Arkadaşlar öncelikle günaydın. Oyunda 30 lvlım ama boş gelip boş gidiyorum bu oyunda.Bir kaç terim hakkında bilgi verebilirseniz çok mutlu olacağım.
Öncellikle Nerf yemek tabirini açıklayabilirmisiz ?
Up hero ve OP hero nedir?
Nerf yedikten önce ve nerften sonra hero da çok ciddi bir özellik düşüşümü oluyor yoksa yinede diğer herolara karşı ezilmeden oynanabilinirmi ?
Şimdiden açıklamalarınız için çok teşşekkürler.
UP=Underpowered kısacası biraz güçsüz, etkisiz kalan ya da çok kolay counterlanan championlar. OP=Overpowered UP'ın tam tersi. Nerf=Championun, itemlerin gücünü azaltmak, etkisini azaltmak ya da özelliklerini değiştirmeden fiyatını arttırmak vs. Buff=Nerf'ün tam tersi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
UP=Underpowered kısacası biraz güçsüz, etkisiz kalan ya da çok kolay counterlanan championlar. OP=Overpowered UP'ın tam tersi. Nerf=Championun, itemlerin gücünü azaltmak, etkisini azaltmak ya da özelliklerini değiştirmeden fiyatını arttırmak vs. Buff=Nerf'ün tam tersi :)
Çok güzel açıklamış arkadaş nerf yiyen champion pek bi düşüş olmaz yiende oyuna devam eder zaten nerfi diğer championlardan güçlü olduğu icin atarlarki dengelensin .
Çok çok teşekkür ederim bilgiler için. Ama çoğu zaman OP herolar hiç değişmiyor mesela shaco,fizz,shen bu tür herolar ben 1-1,5 yıldırı oynuyorum hep op herolar.
quote:
hocam pardon ama up ile top aynı anlamda değil mi?mesela ben yukarı giderken ı up yazıyorum.yani ben güçsüzüm mü demişim?
quote:
Orijinalden alıntı: hhaarruunn2
quote:
hocam pardon ama up ile top aynı anlamda değil mi?mesela ben yukarı giderken ı up yazıyorum.yani ben güçsüzüm mü demişim?
Evet yanlış kullanıyorsun lane isimleri Top lane>Top Middle lane>Mid Bottom lane>Bot Olarak kullanılıyor Gerçi sen yazdığında muhtemelen anlıyorlardır ama yukarı gitmek istediğinde top yazarsan daha uygun olur