Şimdi Ara

ONLİNE ÜYE SAYISI NİYE BU KADAR AZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumdaki kullanıcılar: okaraot, metintekin, GladyaBloodmind, ertanunver, +BuRN+, _VermillioN_, tegben, [uA]Gokhius, masterrr, blackfear, Rudecan, Photoshop ®, fox_w, salih_763, ***T-MAC***, LBJ-OLGI, Kensei ®, HiTBoY, oktayd, xf, always, hadjimurat, feyktofeyk, cidik, Tormentor03, .C.O., Perseus, hans91, TA2DF, Tacox, Hüseyin Şevki Topuz, incele, ozenc_ozenc, gentleman_26, er38, NemesisR3, hYsTrYaAtTacK, DeliManyakAdam, felix, genccimbomlu, timeless, bonobopanzer, Frank Castle, dragger28, mustafa_akin83, voltran, akktwell, Sonsuzz, piaget, tuningchi, Black Rose Immortal, ozbrme1, orcunparlak, serhat_h_fb, Orcunsau, agisol, illyria_snm, yunusyunus, hurraboy, warrior sako, _VeNi_, Can_vtec, d09ukan, -Supreme-, Russian, gskeş, gøød chãrlotté, Zno, ApAtHe89, ae_, stronghold603, cantuzla, VIKING, adriano123, drift34, TriaThlon, sametK, Robinson_Crusoe, gadgetfurky, asdfg41, paramparca, nightcrawler, nokotr, Kuzen®, by_ram, cani8899, fallofday, icon, yasinburak88, ***Respect***, emilll, PhsycoMantis, fuducuk, getaway, [C_a_N_e_R], Moviemetal

CUMARTESİ OLMASINA RAĞMEN ÇOK AZ bir aralar bunun iki katı felan olurdu...

• seçim öncesi sessizlik.
    ben yarın gece akç kişi banlanır onu merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

seçim öncesi sessizlik.
    ben yarın gece akç kişi banlanır onu merak ediyorum

o değil seçim yasağı 21:00 e kadarmış o saate kadar sonuç açıklamak yasakmış artık illagel açıklanmaya başlar forumlardan.. yarın şenlik olur burası..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.