Beyler herkese merhaba. Yeniden pokemon'a başlamak istiyorum da, sizce hangisine ve neden başlamalıyım?
Online pokemon oynanmaz. Emülatör indir gameboy oyunlarını oyna. Veya pokeshowdown'da sadece battle yap.
quote:Orijinalden alıntı: HellRazor Beyler herkese merhaba. Yeniden pokemon'a başlamak istiyorum da, sizce hangisine ve neden başlamalıyım? şuan hoşuma giden pokemmo var dene istersen
quote:Orijinalden alıntı: AreYouReady quote:Orijinalden alıntı: HellRazor Beyler herkese merhaba. Yeniden pokemon'a başlamak istiyorum da, sizce hangisine ve neden başlamalıyım? şuan hoşuma giden pokemmo var dene istersen Black Burn de onu söylemişti, bakalım nasıl bir şeymiş.
quote:Orijinalden alıntı: HellRazor quote:Orijinalden alıntı: AreYouReady quote:Orijinalden alıntı: HellRazor Beyler herkese merhaba. Yeniden pokemon'a başlamak istiyorum da, sizce hangisine ve neden başlamalıyım? şuan hoşuma giden pokemmo var dene istersen Black Burn de onu söylemişti, bakalım nasıl bir şeymiş. pwo dedim ama forumdan çoğu kişi pco ya başladı bende dahil bence sende oyna onu :)
quote:Orijinalden alıntı: 55voldemort55 quote:Orijinalden alıntı: HellRazor quote:Orijinalden alıntı: AreYouReady quote:Orijinalden alıntı: HellRazor Beyler herkese merhaba. Yeniden pokemon'a başlamak istiyorum da, sizce hangisine ve neden başlamalıyım? şuan hoşuma giden pokemmo var dene istersen Black Burn de onu söylemişti, bakalım nasıl bir şeymiş. pwo dedim ama forumdan çoğu kişi pco ya başladı bende dahil bence sende oyna onu :) Oynadım, bir şey anlamadım sildim valla.
quote:Orijinalden alıntı: M.C Seringen bu pokemmo android telefondan falan da oynanabiliyor mu ? Pokemmo'yu bilmemde telefonuna gameboy advance emulator yükle. Bütün gameboy oyunlarını oynatıyor. Tavsiye ederim. PC'de ki emulatorden daha iyi.