ARKADAŞLAR CİHAZI ALALI HENÜZ 24 SAAT OLMADI Kİ ŞÖYLE BİR HATA İLE KARŞILAŞTIM EKRAN BİR AN İÇİN BEMBEYAZ OLU VERİYOR ÖNCELERİ ÇÖZEMEDİM DAHA SONRA ALAKASIZ BİR DURUM OLDUĞUNU FARK ETTİM BAYRAM ÜZERİ OLDUĞU İÇİNDE DERDİMİ ANLATACAK KİMSEYİ BULAMADIM BUNUN BİR VÜRÜS OLDUĞU SÖYLENDİ SONRA YAZILIMI YENİDEN YÜKLEYİNCE DÜZELECEĞİ DE SÖYLENDİ ŞİMDİ BEN DİYORUM Kİ 780 YTL VERİP BÖYLE BİR CİHAZ ALIP SORUN YAŞAMAMA VE SATICININ GENPAYA GİDİN ONLAR YAZILIM YÜKLER PEKİ YA DÜZELMEZSE DEDİĞİM DE İSE 3 KERE GİTMESİ GEREKR DİYE SAÇMA SALAK BİR CEVAP İLE KARŞILAŞTIM NEYSE TELEFONU TRABZNDAN ALDIM 2 GÜN SONRA İSTANBULA GİDECEM BAKALIM BU SERÜVEN NEREYE KADAR SÜRECEK BU HATA İLE KARŞIŞALIP YAZILIM YÜKLETTİKTEN SONRA DÜZELEN VARSA İNSANLIK NAMINA BİRŞEYLER YAZSIN
yazılım sorunu olduğu için önemli bir şey değildir satıcı bu durumda tabiki değişim vermez ama 7 gün içinde sebebsiz geri iade almak zorundadır
arkadasım java için hala bir virüs geriştirilmedi yani virüs olur ihtimalini kafandan sil ama yazılımsal bir s orun olabilir ve bu bir hata değildir ayrıca bu normal bir olay gibi karşılayabilirsin teller yani java veya symbianlar kendi içlernde bazı zamanlarda reset durumu olabiliyor ama tel sürekli bu sekilde devam ediyorsa hemen geri götürme olanağını kulllan!!!
yani bilgisayarın içindeki windows gibi düşünebilirsiniz windows çökünce siz aldığınız yere iademi ediyorsunuz
bende bu siteden bscol adlı abiden k790i aldım ikinci el olarak fakat abi bana göndermeden önce numaralarını kopyalıyormuş ki tam o sırada tel kapanıp bir daha açılmamış..ve telin gönderilmesi bayağı gecikti garantide geçti bayağı 1 hafta falan kağıtları var yapamamışlar bu yazınsal hatayı ve ürün sıfırıyla değiştirildi ve bscol nickli abi sıfır telefonu bana gönderdi 600tl ödemiştim ben..Saolsun..
Acaba diyorumki k790i neden böyle hatalar veriyor o beyaz ekran hatası bende bazı menülerde şarkı dinlerken oyun oynarken oluyor birden ekran gidiyor ama geri geliyor kapanmıyor..
telefonda made in china yazısını gördükçe korkularım artıyor..
telefonun yazılımını güncelle, yok güncellemiyorsa 10 dk içerisinde flash atarak sorununu çözebilirsin.
walla istersen fazla zmn geçmeden iade hakkını kullan.
Ana başlıktan devam edelim....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme