Şimdi Ara

Ooo biir Arama Motoru Ama Kazandıran bir arama motoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türklerin açmış olduğu bir arama motoru yayına girdi. Yeni bir kazanç kapısı demek istiyorum ama sizin off layıp puff layacağınızdan korkuyorum. Tek söyleyebileceğim şey sitenin hazırladığı toolbar daki reklamlar ile kazancınzı arttırıyorsunuz. Daha da fazla kazanmanız için ise üye yapmanız gerekiyor. Buraya tıklayarak üye olun yazısına tıklayıp kaydınızı tamamlayabilirsniz. Üye kaydınızı yaptıktan sonra kazancını hesala linkinden ne kadar kazanabileceğinizi hesaplayabiliyorsunuz. Örnek olarak: 5 üye yaptınız, onlarda 2 şer tane üye buldu ve günde 20 reklama tıkladığınızı varsayarsanız aylık taaam 189,6$ kazancınız ortaya çıkıyor.
    Arkadaşlar bu bir masal değil gerçekten kazanıyorsunuz, kazancınız ise arama motoru ve toolbar ı sayesinde. Ben toolbar ı yüklediğimde toolbarın üstündeki reklamlara tıkladıkça kazanıyorum vw gerçekten çok reklam veren var. Günde 20 tıklama ile ne kadar kazanabileceğinizi ortaya çıkardık ama günde 50 tıklamayı çok rahat yapabilirsiniz.

Eğer verdiğim bilgiler yetersiz kaldıysa Blogumdan daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

• kaç kuruş kazandın sen

töbe türk sitesine benzemiyor

uyanık şeyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan58 -- 13 Haziran 2007; 9:50:22 >
  • uyanık????
    türk sitesi bu ya bende bugün öğrendim şu an 15-20 puan bir kazancım var ve 2-3 tıklama yaptım sadece. Türk sitesi olmasa içinde sadece ingilizce ve türkçe olmazdı. Adamlar uluslararası olsun diye ingilizce de koymuşlar. İstersen blogumdan daha ayrıntılı bir şekilde oku yorum yazmadan önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_poseidon_x -- 13 Haziran 2007; 10:13:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.