Şimdi Ara

ONLINE OYUNLAR ICINDE EN İYİSİ HANGİSİ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
29.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DaRk_MaStER

bendimde en sevdiğim online oyunlar:

1-)pokemon crater(www.pokemoncraterr.com)
    2-)bots(www.botsgame.com)
    3-)yerdeniz(www.yerdeniz.biz

cortlatmak konusunda ders mi aldın biyerlerden? 2006 daki konuya yorum yazıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SHEFTALI

Arkadaşlar hiç online oyun bilmiyosunuz valla Uzun süredir free olan bir oyundan hayır gelmez bi kere
    Ben size Cabal ı tavsiye ediyim tabi biraz ingilizceniz varsa tatiliniz boşa gitmez

Cabal iyi hoş ta(bencede güzel oyun amaaa),item shop unu bir gez bakalım ,pre siz oynasan nereye kadar oynarsın

• ogameyi tek geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkey951

ogameyi tek geçerim

ogame dediğinle bu oyunların alakası bile yok...neyden bahsediyorsun sen
  • Counter Strike(1998'den beri ya da daha eski olabilir) ozaman alr ne wow vardı ne knight..deliler gibi bu oyunu oynardık..
  • tartışmasız en ii online oyun mu online
  • quote:

Orjinalden alıntı: whereistheparty

quote:

Orjinalden alıntı: HaGa

istediğin kadar uğraş knightten kurtulamassın

isteyen kurtulur ben kurtuldum modem in fişini kopardım o günden beri çok az ayda 1 kere giriyorum
  • en iyi online oyun mu bilmiyorum ama Ragnarok Online yi tavsiye ederim size ben başladığımdan beri kurtulamadım RO dan
  • www.savasoyunum.com işte size en iyi oyun
  • WoW L2 vede cabal demek isterdim ama cabal ın düzgün bi linkini bulamadım
  • Dostlar digerlerinin dedigi de dogru bu bir zevkmeselesi ama bence oynucaksanız paranizi verin wow oynayin derim sahsen ben

flyforfun lvl...60 id...BlackLotus

private bircok wow ve ko serveri...

cabal online lvl 98..id NightmareOne

knight online lvl...67 id...warmani4c

silkroad online lvl...59 id...Actiontim3

mu online lvl...149 id...Darkman3

infinity online...(oynayan bilir)DeathSouL...lvl 15(OYUN kapanmasa onu tavsiye ederdim)

daha adini bile hatirlamadigim birkac oyun daha denedim(tales of prates...voyage century online...gibi)

insan hepsinden sıkılıo bi wow sıkmıo ama parani vercen yok para diosan cabal oyna(şimdilik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 4 Ağustos 2007; 9:47:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

WoW L2 vede cabal demek isterdim ama cabal ın düzgün bi linkini bulamadım

dostum hemen turkce sayfanin linkini vereyim

http://www.cabalonline.com/tr/
  • bence de WoW siler supurur ama ROSE onlineyi denemek isterim.Oyun paralı mı acep ? ya da lag var mı ? DC ? Client boyutu ? bi de Ragnarok online parasız oynanabiliyor mu ?
  • bence dekaron yeni çıktı en iysii incar mecican defance çok canda çok vuruyo ayrıca yaratıklar vurunca geri sektiği için rahat kesebiliyorsun
  • Hiç boşuna tartışmayın... Youtube.com a girin. Oyun adı boşluk PvP veya Battle yazın çıkan videolardan oyunları karşılaştırın. Burada yazan arkadaşların bir çoğu ya her oyunu denememiş. Yada yeteri kadar uzun zaman oynamamış. Benden önceki yazan tüm arkadaşlar buna dahil.
    Aratmanızı önereceğim oyunlar:

zero3000 (Ne kadar sıkıcı olduğunu görün)
    Bırakma nedenim: PvP yok, kes kes nereye kadar...
    Exteel (Unreal Tournament Motoru ile ancak bu kadar kaliteli action FPS yapılır)
    Bırakma nedenim: Aşırı lag...
    Knight On-Line (Ne kadar kötü grafik ve animasyonları olduğunu görün)
    Bırakma nedenim: Dandik grafikler ve animasyonlar...
    Silkroad On-Line (Ne kadar sıkıcı olduğunu görün, o kadarki millet kasmak için para ile bot alıyor)
    Bırakma nedenim: Heryerde bot var...
    Risk Your Life 2 (Karanlıktan ben birşey göremiyorum)
    Bırakma nedenim: Grafikler kötü...
    WOW (Bekle buff bas boss kes, en büyük eksisi paralı oluşu)
    Bırakma nedenim: Paralı oluşu
    Lineage 2 (Doğru düzgün PvP göremiyorum)
    Bırakma nedenim: İlk 15 günden sonra paralıydı benim oynadığım zamanlar...
    Cabal (Bir action göremiyorum)
    Bırakma nedenim: PvP yok, kes kes nereye kadar...
    Ultima On-Line (Türünün atası ancak miyadı doldu)
    Bırakma nedenim: Oynadığım shard 6 yıl sonra tüm charların skill'lerini sildi sadece içlerinde kalan parayı bıraktı. Onca zamanda kasılmış skill ve karma dururken kim ne yapsın parayı?...
    Space Cowboy (Oyunun sunucusu kapandı)
    WarRock (Çakma Battlefield 2, Battlefield 2'nin orjinali varken buna elimi sürmem)
    Gunz The Duel (Hayatımda gördüğüm sayılı dandik grafikli oyunlardan)
    Geri tüm oyunlarıda benzer nedenlerden bıraktım. Ya Tolkien masallarının tekrarı yada dandik grafikler veya hiç action yok oyunlarda...

