Şimdi Ara

ONLINE OYUNLAR ICINDE EN İYİSİ HANGİSİ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
29.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hay ben senin ko'na git oyna ko nu tamm en iyi oyun KO sen takıl bebe arkadaşlarınlan bi daha böyle en iyisi ko die msj atarsan şikayet edecem. şimdi git ko nu oyna tmm mı en güzel oyun ko.
  • karaya'nın sana söyledi seni gorusunle ilgili degil post kasmak icn yaptıgın bu olaya soyluyor.Senin actıgın konuyada yazdım halan devam ediyorsun bole yazılar yazmaya ben gerekli seyi yaptım fakat halen bir işlem yapılmamıs.Tamam bikere solersin gorusunu cekilirsin kimse sana KO kotu yazmamıs senin cevaplarının ardından senin bunu bole durmadan dile getirmen yanlış.Kaç yasındasın bilmiyorum ama sana buradaki uyarılar yetmedigine gore biraz ufaksın.Moderatorlerden rica edioyrum seni onlar bikere uyarsa yeticegini umuyorum sana
  • kanka yaş 19
  • Farketmez halen post kasmaya devam ediyorsun.Onemli olan yasın degil olayları anlaman biz senin post kasmaya calıstıgını anladık ve uyarıyoruz.Sende anlamsız cevaplarla post kasmaya devam ediyorsun yasını ogrenmek istememisim zaten senin yaptıgın olaydan dolayı uyarmısım.Sen devam et anlamsız msjlarına bisey paylasma olurmu!
  • sorry paylaşım yapiim dedim Knight Online, Devasa Online Oyunlar kervanının son üyelerinden. Oyun, diğer Devasa Online Oyunlardan çok büyük farklılıklar içeriyor. İlk göze çarpan ve en çok hoşa giden farklılık, Knight Online oynamanın bedava olması! 280 MB'lik yükleme dosyasını internetten bedavaya indirebiliyorsunuz, ve hesap açtırmak da tamamen bedava. Ama bu, oyunun herşeyi bedava demek değil. "Premium" ve "Ultra Premium" hesaplarıyla oynamak ve bu hesap türlerinin faydalarından yararlanmak isterseniz, belli bir aylık ücret ödemek zorundasınız. Ayrıca, eşya satın almak da paralı. Ancak, hiçbir şey zorla değil, yani ne bahsettiğimiz Premium hesaplarından açmak, ne de eşya satın almak zorundasınız. Bedavaya istediğiniz kadar oynayabilirsiniz - tabii parayla satın alabileceğiniz ve bedava oynarsanız karşınıza asla çıkmayacak olan üstün güçlü eşyalardan ve Premium hesaplara sahip olanların güçlerinden yoksun olarak.

Knight Onlinea, insanların El Morad şehrinde veya orkların Karus şehrinde başlıyorsunuz.

Sistem, Oyuncu v Oyuncu'ya göre ayarlanmış. Oyunda her an çok sayıda klan savaşları, kale kuşatma savaşları ve binlerce karakterin Oyuncu v Oyuncu sistemiyle karşılaştığı savaşlar oluyor.

Knight Onlineda, takım-tabanlı oyun sistemiyle tanışıyoruz. Tamamlayabileceğiniz yüzlerce görev var. Gelişip güçlenirken, diğer oyunların aksine, büyülü eşyalar bize çok faydalı olmuyor. En hızlı şekilde gelişmek için, oyuncuların birbirleriyle koordinasyon halinde olmaları gerekiyor. Başarının anahtarı, takım oyununda yatıyor.

Oyunun mekanları sürekli genişleme ve büyüme halinde, her ay yeni görevler ve karakterler ekleniyor.

Bahsettiğimiz gibi, oyunu oynamak bedava. Gerekli client dosyasını internetten indirdikten sonra yapmanız gereken tek şey bir hesap açmak. Ancak, bu hesabı "Premium" veya "Ultra Premium" hesap olarak açarsanız, aylık ücret ödemeniz gerekiyor. (Premium: $8.95, Ultra Premium: $14.95)

Premium ve Ultra Premium hesaplar, oyunculara daha iyi bir oyun tecrübesi sunuyor. Gelişmek ve güçlenmek daha kolay, vuruş ve zarar yüzdeleriniz daha iyi oluyor. Ayrica, eşya satın almakta da bazı kolaylıklar getiriliyor.

