Şimdi Ara

Önümüzdeki aylarda araç fiyatları nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ülkenin siyasi durumunda önümüzdeki üç ayda oluşacak hareketlilik, ekonomi ve döviz kurlarında sık yaşanan değişimler, araba satışlarındaki azalma, ötvde beklenebilecek herhangi bir eskiye dönüş gibi etkenler göz önüne alınırsa sizce fiyatlar nasıl şekillenecek? Son 3-5 senedeki gibi yine artış göstermeye devam eder mi yoksa belli indirimler, azalmalar olur mu?

Araba yenilemek isteyen birisi için doğru zamanlar mıdır, yoksa beklenmeli midir?

• Artar asla durmaz 3-5 yıl sonra 140-150 bine golf alınır seviniriz bu gidişle
  • Polo 100 bin olur. Polo 60 etmez diyenler 100 e alır.
  • Araç alımını referanduma kadar yapmak lazım. Ondan sonrası meçhul şuan için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Artar asla durmaz 3-5 yıl sonra 140-150 bine golf alınır seviniriz bu gidişle

3-5 mi?Şu an bile 130'a dayandı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Araç alımını referanduma kadar yapmak lazım. Ondan sonrası meçhul şuan için.

ben de bu yönde düşünüyorum ancak yine referandum sonrası ortamı öngöremediğim için elimdeki parayı da tutmak istiyorum. karar veremedim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewerman

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Araç alımını referanduma kadar yapmak lazım. Ondan sonrası meçhul şuan için.

ben de bu yönde düşünüyorum ancak yine referandum sonrası ortamı öngöremediğim için elimdeki parayı da tutmak istiyorum. karar veremedim:)

Anladım üstad. Ama çok acil değilse araç alımını erteleyebilirsiniz tabi. Ama dolar 4 liraya vurursa bir anda araçlara da %10 zam gelebilir bu durumda.
  • Burası Türkiye hiç bir zaman fiyatların düştüğü görülmemiştir. Ancak yapılacak bir ötv indirimi ile bu durum olabilir. Böyle bir düzenlemede ancak otomotiv sektörünün sıkışması ve hükümete yapacağı baskı ile olur.
  • Seçim sonrası evet çıkarsa euro 4.50

Hayır çıkarsa 5

Ona göre hesap yapın .

Devletin en büyük gelir kaybaklarından birisi oto satışından toplanan vergi.

Sonuç ılarak kurdan dolayı bir yüzde 10 artış gelir. bugün 2016 araç bulanlar kaçırmasın kesinlikle. Ben şahsen öyle yaptın.

Birde hayır çıkarsa erken seçime gideceğimizden euro 6 lirayı bile görebilir
  • 5-10 papel artar yada düşer,
  • Ben otomobil fiyatlarının düştüğünü hiç görmedim. Her sene yükselişte, her sene zam.
  • sewerman S kullanıcısına yanıt
    bende kararsız kaldım
  • Otomobil fiyatlarını ne siyasi durum ne de dolar etkiliyor. Sadece zam yapılıyor. Sebebi yerli araç yok.
  • fiyatlar artar
  • Mütahit kafasından çıkıp ekonomiye katma değer kazandıracak bir şeyler yapmadığımız sürece bu ülkede herhangi bir şeyin fiyatı düşmez. Araç almanız elzem değilse paranızı TL harici enstrümanlarda değerlendirin derim zira önümüz karanlık.
  • Onumuzdeki 3 ay icinde suriye gibi de olabiliriz sira bizde cunku
  • almayı düşündüğüm araç 3 ayda

30 bin lira zamlandı.
  • Tamamen doviz kur'una bağlı. Yalniz kur yukarı giderse ÖTV indirimi gelir diye dusunuyorum. Sahsen ben su rakamlarla aracimi değiştirmeyi dusunmuyorum.

Degisim / Arac alimi zorunlu değilse beklenmeli bence.
  • Malesef artar bence
  • Satılmazsa nereye artıcak arkadaşlar? Önümüzde referandum var ve onun arkası kocaman bir bilinmez!

Sen şimdi bu durumda 130 bin liranı harcar mısın? Ben bugün

100 liraya bir şey alırken düşünüyorum ve muhtemelen almıyorum.

Referandumdan önce araç almak,açık söylüyorum saflıktır.

Aldığınız aracı kundaklanmış bir şekilde bulma ihtimaliniz de var. Tsunamiden önce deniz nasıl çekilirse Türkiye'de öyle şu an. Ya da depremden önce fayda nasıl enerji birikirse.

Birikmişiniz varsa dolar alın ve evinize koyun.Böylece en azından paranız değer kaybetmez veya acil bir durumda banka ile uğraşmanız gerekmez. Söyleyeceklerim bu kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.