Bildirim
Önümüzdeki 1 ay içinde piyasaya girecek olan telefonlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şaka maka şöyle bi kafa yordum.. önümüzdeki bir ay içinde 30 un üzerinde yeni telefon piyasaya girecek..
sen en iğiisi bi telefondan istediklerini, aradığın özellikleri söyle ben ona göre bikaç model çıkartayım -
quote:
Orjinalden alıntı: face01tr
şaka maka şöyle bi kafa yordum.. önümüzdeki bir ay içinde 30 un üzerinde yeni telefon piyasaya girecek..
sen en iğiisi bi telefondan istediklerini, aradığın özellikleri söyle ben ona göre bikaç model çıkartayım
SXG75 VE 960 NEZAMAN PİYASAYA GİRİCEK -
resmi olarak her iki modelde tanıtıldılar; her an piyasaya girebilirler. en geç yılbaşı olmadı ocak ayı içinde raflardaki yerlerinde olacaklar.. 960 derken philips 960 dan bahsediyorsun değilmi ?
sxg 75 hakkında şunu söyleyebilirim.. beklenecek telefon değil.. belki siemens in son dönemde çıkardığı en güzel ürünlerden biri ancak telefonda türkiyede altyapısı bulunmayan gps gibi fazlalıklar var. tr de olmayan bi özellik için onca paraödeyeceksin ??! ne derece mantıklı orası tartışma konusu ?! (gps : küresel konumlandırma teknolojisi ??! bulunduğun yeri gösteriyor, detaylı şehir, yol haritaları..vb) onun dışında çok geniş boyutları sahip ve çok ağır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 13 Aralık 2005, 20:17:35 > -
quote:
resmi olarak her iki modelde tanıtıldılar; her an piyasaya girebilirler. en geç yılbaşı olmadı ocak ayı içinde raflardaki yerlerinde olacaklar.. 960 derken philips 960 dan bahsediyorsun değilmi ?
sxg 75 hakkında şunu söyleyebilirim.. beklenecek telefon değil.. belki siemens in son dönemde çıkardığı en güzel ürünlerden biri ancak telefonda türkiyede altyapısı bulunmayan gps gibi fazlalıklar var. tr de olmayan bi özellik için onca paraödeyeceksin ??! ne derece mantıklı orası tartışma konusu ?! (gps : küresel konumlandırma teknolojisi ??! bulunduğun yeri gösteriyor, detaylı şehir, yol haritaları..vb) onun dışında çok geniş boyutları sahip ve çok ağır..
evet phılıps.
sxg75 Navigasyon harita bilgileri türkiye için yüklenmeyeceği kesinmi?
-
motorola i930
panasonic x800
ne zaman çıkacak bilen varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intifada54 -- 13 Aralık 2005, 20:39:49 > -
bu alette java ile çalışan mobil navigasyon uygulaması var. bu teknolojinin altyapısıda türkiyede bulunmuyor.. yani tr de olmayan bi sistem için kaba ve ağır o aleti almaya değmez.. -
x800 bu ay sonu çıkması biraz zor. 2006 başında çıkacağı bildiriliyor ??!
motorola i930 ??!?! var mı böyle bi telefon ? varsa bile çıkmaz yada eski bi modeldir. -
motorola i930
-
quote:
sen en iğiisi bi telefondan istediklerini, aradığın özellikleri söyle ben ona göre bikaç model çıkartayım
Teşekkür ederim. Şimdi şöyle söyleyeyim, şimdiye kadar hep nokia kullandım diyebilirim. Şu anda da elimde 6600 var. İlle de nokia olsun demiyorum ama nokia olursa daha iyi. Symbian'ı ne kadar kullandığımı şöyle bir düşündüğümde aslında benim için olması ya da olmamasının pek önemi yok.
Multimedya konusuna gelince, işimi gören bir fotoğraf makinem ve mp3 çalarım zaten var. Bunun için 2 mp kameralı vs bir telefona ihtiyacım yok.
En önemli özelliği şık durması. D600, 960, 6111 gibi kaydır-aç tasarımlı telefonlar hoşuma gidiyor. Aynı şekilde boyutlarının küçük ve ağırlığının az olması aradığım özellikler arasında. Bunun yanında razr serisinin de albenisi yok değil :)
Bu soruyu sormamın bir başka amacı da, şu an piyasaya yeni giren d600 gibi modellerin fiyatlarında düşüş ne zaman olur onu öğrenmekti aslında. Samsung da yeni modeller çıkardıkça şu ankilerin de düşeceğini umuyorum. Ama dediğim gibi, d600 güzel telefon, ama tv out, 2mp kamera vs benim için gereksiz.
Fiyat olarak da 700 ytl nin çok üstünde olmayan bir şeyler arıyorum.
Tekrar teşekkürler.
-
Ya aslında Doruksart kardeş ben de aynı senin gibi küçük kibar bir telefon arıyorum. Benim gözüme ilk olarak E730 çarptı. E730 hakkında bilgin var mı? -
senin için tasarım ve boyut ön plandaysa..
moto slvr L7
Bu telefonun fiyatının çok pahalı olmaması bekleniyor. senin alım gücünü aşmaz...
Bunu beğenmediysen diğer gelecek karizma motorola telefonlar için >>tıkla<<
edit :
resimler gözüküyormu ??!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 13 Aralık 2005, 21:33:24 >
-
W900 şubat gibide P990 -
n91 hakkında fikri olan varmı -
draghan, e730 hakkında pek fazla bilgim yok. Ama bir ara e760 ile ilgilendim. Kasası d600 gibi çizilmez kasa. Görüntü olarak da pek fena değildi. Ama kaydırmalı modellerin yanında biraz sönük kalıyor sanki.
face01, fotoğraflar gözükmüyor malesef, ama sorun değil bakarım onlara. Peki bu modeller 1 ay içinde gelecek mi? -
6600 la devam -
n91 yılbaşından sonra piyasada diyorum ben; şubata kalmaz..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ihaleden tr güvenilir mi
- telefon şebeke yükseltme kodu
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- engellenen çağrı ne demek
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- türk telekom numara değiştirme
- xiaomi whatsapp sorunu
- firmware nedir
- s22 çıkış tarihi
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X