Şimdi Ara

Online Pokemon Oyunu Kurmayı Düşünüyorum (2D TABANLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online Pokemon Oyunu Kurmayı Düşünüyorum Türkiyede İş Yaparmı Oyuncu Sayısı Felan Ne Olur?

Daha öncede Pokemon XP Online Projeleri ile Gelmiştim.

• Oyunun kalitesine bağlı eğer kalitekiyse zaten ses getirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pwo turunde dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmazsa oynanmaz, güzel olursa nintendo kapatır. Szie özel söylemiyorum ama yeterice pokemon oyunu var artık. Ha crater gibi vortex basit bir şey kuracaksanız önemli değil, oynayacak adam bulursunuz illaki.
  • telif hakkından hayatınız kaymasın hocam aman dikkat
  • egemert yapmisti sanirim o tarz bisey yapabilsen bile anca forum capinda olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu kurarsınız ama Türkçe değil de İngilizce yapmanızı tavsiye ederim. Hatta yapabiliyorsanız Türkçe-İngilizce dil seçenekleriyle olursa daha iyi olur. Oyunu sadece Türklere yönelik olarak yapma. Telif hakkına gelince oyunu oynayan kişi milyonlara ulaşmadıkça bişey olmaz. Oyunu açarsanız oynarız, yardımcı olabileceğimiz şeyler olursa yardımcı olmaya da çalışırız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar önerebileceğiniz bir pokemon oyunu varmı lütfen içimdeki pokemon tutkusu fışkırdı birden :)
  • volkanciner V kullanıcısına yanıt
    PokeMMO oynuyorum ben, fire red ile emerald romları var iki oyunu birleştirmişler gayet hızlı, akıcı ve ayrıntılı. Son nesli IV EV Breeding TM HM Tutor vs birçok yeniliği optime etmişler gayet başarılı ve birazda zor diyebilirim. Oyun için herhangi sorunda bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.