Şimdi Ara

Önüne Gelen Apartmanın Otoparkını Kullanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne yazık ki kanunla hukukla şu şekilde çözebilirsin diyebilen yok, sen en iyisi başka yere taşın kardeşim

• Kullansın kardeşim. Neyi paylaşamıyorsunuz ? Üç günlük dünyada neyin kavgası, hesabı bu ? Hem kendinizi stres yapıyorsunuz hem de başkalarının kalbini kırıyorsunuz. Sanırsın ki otoparkı öbür dünyaya götürecek. Ben tanımadığım kişilere isteyince arabamı bile veriyorum. Bu dünyevi şeylerin aslında hiç biri bizim değil. Hepsi emanet.

Size 329 numaralı anımı anlatayım. Şu anda yaşadığım siteden önceki daireye ilk taşındığımda yerleşirken biraz da dikkatsizlikle boş bir kaç koliyi aşağıdaki çöp konteynerine attım ama anında yukarıdan bir kadının çığlığı koptu. "eeeeeeiii bu oldumuuuuuuu, o bizim apartmanınnnnnnn çöpüüüüüü ! dışarından getirip getirip atıyorsunuzzzzzzzzz, yapmaaaaaaa !"

Ben de "kardeşim, yeni taşındım, bilmiyordum, hemen alıyorum, çöp konteynerinizi kullandığım için özür dilerim ama ne meymenetsiz, sevgisiz, nursuz insanlarsınız, ne oldu, dünyanın sonu mu geldi !" diye cevap verdim. Kadın da "bak şimdi aşağı kafana daşşş atarım" dedi. Hemen çöpümü aldım topukladım.

Neyi, neden paylaşamıyoruz, neden insanlara sevgiyle yaklaşamıyoruz, neden mutsuz olmak için çaba sarf ediyoruz ?

• Dubayla otopark mı olur. Kapatsana otoparkın etrafını. Bir de kamera koyun, otoparka zarar veren olursa plakayı alıp şikayetçi olursunuz.

• Gerçekten bu konunun devamını ve nasıl çözüle(meye)ceğini merak ediyorum. Konu sahibi gelişme olursa ilk mesaja eklerse iyi olur.  

• Sağlam demirler yaptırıp aralarına zincir çek. Demirleri monte ederken kimyasal silikon diye bir şey var. O da aklında olsun.

• Aslında çok güzel bir yol var. Seyyar kapan. Hani amerikalı polislerin yolda aracı durdurmak için fırlattıkları tip ama sağlam metal olanlardan.
    Otoparkı 2 ye bölüyorsunuz ve bu seyyarlardan bir ucunu köşelere sabitlerken ortaya da asma kilitli olacak şekilde düzenliyorsunuz.
    Otopark girişine 2 tane levha. Kapan vardır diye.
    Şimdi onlar düşünsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt

Fatal error !!!

• boya sökücüler var. gidin alın arabasının üzerine dökün. dinsizin hakkından imansız gelir derler.

• Her insanı bir tutmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt

Dostum normal olmadığın yazdığın yazıdan belli cevap bile yazılmaması lazım ama neyse hiç tanımadığın bir adam gelir seni evinden atar sende ölümlü dünya ne olacak dersin inşallah

• Galiba en sağlamı mantar Çelik duba zarar verirse de de şikayetçi olmak en mantıklı

Boya sökücü de hiç fena fikir değil ha 😂

Hukuksal olarak çözmek lazım. Yakın zamanda ki olayı anlatayım okul çıkışı polis geldi. Adama diyor yolu aç benim otoparkı gösteriyor gel buraya gir olur mu diyor özel mülk orası haneye tecavüz sayılır. O zaman yola park etmekten ceza yazacağım diyor. Allahım iş bilmeyen işini doğru yapmayan insanlardan uzak tut bizi deli olmak elde değil.

Artık çöp atmasınlar tek sıkıntım o. Lanet olsun diyorum arabayı yol kenarına bırakıyorum akşam yorgunlukla tekrar otoparkıma çekiyorum. Çöp atmasınlar yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane61 -- 7 Kasım 2022; 21:40:52 >
  • Eski oturduğum bina benzer sorun yaşamıştık, her araç için ayrı giriş demir kapı yaptırdık sorun çözülmüştü.

Sabah aracı çıkarıp, kapı birleşimine kilit tak

• Cam kırıklarını ve ucu sivri tahta vidalarını otopark girişine yerlere at. Bir süre otoparkını kullanma. Gelen lastikleri zarar gördükçe oraya gelmemeye başlayacaktır. En güzel ve denenmiş bir yöntemdir. Keşke böyle birşey yapmaya gerek kalmasa ama artık son sınıra geldiğinizde yapmanız gereken budur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.