Şimdi Ara

Op,Up,Nerf Hakkında bilgi verirmisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyunda 30 lvlım ama boş gelip boş gidiyorum bu oyunda.Bir kaç terim hakkında bilgi verebilirseniz çok mutlu olacağım.

Öncellikle Nerf yemek tabirini açıklayabilirmisiz ?

Up hero ve OP hero nedir?

Nerf yedikten önce ve nerften sonra hero da çok ciddi bir özellik düşüşümü oluyor yoksa yinede diğer herolara karşı ezilmeden oynanabilinirmi ?

Şimdiden açıklamalarınız için çok teşşekkürler.

• UP=Underpowered kısacası biraz güçsüz, etkisiz kalan ya da çok kolay counterlanan championlar.
    OP=Overpowered UP'ın tam tersi.
    Nerf=Championun, itemlerin gücünü azaltmak, etkisini azaltmak ya da özelliklerini değiştirmeden fiyatını arttırmak vs.
    Buff=Nerf'ün tam tersi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

UP=Underpowered kısacası biraz güçsüz, etkisiz kalan ya da çok kolay counterlanan championlar.
    Nerf=Championun, itemlerin gücünü azaltmak, etkisini azaltmak ya da özelliklerini değiştirmeden fiyatını arttırmak vs.

Çok güzel açıklamış arkadaş nerf yiyen champion pek bi düşüş olmaz yiende oyuna devam eder zaten nerfi diğer championlardan güçlü olduğu icin atarlarki dengelensin .
  • Çok çok teşekkür ederim bilgiler için. Ama çoğu zaman OP herolar hiç değişmiyor mesela shaco,fizz,shen bu tür herolar ben 1-1,5 yıldırı oynuyorum hep op herolar.
  • quote:

UP=Underpowered kısacası biraz güçsüz, etkisiz kalan ya da çok kolay counterlanan championlar.

hocam pardon ama up ile top aynı anlamda değil mi?mesela ben yukarı giderken ı up yazıyorum.yani ben güçsüzüm mü demişim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhaarruunn2

quote:

hocam pardon ama up ile top aynı anlamda değil mi?mesela ben yukarı giderken ı up yazıyorum.yani ben güçsüzüm mü demişim?

Evet yanlış kullanıyorsun lane isimleri
    Top lane>Top
    Middle lane>Mid
    Bottom lane>Bot
    Olarak kullanılıyor
    Gerçi sen yazdığında muhtemelen anlıyorlardır ama yukarı gitmek istediğinde top yazarsan daha uygun olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.