Şimdi Ara

Önlisansın ( 2 senelik üniversite bölümleri ) içinden çıkamadığım durumu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ben bu sene össye gireceğim. Fakat büyük bir çelişkinin büyük bir ihtimaller oyunun içinde buldum kendimi. Çalışmaktan çok girenlerin sayısı başaracakların sayıları sınavların değişmesi ilgilendirir oldu insanları. Gelelim konuya; Ben bu sene önlisans bölümlerinden olan mersin erdemli meslek yüksek okulu "bilgisayar teknolojisi ve programlama" bölümüne gitmek istiyorum. Ama önümde 2 tane sonuca ulaşılmamış sorum var. Birincisi ben düz lise mezunuyum ve okuldan gelen obp puanım 0.3 çarpılıyor buraya kadar herşey normal. Bundan sonraki durum ise önlisans programlarına meslek liselerinden direk geçiş olduğu için bana kontenjan kalacak mı kalmayacak mı olması. Neye göre alıyorlar bazı önlisanslarda puan yazarken bazı bölümlerde direk geçiş not ortalaması yer alıyor. Kesin öğrenmek istediğim durum önlisans programlarında neye göre alım var. Öss puanınına göre mi yoksa meslek lisesi not ortalamasına göre mi kontenjanları oluşturuyorlar? Bir diğeri ise bu sene meslek liselerinin mezun vermeyecek olması Anadolu meslek liseleri haricinde. Bu azalma puanlarda ne kadar etkili olur önlisan programlarında? Bu sorularıma cevap kafamdaki sorulara tercüman olacaksınız. Teşekkürler hayatta başarılar...

• Normal bi MYO'a girmen imkansız. Anck dağda, bayırda olan MYO'lara ucundn girebilirsin. Bunu unutma.
    Fakat aşağıda verdiğim okula girmen %100 garanti. Bi düşün derim.

www.adamyo.sakarya.edu.tr
  • tşkler caner arkadaşım başka bir bölüm için mesela inşaat için şansım daha mı yüksek.?
    başka fikri olan arkadaşlar varsa onlarda yazsın lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.