|
Ekim ayında Türkiye’de en çok satan elektrikli otomobiller belli oldu

-
-
Gururumuz TOGG liderliği yakalamış. Helal olsun.
-
Şu tesla alanlara yazık
-
Tesla satışlarında dramatik bir gerileme var. Toplamda birinci olmasına rağmen satışları bu ay en az olan marka olmuş.
-
Yakındır gün gelecek en çok marka bazonda model bazında satılan araç olacak.
-
Seneye üretim katladı mı peynir ekmek gibi satar yalnız yazılım ve akü problemini çözmeleri gerek bir de makyaj şart
-
Niye acıdınız Tesla alanlara? merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TOGG'un çok acil yurt dışına açılması lazım. Global ölçekte büyük firmalarımız olmalı artık
-
Oha teslaya fark atmış. Tabi biri suv biri normal araba ve suv olan daha düşük fiyat. Togg üretim kapasitesi artırırsa daha 1 yıl birinci gider gibi geliyor bana. Onda da ancak 180.000 sipariş veren kişiye yetiştirir.
-
Togg çok hoşuma gidiyor içi dışı çok güzel bir SUV . İmkanım olsa alırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşın yerine ben şahsi fikri mi söyleyim. çünkü Tesla da Kronik yangın sorunu var.
-
Bütün benzinli ve tüplü araçlardada kronik yanma sorun var ozaman
Mümkün ama Aklımda kalan hep Tesla yangınları olmuş. üstelik taşıma esnasında.
-
Togg geriden gelip çok hızlı bir satış rakamına ulaşmış üretim arttıkça bu fark dahada açılır.
-
Tesla Türkiye'ye gelsede alsam diyen kişiler direk siparişi verdi genelde çogu togg u bekleyemeyendi togg siparişleri yerine ulastikca teslanin satışı düştü buna şaşıracak bişi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah bir an önce sıradakilerde arabalarına kavuşur.
Togg normal kişiler için SUVun yarısı kadar olan hafif şehir arabası versiyonunu çıkarsa güzel olur.
-
Dünya'da 2023'ün en çok satan aracı olduğu göz önüne alınınca güvenilir kaynaklardan böyle yüzlerce haber olmaması ilginç. Biraz dezenformasyona kurban gitmişsiniz gibi.
Uzun yol yapmayanlar için elektrikli araba çok mantıklı. Çünkü normal arabalara göre daha ucuz. İnsanlar elektrikli arabalar pahalıdır düşüncesiyle yönelmiyorlar şuanda ama fiyatları öğrendikçe normal benzinli veya dizel araba yerine elektrikli arabaları tercih ederler.
Ama iş uzun yola gelince gerçekten büyük sıkıntı 4 saatlik yol 6 saatlere kadar çıkabilir ayrıca dinlenme tesislerinde çok vakit geçireceğiniz için çok para da harcama ihtimali var
-
Mg4 de fiyatına göre oldukça iyi bir araba.
Gururumuz TOGG liderliği yakalamış. Helal olsun.
|
Togg çok hoşuma gidiyor içi dışı çok güzel bir SUV . İmkanım olsa alırdım
|
TOGG'un çok acil yurt dışına açılması lazım. Global ölçekte büyük firmalarımız olmalı artık
|
Seneye üretim katladı mı peynir ekmek gibi satar yalnız yazılım ve akü problemini çözmeleri gerek bir de makyaj şart
|
Yakındır gün gelecek en çok marka bazonda model bazında satılan araç olacak.
|
Oha teslaya fark atmış. Tabi biri suv biri normal araba ve suv olan daha düşük fiyat. Togg üretim kapasitesi artırırsa daha 1 yıl birinci gider gibi geliyor bana. Onda da ancak 180.000 sipariş veren kişiye yetiştirir.
|
Arkadaşın yerine ben şahsi fikri mi söyleyim. çünkü Tesla da Kronik yangın sorunu var. |
TOGG'un zirveye yerleşmesi çok güzel. inşallah daha iyi yerlere gelir.
Ayrıca renault alanları anlayamıyorum, resmen tenekeye para veriyorlar, tamam TOGG henüz yeterince araç üretemiyor, siparişe yetişemiyor ama renault'dan daha kaliteli elektrikliler var zaten, renault ısrarı nedir yani. |
Togg geriden gelip çok hızlı bir satış rakamına ulaşmış üretim arttıkça bu fark dahada açılır.
|
Benzer içerikler
- gif yapma
- instagram yazı tipi değiştirme
- telefon numarasından sosyal medya hesabı bulma
- office 2024
- snapchat para kazanma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X