Noah System, oyuna her ay değişik özellikler katıyor. Mesela, oyuncuların ve klanların kendilerine özel büyülü eşya düzenlemesine olanak sağlanması düşünülüyor. Bu sistem hayata geçirildiğinde, istediğiniz özelliklerde bir eşyayı yöneticilere ileteceksiniz, yöneticiler ise eşyayı bir testten geçirip, eğer onaylarlarsa oyun dünyasına ekleyecekler.

• bence bu wow un ne kadar çok sevilen ve oynanılan bir oyun olduğunu gösterdi

http://news.mmosite.com/content/2006-12-22/20061222183259943.shtml
  • Sadece ultima online derim bana gore en kral oyundur ve sıkılmadan uzun süre oynadığım tek oyun 2000-1999 yılından beri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

Sadece ultima online derim bana gore en kral oyundur ve sıkılmadan uzun süre oynadığım tek oyun 2000-1999 yılından beri

aynısını bende soluorum sadece tarih deişik 2002 yılından beri....
  • knight ve silkroad gibi grafik ozurlusu bi oyunu ancak oyundan pek anlamayan biri oynayabilir diye dusunuyorum.
    bence wow , maplestory , flyff en iyileri
    wowu zaten herkez ya duymus ya da oynamıs
    flyff de zaten burda cok bahsedilmis
    ms biraz flyffe benziyo ama 2D(mario gibi) hiç dco yok grafikler kaliteli popularitesi bayaa yuksek istediginiz levele kadar cıkabiliyorsunuz ama lvl almak pek kolay deil(buna ragmen lvl 195lik bi adam var forumda gosteriyo)
    bence her zaman ms veya wow veya flyff derim
  • bu arada o mmositedeki ban haberini okudum tami tamına 105.000 kisiyi banlamıslar(bu arada bu knightı tum dunyada oynayan insan sayısından daha fazla bi rakam)
  • YA GENCLER BEN 24 YASINDA BİR ABİNİZİM BU YAZDIGINIZ OYUNLARIN COGU SACMA EGER BI OYUNDA MANTIK VE ETKİLESŞİM İSTİYORSANIZ SİLKROADI TERCİH ETMENİZİ TAVSİYE EDRİM O KADAR OYUN GEZDİM Bİ OYUNU GIRIPTE 1-2 GÜN OYNAMAKLA OLMAZ SİLKROAD TA OYUN ZATEN ASIL LVL 20 DEN SONRA BASLIYOR ADAMLAR HERŞEYİ DÜŞÜNMÜŞ OYUN ICERİSİNDE YAPAMIYICAGINIZ SEY YOK AYAK İZİNİ DAHİ KOYMUS ADAMLARKİ BUDA Bİ OYUNUN GRAFİKLERİNİN SUPER OLDUGUNU GOSTERIR ZATEN SİLKROAD 15 YAS ORTALAMASI OYUNU DEGIL BU OYUNUN BIR GECMISI HIKAYESI VE INANILMAZ DERECEDE MESLEKLERİ VAR EMEK ISI KNIGHTTA OYNADIM COGU OYUNU OYNADIM AMA 16 BİTLİK ATERİ GÖRÜNTÜLERİNDEN BASKA HİC BİRSEY DEGİL SİLKROADI OGRENMESİ ZORDUR AMA TAM OLARAK HERSEYİ BİLDİGİNDE OYUNUN NE KADAR SUPER OLDUGUNU ANLARSIN OYLE 1-2 HAFTALIK OYUN DEĞİLDİR EMEK İŞİ HEM TURKLER VE GAVURLAR ARSINDA BUYUK PVP LER OLUR KLANLAR BUYUK 4 SAATTE BIR CIKAN YARATIKLAR AKLINIZA GELEN HERSEY PVP ICIN BIR ARENA YADA YER GEREKMEZ OYUNUN HERYERİNDE HERSEYI YAPABILIRSINIZ
    BU OYUN BİR HASTALIKTIR OYNAMAYA BASLADIGINDA ARTIK OYUNLUKTAN CIKAR CUNKU SENIN ORDADA BİR CEVREN VE HAYATIN VARDIR SANKİ O DUNYADA YASAYAN SENSİNDİR VE BENCE SACMALAMAYI BIRAKIN SİLKROAD IN DUNYANIN EN İYİ SRO OYUNLARINDAN BİRİ OLDUGUNU HERKES BİLİYOR KORE DAHİL BİR COK ULKEDE DAHA YÜKSEK VERSİYONLARI OYNANMAKTA HEM OYUNUN ICINDE PARALI AYLIK BI MALIYETI YOK DIGER OYUNLAR GIBI SOYGUNCU DEGIL KOTA OLAYINIDA HAYATTA ASMAZ NEYSE KENDINIZ KARAR VERİN AMA HERKEZİN Bİ SİTESİ Bİ YERI VARDIR BEN SİLKROAD TAN BASKA BI YERDE OLAMAM OYUN ICINDE TURKLERE HERTURLU DESTEKTE YAPILIR OYUNUN EVENT AYI YAKLASIYO HADI HERKEZI BEKLIYORUM NE KADAR COK TÜRK O KADAR GÜCLÜYÜZ GAVURLAR KORKSUN BİZDEN :dd

