Şimdi Ara

Önlisans KPSS hangi derslerden oluşuyor Kaynak Önerileriz var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önlisans KPSS hangi derslerden oluşuyor Kaynak Önerileriz var mı ? yardımlarınız için çok çok sağolun

• türkçe tarih coğrafya temel vatandaşlık matematik geometri

kardeşim ben 2 yayındanda çalışıyorum ihtiyaç ve yargı .ikiside 2 li set.genel kültür ve genel yetenek .çünkü birinde olmayan konu birinde oluyor.ben bunları 8-10 lira düşük fiyatla internetten aldım.kitapçılarda pahalı.soru bankası olarakta yargı 2012 5000 soru kitabı var.ben bunlardan çalışıyorum.istersen sana özel mesajla sitenin adını verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mer-guana

türkçe tarih coğrafya temel vatandaşlık matematik geometri

kardeşim ben 2 yayındanda çalışıyorum ihtiyaç ve yargı .ikiside 2 li set.genel kültür ve genel yetenek .çünkü birinde olmayan konu birinde oluyor.ben bunları 8-10 lira düşük fiyatla internetten aldım.kitapçılarda pahalı.soru bankası olarakta yargı 2012 5000 soru kitabı var.ben bunlardan çalışıyorum.istersen sana özel mesajla sitenin adını verebilirim.

Dostum bu 5 kitap kaç paraya patlar + soru bankası

• genel yetenek genel kültür ikili setlerinde tarih anayasa gibi sözel konular fazla kısaltılmış işine yaramaz bence kpss de ayrıntılar önemli geçmiş sorulara bakarsan anlarsın

modüler setler oluyor onlara bak istersen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraly61

genel yetenek genel kültür ikili setlerinde tarih anayasa gibi sözel konular fazla kısaltılmış işine yaramaz bence kpss de ayrıntılar önemli geçmiş sorulara bakarsan anlarsın

modüler setler oluyor onlara bak istersen

küçük ayrıntılar çok önemli evet .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dejavu1985 -- 10 Temmuz 2012; 10:57:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.