Bildirim
onurdemir13 dolandırıcıdır charımı aldı ..Nasıl geri alabilirim..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
merhaba..
elinde parayi yatirdigina dair makbuz veya dekont varsa savciliga suc duyurusunda bulunabilirsin..gerekeni onlar yapar..suc duyurusunda bulunmadan once varsa elinde teli ara ve seni savciliga veriyorum de..belki son anda vazgecer yaptigindan..yoksa başı baya agirir..bide msn loglari vs vs konusma elinde ne varsa sakla.. -
@larry ben adamdan charı satın almadım adama charı sattım adamda karşılığını vermedi ...Nasıl alabilirim... -
quote:
Orijinalden alıntı: deadpowertr
@larry ben adamdan charı satın almadım adama charı sattım adamda karşılığını vermedi ...Nasıl alabilirim...
Önce parayı neden almadın? -
parayla satış yapmadım karakterle takas yaptım 69 lv ioniada itemli char veriyordu bende 81 lv char veriyordum ıd pass istedi verdim sonra ben istediğm verdi sonra gizliyi ver dedi
neyse çıktık yola dedim veriyim dedim o ara değiştirmiiş olay bu şimdi nasıl alırım bilgileri bunlar hesap no yaşıdığı il ad ve soyadı mevcut -
quote:
Orijinalden alıntı: Larry
merhaba..
elinde parayi yatirdigina dair makbuz veya dekont varsa savciliga suc duyurusunda bulunabilirsin..gerekeni onlar yapar..suc duyurusunda bulunmadan once varsa elinde teli ara ve seni savciliga veriyorum de..belki son anda vazgecer yaptigindan..yoksa başı baya agirir..bide msn loglari vs vs konusma elinde ne varsa sakla..
Aynen hangi bilgisyardan msn'e girdiyse tak diye bulunur -
son pişmanlık neye yarar -
quote:
Orijinalden alıntı: Ruoja
son pişmanlık neye yarar
Onur Demir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ruoja
son pişmanlık neye yarar
Konuyu neden hortlattın ki yani -
yok ya @rouja yazmadan konu kendiliğinden üstteydi cok iyi hatırlıyorum farketmeemiştim hatta eski konu oldugunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroKO -- 18 Eylül 2010; 11:28:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X