Şimdi Ara

Online Ziyaretçi Takibi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum/isteğim ziyaretçi sayaçları hakkında. Site tamamen flash olduğundan internette buldugum ziyaretçi sayaç kodlarından hiçbir verim alamadım. Flash siteler için ayrı bir kod mu var acaba? Ya da ziyaretçileri online olarak takip edebileceğim bi internet sitesi var mı? (kayıt olup belli bi ücret karşılığı bu hizmeti veren herhangi bir site de olabilir) Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• modum konu doğru yerdemidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-Devi

Öncelikle hepinize selamlar...

Benim sorunum/isteğim ziyaretçi sayaçları hakkında. Site tamamen flash olduğundan internette buldugum ziyaretçi sayaç kodlarından hiçbir verim alamadım. Flash siteler için ayrı bir kod mu var acaba? Ya da ziyaretçileri online olarak takip edebileceğim bi internet sitesi var mı? (kayıt olup belli bi ücret karşılığı bu hizmeti veren herhangi bir site de olabilir) Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Olsada Bu Platform Üzderinden Söylemek İllegal Paylaşıma Girmiş Oluyor.

Ancak Cevabını Pm Üzerinden Alabilirsin.

İyi Forumlar.
  • peki konuyla ilgili kime PM atmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-Devi

peki konuyla ilgili kime PM atmam gerekiyor

Citizen'e Pm Atabilirsin Anlar O Bu İşlerden.(Tabi Ki Sorununu Güzel Bir Üslup İle Anlattığın Sürece)

Citizen'in Profili : http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=9484

İyi Forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.