Şimdi Ara

onurdemir13 dolandırıcıdır charımı aldı ..Nasıl geri alabilirim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet onurdemir13 81 lv asas charımı almıştır bu adamı nasıl bulabilirim hesap no ad soy ad ve yaşadığı şehir bilgileri var

hesap no su bu : 1300 1738194

Ad soy adı : Onur Demir

Charımı nasıl geri alabilirim beyler deneyimli kişiler yardım edin İoniada 69 lv asas la takas yapcaktık...

• merhaba..
    elinde parayi yatirdigina dair makbuz veya dekont varsa savciliga suc duyurusunda bulunabilirsin..gerekeni onlar yapar..suc duyurusunda bulunmadan once varsa elinde teli ara ve seni savciliga veriyorum de..belki son anda vazgecer yaptigindan..yoksa başı baya agirir..bide msn loglari vs vs konusma elinde ne varsa sakla..
  • @larry ben adamdan charı satın almadım adama charı sattım adamda karşılığını vermedi ...Nasıl alabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpowertr

@larry ben adamdan charı satın almadım adama charı sattım adamda karşılığını vermedi ...Nasıl alabilirim...

Önce parayı neden almadın?
  • parayla satış yapmadım karakterle takas yaptım 69 lv ioniada itemli char veriyordu bende 81 lv char veriyordum ıd pass istedi verdim sonra ben istediğm verdi sonra gizliyi ver dedi
    neyse çıktık yola dedim veriyim dedim o ara değiştirmiiş olay bu şimdi nasıl alırım bilgileri bunlar hesap no yaşıdığı il ad ve soyadı mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Larry

merhaba..
    elinde parayi yatirdigina dair makbuz veya dekont varsa savciliga suc duyurusunda bulunabilirsin..gerekeni onlar yapar..suc duyurusunda bulunmadan once varsa elinde teli ara ve seni savciliga veriyorum de..belki son anda vazgecer yaptigindan..yoksa başı baya agirir..bide msn loglari vs vs konusma elinde ne varsa sakla..

Aynen hangi bilgisyardan msn'e girdiyse tak diye bulunur
  • son pişmanlık neye yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

son pişmanlık neye yarar

Onur Demir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

son pişmanlık neye yarar

Konuyu neden hortlattın ki yani
  • yok ya @rouja yazmadan konu kendiliğinden üstteydi cok iyi hatırlıyorum farketmeemiştim hatta eski konu oldugunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroKO -- 18 Eylül 2010; 11:28:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.