RF On-line (Kalabalıktan ve hızdan birşey seçemiyorum ancak sürekli action hoşuma gidiyor)

Son söz: 7 yıldan fazla zamandır MMORPG oynayan bir oyuncu olarak bıktım birbirinin tekrarı şövalye iyi, kötü, orc, human muhabbetlerinden. O yüzden RF On-Line'a geçip uzay çağındaki savaşlara katılıyorum. Herkesin zevki ve oyundan beklentisi ayrıdır. O yüzden bırakın insanlar seçeneklerin tamamını görsün ondan sonra beklentilerine göre karar versinler... Oynamış olmak için oynayan tayfadan da bıktım artık. Adamlar bir onu oynuyor bir ay bunu oynuyor. Bu tür oyunlar yıllarca oynanmadan başarı sağlanamayacak oyunlar. Bir ay oynadıktan sonra ben gördüm dandik dundik diye yorum yapan adamları dikkate almayın. Dinleyeceğiniz adamlar oyunda son seviyeye gelmiş adamlar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 8 Nisan 2008; 13:07:06 >

• GARYOSAVAN sana GW tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xib

GARYOSAVAN sana GW tavsiye ederim

Onu Warcraft III ve Starcraft oynayan arkadaşlarım oynadılar 1-2 yıl. Sonra baydı diyip WOW'a başladılar onda da level 70 oldu Expension Pack çıkana kadar boşa para vermeyelim diyip RF On-Line'a başladılar. RF'de de ezildiler bıraktılar... RF'den sonra WOW onlara çok bayık ve monoton bir oyun geldi... WOW'a da geri dönmediler... ;)

En iyi oyun en çok zevk aldığın oyundur. Oyundan zevk alman ise donanımına, yaşına, deneyimine, bilgine, kültürüne ve yeteneğine göre değişir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 8 Nisan 2008; 15:11:43 >
  • Oyun deneyimlerim;

1999 - Ultima Online - Sanane Serverında ile başlayan online oyun deneyimim başlayıp sonraki 4 yıl içersinde birkaç unoffical ve OSI offical serverları ile pekişti ve kendi açımdan oyun miladını doldurdu. Bu süre zarfında özellikle sanane serverı döneminde korkunç zevk aldığımı söyleyebilirim. MMORPG onunla doğdu ve bir daha böyle bir oyun yapılmadı.

2003 - Dark Age of Camelot - UO dan sonra hiç zevk alamadığım bir oyundur.

2004 - Starwars Galaxies - Farklı oynanışı, alışlışa gelmemiş ekonomi ve geniş harita (gezegenler) harika grafikler ile çıktı karşıma. Denenmesi gereken oldukça zevkli bir oyundu fakat çok iyi ayarlanmamış PvP sistemi ve cılız PvE sistemi ile oyun çok uzun süre beni tutamadı. Ben bıraktıktan sonra birşeyler değişti mi bilemiyorum.

2005 - World of Warcraft - Beklediğim oyundu. Oynanışından ziyade Warfcraft dünyasını WC2 Tides of Darkness tan beri takip ediyor olmam ve serinin her oyununu oynamam bu dünyaya bu kadar aşikar olmam sebebiyle olduça büyük bir çekim gücü vardı. 3 sene aralıksız oyundan sonra bu oyunun benden çok Power Play oyuncularına hitap ettiğini aslında 3 sene oynanışı haketmeyecek kadar detaysız, basit ve tekdüze olduğunu farkettim. Yine de sağlam hikayesi, mükemmel atmosferi ile bu oyun Ultima Online gibi MMORPG dünyasının mihenk taşlarından biridir.

2008 - Eve Online - Keşif aşamasında olduğunu söylemeliyim :)

Sonuç olarak eğer 2000 yılında olsaydık tartışmasız bu saydığım oyunlardan Ultima Online ı gözüm kapalı seçerdim. Nedenleri ise; oyun çok geniş bir meslek yelpazesine ve benim gibi yaratık öldür puan kazan lvl olsundan çok deneyime bağlı skill sistemine sahip olması. Her mesleği yaşayabilmeniz. (Savaşçıdan, toplayıcısına, lonca liderlerinden, grup üyelerine, ticaret adamlarından, crafterlara kadar her meslek çok gerçekçi ve karakterle bir olabiliyorsunuz). Bu saydığım oyunlar içerisinde en özgür oynanışa sahip olması ve yüksek atmosferi de bir başka etken.

Bana bir oyun yaratın deseler şöyle bir şey isterdim:
    WoW kadar güzel bir atmosfere, UO kadar geniş ve gerçekçi Meslek - PvP ve özgür oynanış sistemlerine, Starwars Galaxies kadar iyi düşünülmüş ekonomi, şehircilik, endüstri sistemlerine, WoW gibi fantastik grafiklere sahip bir oyun.

• oynadığım en zevkli oyun dofustu , keşke paralı olmasa
  • Hırs güç irade ^^ bunlar olduğu zaman bir insanda beyin gücüyle uçarsın bile nedemek nu bunu bırakamıyorum ^^ bende bir program var kayıt ettiğiniz sözleri vb. saniyenin 5/1 i kadar bi zamanda gösterip kayboluyor(ekran-monitör de) ve böylece bu bilgiler beyninizde kendine bir yer ediniyor - olay budur beyler .

bırakıcam deyince bırakırsınız emin olun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.