAŞLIK KOYMAK BENCE DAHA MANTIKLI OLUR ÇÜNKÜ 1001 ÇEŞİT OYUN VAR YAHU...

HEPSİNİ TARTIŞMAYI MI DÜŞÜNÜOSUNUZ...

AMA SİZE BİR OYUN ÖNEREYİM.BU OYUN YENİ AÇILDI VE ÇOK AZ SAYIDA TÜRK BİLİYOR...BENİM AMACIMDA BU OYUNU TÜRKLERE TANITMAK DENEBİLİR

FLyFF (Fly For Fun) oynayın hiçdiyse bi deneyin... gerçektende çok zevkli bir oyun...ayrıca lvl atlaması çooooooook kolay...

AİBATT SERVERİNDE ADIM İMZAMDA YAZIYOR YAHU...

www.gpotato.com dan indirebilirsiniz...

Ya JuNIOrZoMbIe tavsiyen icin tskler simdi oyunu indiriyorum sitede SS'lere de baktim hos gorunuyo fakat bisi sorucam bu oyunda SIKca Dc oLma problemi var mi? ben dun K.o'da tum itemlerimi bile bile yaktim birakmak icin chari da saticam oyunu birakmak icin yoksa oyun birakilmiyo =D.Yeni bi online oyun bakiyorum su Flyff'yi denicem simdi umarim sik dc olma problemi yoktur.Ko da cok az Dc olunuyordu.

• Aslnıda çok güzel oyunlar var
    KO deyip de geçmemek gerekiyor ...
    İlk olarak
    WarRock
    Gunz gibi duel oyunlar...

RPG , MMPORG Mudur nedir :D olarak

Ko ( baydı ama )
    HERO Online
    Rose online
    FLYFF yi çok sevdim
    MU Online da iyi ama eskidi

Benim şuan oynadığım ve zevk aldığım gunz , warrock , bide flyff yi düşünüyorum bu gece yükliceğim
  • silkroad. dc problemi bende yok.
  • cabal
    Silkroad( 4 ay önceydi hele 9 ay önce bambaşka güzellikte bi oyundu. Şimdi bütün hacklerlar bi oyunda toplandı joymax internetaional silkroadu para aracı olarak görmeye başladı.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.