|
Bildirim
Evet halay başındakini alalım ortaya ver mehteri
|
ama dolar düştü
|
75 beygir araba 340 bin lira ya 340
|
Yahu millet 2. El pahalı diyor bir de.
58 binde tertemiz orjinal,boyasız makyajlı kasa 1.4T İnsignia aracımı 335 bine düştüm hala pazarlık ediyorlar. 5 yıl bindim. Ev ihtiyacım olmasa bir 5 yıl daha binerdim hayatta satmazdım. Kredi ile çözersem evi, kaldırcam yayından. Gidip 0 alsınlar. |
Dolar her bir kuruş artmasında en az %5 zam yaptılar, dolar 18 ₺ iken 5008 1.000.000 ₺ leri görmüştü. Dolar 12.60 lara indi, açıklama olarak bekliyoruz dediler, belli değil dediler, 2 gün sonra zar zor %10 indirim yaptılar (yaptıkları %100 e yakın zamlardan sonra). Dolar 13 küsürlere geldi 1 lira kadar arttı, hemen en az her firma %15 zam yaptılar. Dolar artarken toplam %100 e yakın zam, dolar sert düşünce zar zor ağız eğerek %10 indirim, yükselişe geçince hemen %15 zam. Bence biz bu saatten sonra ülke olarak yatacak yer bulamayacağız 😂😂😂
Akaryakıtta aynı, dolar 18 iken 1 lt benzin ortalama 7-8 ₺ idi yanlış hatırlamıyosam, iki haneleri görmemiştik göreceğiz diye konuşuluyodu 9 ₺ de olabilir, abi dolar 13 1 lt akaryakıt 14 ₺ oldu, dolar değil de varil varil benzin mi alıp depolasak dolardan daha hızlı 😂 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarper Yasin Mutlubay -- 6 Ocak 2022; 14:17:04 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düşecek diye bekleyenler var birde |
Astra nerede ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ne olacak bu fiyatlar 1 ay önceki fiyatlar bile iç yakıyor durumda. |
Kaç model arabada 335 bin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 6 Ocak 2022; 22:6:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kasa değişti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
demek bu yüzden sokağa çıkmama kararı aldınız! enteresan. |
|
|