Şimdi Ara

ONLINE OYUNLAR ICINDE EN İYİSİ HANGİSİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
29.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eminim siz 6 sene önce ultima online (Sphere Server olcak)oynamaya başlasaydınız yok KO ymuş yok silkroad mış bilemem ne hepsi hikaye gelirdi ki ben bu saydığım oyunları en fazla 1 saat oynamışımdır bi UO player ı olarak...Bi kere o saydığım oyunlardaki lvl sistemi cok saçma.Kim ne kadar çok kasarsa kral o oluyo...Ultima online da öyle bişi yok en ii kim PvP yaparsa nerde ,hangi büyüyü ne zaman atıcağını bilirse,bir warrior olarak en ii saldırı teknipini bilirse kral olur.Kısacası Ultima Online da mariifet yetenekte kasmayla masmayla deil yani olay....
  • o oyunun tam site ismini verir misininz saygılarr
  • GTA SAN ANDREAS
    SA-MP

umarım gta online oyun mu diycek cahiller çıkmaz
  • valla gün geçtikce WoW beni şaşırtmaya başladı quest leriyle olsun travel seçenekleriyle olsun ama hiç biri Ultima Online gibi bağımlılık yapamaz

-Ultima Online
    -World of Warcraft
    -City Of Heroes
  • Eski serverlar eski arkadaşlar eski playerlar olsa da Ultima Online ı tekrar oynayabilsek....

FOreveR uLtima..
  • quote:

Orjinalden alıntı: r3alty_

Bu Alemde En Kral Online Oyun Knight Oline

Diyosun?Valla fikrine saygı duyuyorum ama knight online kadar basit,anti-esnek,müşteri menuniyetsiz rezil bir oyun görmedim.Her zaman söylerim knight online'dan hayır gelmez.GM'leri bile iyi değil.70.ci lvl'a bir gelin bakalım nasıl gmler kıskançlıklarından banlıyor sizi.Ayrıca kanımca knight online'ı bırakmak hiç de zor değil.BEn knight'a oyun deme,keçi boynuzu derimSiz bu oyunu WoW'la karıştırdınız galiba...

Edit:Ayrıca Silk Road için de aynı şey geçerli...Benim oturduğum büyükdere'de 9 yaş altı çocuklar oyunuyor bu WoW taklidi oyunu...Birtek grafikleri biraz elle tutulur öğe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz93 -- 19 Ağustos 2006; 13:28:42 >

• silkroaddddddd
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turk1995

ko sigara gibidir.....
    ama ben sigara kullanmıyorum

siz hala bu oyulara bagımlı oluyorsanız yazık bir sey denmez silkroad neyse yine guzel oyun sayılır ama ko yani bahsedilmeye deymez bende oynadım ama sevmedim oyunda hic bir amac yok hic bir estetik yok grafikler kotu oynana bilirlik kotu sagdeece sana sunu diycem Kngiht Online sana bagımlılık yaptıysa Sakın Cabal Yada Lineage 2 uzun sureli oynama lineageyi zar zor bırktım 4 kere kotamı astım o loyun yuzunden derken yeni bir oyun buldum ona girelim dedik(Cabal Onlinedan bahsediyorum) 18 saat online oluyorum genelde bagzen uyuyakalıyorum ondan 15 falan oluyor birazda yemek yıyorum (odama fırın falan koymayı dusunuyorum)ve isin kotusu bu oyunda bana kotayı doldurmayı basardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkcavalry

quote:

Orjinalden alıntı: Turk1995

ko sigara gibidir.....
    ama ben sigara kullanmıyorum

siz hala bu oyulara bagımlı oluyorsanız yazık bir sey denmez silkroad neyse yine guzel oyun sayılır ama ko yani bahsedilmeye deymez bende oynadım ama sevmedim oyunda hic bir amac yok hic bir estetik yok grafikler kotu oynana bilirlik kotu sagdeece sana sunu diycem Kngiht Online sana bagımlılık yaptıysa Sakın Cabal Yada Lineage 2 uzun sureli oynama lineageyi zar zor bırktım 4 kere kotamı astım o loyun yuzunden derken yeni bir oyun buldum ona girelim dedik(Cabal Onlinedan bahsediyorum) 18 saat online oluyorum genelde bagzen uyuyakalıyorum ondan 15 falan oluyor birazda yemek yıyorum (odama fırın falan koymayı dusunuyorum)ve isin kotusu bu oyunda bana kotayı doldurmayı basardı

+999999999999999999999999 CABAL ONLİNE ve LİNEAGE2

• knight
  • FlyFF oyununu herkese tavsiye ederm , SS görmek istiyorsanz şu başlığa bi uğrayın

http://forum.donanimhaber.com/m_8467103/tm.htm
  • silkroad ı 9 yaş altı çocuklar ancak 1 hafta oynar sınra bırakır. silkroad emek ister, özveri ister am knıgtta 3 saatde lvl 30 olup daha sonrada kospçulara kendin kastırmaya çalışan birsürü çocuk var. silkroad küçük çocuklarda yayılamaz. bedava olmasına rağmen türkiyedede yayılmaz çünkü emek ister.wowada hiç benzemiyor, silkroadın kendine özgü bir hikayesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet erdal -- 23 Ağustos 2006; 13:30:38 >
  • evet beyler bencede knight yi bırakmak çok zo bişi lwl 52 ye kadar geldim bi ara kafede silkroad online yi gördüm bakayım nasıl bişidedim baktım bırakamadım ama knight den daha iyi grafik daha aktif haraeketler var ve en iyisi görevler çok fazla bunu yükseltin lütfen
  • hukumdarlarla tanışın derim güzel bir oyun ve bize daha yakın grafik felan yok ama oyun işleyişi müklemmel.

saygıyı hakedenlere selam olsun

saygı onlaradır.

vikont gazii_
  • LİNEAGE2
  • YAAA BOZKURT o senin söledigin oyuna kayit oluyorum referansa ne yazcam acil cewap atarmisin
  • hehe m_c_g linkin park&ismail YK çok güzel saol önerdiiin için
  • TABİKİDE RAKİON
  • Herkes kendince doğru cevabı veriyor ama şuana kadar gördüğüm her oyunun eksiği var.Ama lineage2 de eksik bulmak biraz zor.Dört dörtlük diyebileceğimiz bi oyun bence :) Grafikler,efektler müthiş,seslendirme de çok güzel.Oyunda clanlar eğer yeterince güçlü ise kale alabiliyorlar(bu cezbedici bişey bence)Her oyuncunun binebileceği kendine yardım edebileceği yaratıklar var.Daha ne olsun ki.Gerçekten çok güzel bir oyun.Deneyin,pişman olmazsınız.
  • ko dan ve silkroad tan gına gelmesi üzerine şimdi hero online oynuyorum ve çok güzel bir oyun bence
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.