Nerden bulsun o kadar parayı Furkan :) Ama ulaşılamıyor diyorlar kayıpmış belkide tahminin doğru hacii :D
nintendo oyunu kapatmış :(( güzel oyundu ya.. İsmi ve oyun tipi değişirse belki açılacakmış... http://www.facebook.com/PokemonCraft/posts/130967353636265
quote:Orijinalden alıntı: catres Ne zaman açılıyor ? saldırı ve statları ayarlayan bir eleman var onu bitirmesini bekliyorum hayrınada yapmıyor 300 dolar verecem pazartesiye kadar bitirebilirse
quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: catres Ne zaman açılıyor ? saldırı ve statları ayarlayan bir eleman var onu bitirmesini bekliyorum hayrınada yapmıyor 300 dolar verecem pazartesiye kadar bitirebilirse Ne zaman kapanıyor?
quote:Orijinalden alıntı: PoKeBuRn quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: catres Ne zaman açılıyor ? saldırı ve statları ayarlayan bir eleman var onu bitirmesini bekliyorum hayrınada yapmıyor 300 dolar verecem pazartesiye kadar bitirebilirse Ne zaman kapanıyor? 35 yıl
quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: PoKeBuRn quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: catres Ne zaman açılıyor ? saldırı ve statları ayarlayan bir eleman var onu bitirmesini bekliyorum hayrınada yapmıyor 300 dolar verecem pazartesiye kadar bitirebilirse Ne zaman kapanıyor? 35 yıl Allah için şu imzanıda bir değiştir ya :) millet küfür ediyordur bir giriyor oyun kapalı.
quote:Orijinalden alıntı: PhortakaL_ quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: PoKeBuRn quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: catres Ne zaman açılıyor ? saldırı ve statları ayarlayan bir eleman var onu bitirmesini bekliyorum hayrınada yapmıyor 300 dolar verecem pazartesiye kadar bitirebilirse Ne zaman kapanıyor? 35 yıl Allah için şu imzanıda bir değiştir ya :) millet küfür ediyordur bir giriyor oyun kapalı. web sitesinde açıklama var şu anda o yüzden yeni siteyi açana kadar saklayayım ayrıca yaratıklarımızdan bazıları
quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: PhortakaL_ quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: PoKeBuRn quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: catres Ne zaman açılıyor ? saldırı ve statları ayarlayan bir eleman var onu bitirmesini bekliyorum hayrınada yapmıyor 300 dolar verecem pazartesiye kadar bitirebilirse Ne zaman kapanıyor? 35 yıl Allah için şu imzanıda bir değiştir ya :) millet küfür ediyordur bir giriyor oyun kapalı. web sitesinde açıklama var şu anda o yüzden yeni siteyi açana kadar saklayayım ayrıca yaratıklarımızdan bazıları Oyunda Efsane var mı? Varsa nerden anliycaz ?
quote:Orijinalden alıntı: catres quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: PhortakaL_ quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: PoKeBuRn quote:Orijinalden alıntı: CeFurkan quote:Orijinalden alıntı: catres Ne zaman açılıyor ? saldırı ve statları ayarlayan bir eleman var onu bitirmesini bekliyorum hayrınada yapmıyor 300 dolar verecem pazartesiye kadar bitirebilirse Ne zaman kapanıyor? 35 yıl Allah için şu imzanıda bir değiştir ya :) millet küfür ediyordur bir giriyor oyun kapalı. web sitesinde açıklama var şu anda o yüzden yeni siteyi açana kadar saklayayım ayrıca yaratıklarımızdan bazıları Oyunda Efsane var mı? Varsa nerden anliycaz ? oyunda efsaneler olacak tabiki bizim pokedex de efsane filtresi var oradan anlayabilirsiniz ayrıca pokedex de yeni bir veri ekleyerek efsane olup olmadığında gösterebilirim yaratiklarin