3-4 AYA KADAR KNİGHT DEDİM AMA ARTIK OYUNUN İCİNE ETTILER. ZANNEDERİM YAVAS YAVAS HERKES TE SOGUYOR BU KNİGHT TAN. BU YUZDEN SİZE YENİ ONLINE GAME ADRESLERİ VEREBİLİRİM ÖRNEGİN:
iyi güsel de nickin bile hala knight online la ilgili bu oyun bizi esir aldı dostum öle kolay kopamazsın hele bide arkadaş çevren varsa ...
quote:
Orjinalden alıntı: lord_of_karus
3-4 AYA KADAR KNİGHT DEDİM AMA ARTIK OYUNUN İCİNE ETTILER. ZANNEDERİM YAVAS YAVAS HERKES TE SOGUYOR BU KNİGHT TAN. BU YUZDEN SİZE YENİ ONLINE GAME ADRESLERİ VEREBİLİRİM ÖRNEGİN:
baba ben o oyunları bırakıp da Knight a geçtim ogame'i bıraktığımda 12.evrende 3. düm
istediğin kadar uğraş knightten kurtulamassın
quote:
Orjinalden alıntı: HaGa
evet bir gün gelip seni buluyor fen lisesini kazandım bu sene herkes ders peşinde olur bende unuturum dedim ama benim gibi iki tane daha çıktı ve işte durum ortada
quote:
Orjinalden alıntı: HaGa
çok yanlış bir söz olmuş 5 ay kastığım charımı 10dk da bıraktım 5 ay önce
birdahada ko nun yüzüne bakmadım
bencede bu knightı bırakmak her baba yiğidin harcı değildir! arkadaşın da dediği gibi arkadaş çevren varsa ve charın sağlamza zor bırakırsın bu oyunu
en fazla oyunu bıraktktan sonra yeni bi oyunun olursa bırakabilirsin ama olmazsa ne yapıp edip bu oyunu oynamak istiyosun yalanmı?
beyler sahsen ben bıraktım ama biraz zor oldu. kendimi sanki sigarayı bırakmıs gibi hissediyorum. ama dedigim gibi e-savas süper bir oyun ve ben ona takılıyom siz de deneyım.
online oyunların en iyisi world of warcraft 1.si 2.si mu online hepinizi mu online beklerim bi kere oynarsanız bagımlısı olursunuz. wow icinde aynı sey gecerli
quote:
Orjinalden alıntı: Alim_007
online oyunların en iyisi world of warcraft 1.si 2.si mu online hepinizi mu online beklerim bi kere oynarsanız bagımlısı olursunuz. wow icinde aynı sey gecerli
+ lineage içinde aynısı geçerli
World Of WArcraftı tek gecerim.gerisi yalan
yaw dün knight online ı bıraktım.1 yıldır oynuyorum.Ama oyun kötü olduğu için değil; oyunun esaretinden kurtulmak için.Hatta bu yüzden karakterimdeki yüklüce miktar bir parayı yaktım.İnşallah dayanabilirim.
Bence en iyi online oyun Knight Online.
herkezde bı rpg askıdır gıdıoo bence cod2
arkadaşlar online oyun mu omertadan başkasını tanımayın