Şimdi Ara

Online Parça/Servis Katalogu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • böyle boru falan lazım olanların aklında olsun rakorcular bu boruları tamir edebiliyor veya yenisini yapabiliyorlar, eskisinden daha da sağlam oluyor, illa parça bulmaya gerek yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Ben de oyle tahmin ediyordum.

Son kullanıcıya acik bir sistem var mi ? Fiat eper aciksa ne guzel bir eklemis olduk.

Belki de bunun katalogunu yapmaliyiz.

Ben vw ve honda da buna iliskin birseyler bulamadim

Evet bayi bayi fiyatlarini uyguluyor. Bir de stoklarda daha hyguna kalmis ya da turk oem ureticileri var. Raparo gibi. Ucel gibi.
    Kaucuk uretimi yapan firmalardan da ayni koda sorgulatabiliyoruz.

Skf sachs vs uzar gider.

Fiat Eper son kullanıcıya açık ancak fiyat göremezsiniz. Fiyat görmek için kullanıcı girişi yapmak yani üyelik olması gerek.
    http://eper.fiatforum.com/
    adresinden Fiat, alfa, lancia gibi markaların listesi mevcut. Yeni sürümünde jeep, maserati, ferrari olanınıda gördüm. Eski sürümünü bilgisayarıma indirip kurmuştum önceden.

Biz katalog yapamayız. Bir model için onbinlerce farklı referans kodu olup bir makyajda bile onlarca referans değişir ya da üstü çizilip yeni referans oluşturulur.

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Parca katoligu degil , marka - site katologu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Parca katoligu degil , marka - site katologu :)

Ha o yapılır kolayda aslında :)
    yanlız bazı markaların katalogları ücretli ve pahalı. Hyundai de microcat mesela. 300 küsür dolardı cd'si ve cd ile çalışmakta.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.