• arkadaşım online oyunlar içinde (oynadığım kadarıyla) en iyisi Battlefield ikinciside knight
  • en iyi online oyunlar
    haraketli olarak,
    ----------------
    knight online

yazı olarak
    -------------
    www.savasoyunum.com
  • Forumu hortlatan ocak ayından sonraki postları atan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.Evrimin terse giden dünyası
  • bendimde en sevdiğim online oyunlar:

1-)pokemon crater(www.pokemoncraterr.com)
    2-)bots(www.botsgame.com)
    3-)yerdeniz(www.yerdeniz.biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRk_MaStER -- 24 Temmuz 2007; 12:48:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slytein

Matrix Online ( Uzun süredir oldukca zevk alarak oynuyorum)

hehe oledir bende bi ara dayimin kredi karti ile almistim supper diye ama oyunda action yok karsikarsiya dur silahini cek 130123198231 saatte bi adamı wur.adamlar zaten yoldan cikmis inek yüklü kamyon gibi + aylık ucret dedime inanmayan yo o tu bee ye(reklam olmasın sıte dıye bılmıyo ayaklarına yatmayalım)gidin izleyin
  • çok denedim şu KOcuları anlamayı ama olmuyorr olmuyorr oyunda grafik yok bi kere fizik motoru desen alakası yok oynanış desen melee moblar sana uzaktan dalıo,oyunun kombosu oyunun hatasıyla ilgili bug desen her adımda yani saymakla bitmez,sro desen o bi başlangıçtı bnm için çok güzel bi atmosferi vardı kuzenle geçeris biz her oyuna ikimizde hâlâ etkisinden kurtulamadık o atmosferin çoğu oyundada yoktur herealde o yağmurun yağışı falan...şimdi cabal,dota vb. gidiyoruz ama en güzeli derseniz eğlence bakımından rose online içerik bakımından wow,pvp bakımından GW,PvE dersen LoTR çokk var yani(yine çok uzattım demi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaGa

istediğin kadar uğraş knightten kurtulamassın

isteyen kurtulur ben kurtuldum modem in fişini kopardım o günden beri çok az ayda 1 kere giriyorum
  • WOW tabikide üstüne tanımam
  • Arkadaşlar hiç online oyun bilmiyosunuz valla Uzun süredir free olan bir oyundan hayır gelmez bi kere
    Ben size Cabal ı tavsiye ediyim tabi biraz ingilizceniz varsa tatiliniz boşa gitmez
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.