Şimdi Ara

Online Pokemon Oyunu PokemonCraft - Gerçek MMORPG - Türk Yapımı - 102 Farklı Harita (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
44.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkes 5 tl versin pokelerın lısanslarını alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpSeyf

Nintendonun kapatması için neden ne ?

canı isterse kapatıyor

böyle bir hakkı var

nedenini onlara sormak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Nintendonun kapatması için neden ne ?

canı isterse kapatıyor

böyle bir hakkı var

nedenini onlara sormak lazım

Şu yazı durdukça kapatmazlar bence
    quote:

-> PokemonCraft'ın ana amaçlarından bir tanesi Nintendo DS Pokemon oyunlarının ne kadar harika olduğunu göstermektir
    -> Bu sebepten dolayı PokemonCraft oyunu Nintendo DS Pokemon oyunlarına olabildikçe benzer şekilde tasarlanmaktadır ki sizlere Nintendo DS Pokemon oyunlarının ne kadar harika olduğunu gösterebilsin
    -> Eğer PokemonCraft oyununu beğenirseniz Nintendo DS Pokemon oyunlarınıda %100 ihtimal ile beğeneceksinizdir çünkü Nintendo DS Pokemon oyunları PokemonCraft dan çok daha harikadırlar
    -> PokemonCraft bir fan oyunudur ve bu yüzden Pokemon'nun gerçek sahiplerini desteklemektedir. Fan oyunlarının amacıda zaten bu değilmidir :)
    -> Eğer PokemonCraft oyununu beğenirseniz Nintendo DS Pokemon oyunlarınıda satın alıp deneyeceğinizden oldukça emin olduğumuz için satın alabileceğiniz yerin adresinide sizlere sunuyoruz.
    Aşağıdaki resimlere tıklayarak denemek istediğiniz Pokemon oyunlarının orjinallerini satın alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 9 Ocak 2011; 15:16:44 >

• Cefurkan oyunun forumunu takıp edıyorum ama bunu goremedım
    Growlıthe aldım turnuva pokesı yapmak ıcın 5lv para gıttı poke gelmedı sebebı nedrı sence?
    Bırde rock smash tm aldım gecmek ıcın 50.000 e cok pahalı daha cut ve surf ede ıhtıyacım var bır el atsan tmlere
  • quote:

Cefurkan oyunun forumunu takıp edıyorum ama bunu goremedım
    Growlıthe aldım turnuva pokesı yapmak ıcın 5lv para gıttı poke gelmedı sebebı nedrı sence?
    Bırde rock smash tm aldım gecmek ıcın 50.000 e cok pahalı daha cut ve surf ede ıhtıyacım var bır el atsan tmlere

depona gitmiştir poke

oy vererek 75k kazanabilirsin oyunun ana sayfasında linki var

ayrıca buradaki videoları izle

http://www.youtube.com/view_play_list?p=00B48A6528220AE8

youtube giremiyorsan

Facebook linkleri : üyelik gerektirmez izlemek için

Part 1 :http://www.facebook.com/video/video.php?v=187916497901767&oid=135442826489768

Part 2 :http://www.facebook.com/video/video.php?v=187916547901762&oid=135442826489768

Part 3 :http://www.facebook.com/video/video.php?v=187916561235094&oid=135442826489768

Part 4 :http://www.facebook.com/video/video.php?v=187916577901759&oid=135442826489768

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 9 Ocak 2011; 16:32:58 >

• Ya oyatmak için çok ugrastım 75 k ya bastım ex kasma verdı lutfen duzeltebılırmısın Nıck=Dogapower
  • quote:

Ya oyatmak için çok ugrastım 75 k ya bastım ex kasma verdı lutfen duzeltebılırmısın Nıck=Dogapower

muhtemelen düzgün seçmedin

ip değiştir

cookieleri sil

yeniden oy verebilirsin

paranı alabilirsin
  • Şimdi eventle birlikte toplam 200 fazla ex mı oluyor
    Growlıthe gelmemıs croconaw kasıyorum
    Depoda growlıthe yok nasıl alcam para gıttı poke lısteden sılındı ama gelmedı
  • quote:

Şimdi eventle birlikte toplam 200 fazla ex mı oluyor
    Growlıthe gelmemıs croconaw kasıyorum
    Depoda growlıthe yok nasıl alcam para gıttı poke lısteden sılındı ama gelmedı

paran gitmişse gelmiştir

ayrıca %200 değil %400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 9 Ocak 2011; 17:26:38 >
  • Gelmedi
    Sana şifre versem nick zaten var bulabilirmisin
    Pm atamıyorum nasıl vercem oda sorun
  • quote:

Gelmedi

gelmemesi diye bişi olmaz
    o zaman paran gitmemiştir

hep kontrol ile yapıyorum bu işleri

yani para gidiyorsa poke geliyor

poke gelmiyorsa para gitmiyor
  • quote:

Gelmedi

Alamamış olmalısındır para gitmemiştir
  • Versiyon 2.3.5 Beta Değişen Özellikler

* Snowpoint Temple 1F, Snowpoint Temple B1F, Snowpoint Temple B2F, Snowpoint Temple B3F, Snowpoint Temple B4F, Snowpoint Temple B5F, Route 204 ve Ravaged Path haritaları oyuna eklendi

* Yeni haritalar ile beraber yeni Pokemon'larda oyuna eklendi ve ayrıca 1 adet yeni efsane Pokemon ( Regigigas ) var

* Bütün Gym liderlerinin güçleri %18 arttırıldı ve bütün rozetler silindi ( rozetlerinizi geri almak için Gym liderleri ile yeniden savaşmanız gerekiyor )

* Bütün efsane Pokemon'ların haritada çıkma oranları arttırıldı ve ortalama 2.2 katına çıktı

* 1 Haftalık özel %100 EXP bonus etkinliği sona erdi
  • Oyun çok yavaşladı berbat bir halde şuan
  • quote:

Oyun çok yavaşladı berbat bir halde şuan

oyun süper hızlı

yürümedeki delay 240 ms

problem sende
  • Bağımlısı olmaktan korktuğum için oyuna başlamayacağım, yoksa çok güzel bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Bağımlısı olmaktan korktuğum için oyuna başlamayacağım, yoksa çok güzel bir oyun.

bağımlı olmayı zaten tavsiye etmiyoruz
  • Hatırlamıyorum ama bir CM den iyidir diye 41 lv full ev puanlı kıngdra aldım 1m e kımse almıyo pazarda 900 CM lerden bırı alıp gerı verse yemınle aldım kayıtlarda vardır
  • 881 kişi online ve Allah'ın izni ile lag yok

yeni sunucumuz bayağı iyi iş görüyor
  • oyunuda çökerttik hayırlısı ile
    sıradaki gelsin :P
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.