Şimdi Ara

Opel ANTARA hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
16.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chevrolet captivalar 75 milyardı yanlış hatırlamıyosam, opele 100 milyar wereceğime, captiva alırım 25 milyr cebimde kalır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: porter

chevrolet captivalar 75 milyardı yanlış hatırlamıyosam, opele 100 milyar wereceğime, captiva alırım 25 milyr cebimde kalır..

ikisi arasıda motor açısından hiçbir fark yok ikiside aynı motor, sadece donanımda farklar var. opelin işçilik ve kullanılan malzeme daha kaliteli. 2008 antara yı 90-92 arası bırakıyorlar, captiva 2008 85 milyardı biraz daha pazarlıkla biraz düşebilirler. ikisinide inceledim gecen hafta, arasındaki farkları görünce ve ikisi arasında secim yapmak gerekirse işçilik farkıyla opel tercih edilesi bir suv
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

ben antara yo tercih ederdim crvnin motoru 2.2 olması lazımki vergi ödemeye geldiğinde can sıkan bir sisteme giriyor. üstelik piyasaya çok yeni çıkmış bi araç. şahsen 100bin ytl civarı parayı bir jipimsiye bağlıyacak olsam ya hyundai tucson alırdm ya antara. crv de şık ancak 2.2 motor vergi zamanı üzücü. tabi illa jip değilde 4*4 isteği varsa passat 4 motionlar var o civarda olması lazım 2.0 tdi motorlu heleki station wagon alınırsa tadından yenmez

45,000 bin euro dan baslayan fiyatlarla DODGE jeep dusunurum 100.bin ytl jeep almaya kalksam...ne kia ne hyundai KORELILER ne anlar jeep ten

http://www.dodge.com.tr/tr/fiyatlar.html

• 2.8 litre motorlu bi aracın vergisi düşündürmüyorsa tercih edilebilir. dodge nitro. ama tüketim olarakta vergilendirme olarakta çok geride benim saydıklarımdan
  • yorumlarınız için teşekkürler...

eski aracımız VECTRA idi...
    OPEL markasından vazgeçmek istemiyoruz
    sanırım ANTARA alacağız
    Antara 2.0 CDTi AS Cosmo AS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsim78 -- 18 Aralık 2007; 17:22:36 >
  • hayırlı olsun.
  • quote:

hayırlı olsun.

,
    teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mevsim78

yorumlarınız için teşekkürler...

eski aracımız VECTRA idi...
    OPEL markasından vazgeçmek istemiyoruz
    sanırım ANTARA alacağız
    Antara 2.0 CDTi AS Cosmo AS

hayırlı olsun
  • Hayırlısı neyse o olsun arkadaşım
  • geçen hafta izmir gaziemirdeki opel bayii ne gittim antara için araç üstündeki etiket fiyatı 89.300 ytl idi en son olacağımı dedim 84000ytl ye kadar düşebileceklerini söylediler karar senin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan12532

geçen hafta izmir gaziemirdeki opel bayii ne gittim antara için araç üstündeki etiket fiyatı 89.300 ytl idi en son olacağımı dedim 84000ytl ye kadar düşebileceklerini söylediler karar senin ...

bizimde yaklasik o fiyata gelecek sanirim bu hafta icinde son karari verecegiz...
  • Antaranın gereksiz bir fiyatı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bayern.cousen

Antaranın gereksiz bir fiyatı var

Evet bencede o kadar para vericeksin ama ne bilim bi deri koltuğu bile 2türlü koymuş yok normal deri yok kaliteli deri madem o kadar para istiyosun onuda güzelini koymasını bil orda bir kaç arkadaş hemen ötekiler manuel diye konuşmasın manuel ama motoruda manyak
  • manuel ama motoruda manyak olan aracı gösterirmisin crv diceksin sanırsam. 1. dezavantajı 10 hp kadar zayıf 2. dezavantajı yıllık vergisi yüksek. sonuçta koltuk tabi ekstra olacak sen hiç gidip deri koltuk yapan firmalara baktın mı kaliteli ile kalitesiz arasında nası fiyat farkı oluyor. sonuçta deri koltuk herkes için bir öncelik değil. çok kalite bir deri yapıp fiyatı şişirmektense opsyonel olarak fiyatı şişirmek daha mantıklı
    quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

quote:

Orjinalden alıntı: Bayern.cousen

Antaranın gereksiz bir fiyatı var

Evet bencede o kadar para vericeksin ama ne bilim bi deri koltuğu bile 2türlü koymuş yok normal deri yok kaliteli deri madem o kadar para istiyosun onuda güzelini koymasını bil orda bir kaç arkadaş hemen ötekiler manuel diye konuşmasın manuel ama motoruda manyak

• motorun 10hp düşük olması bunun dezavantaj olması anlamına gelmez.Çünkü gördüğün üzere performansı daha güçlü daha kıvrak daha atak o arabayı alanda vergiyi düşünmez merak etme
  • valla z4ü olan arkadaşım var yıllık vergisini çokda düşünüyor. kazancıda çok iyi olmasına rağmen iyiki 2.5 veya 3.0 almamışım diyor. sonuçta devlet insanları enayi yerine koyuyor
    quote:

motorun 10hp düşük olması bunun dezavantaj olması anlamına gelmez.Çünkü gördüğün üzere performansı daha güçlü daha kıvrak daha atak o arabayı alanda vergiyi düşünmez merak etme
  • quote:

valla z4ü olan arkadaşım var yıllık vergisini çokda düşünüyor. kazancıda çok iyi olmasına rağmen iyiki 2.5 veya 3.0 almamışım diyor. sonuçta devlet insanları enayi yerine koyuyor
    quote:

motorun 10hp düşük olması bunun dezavantaj olması anlamına gelmez.Çünkü gördüğün üzere performansı daha güçlü daha kıvrak daha atak o arabayı alanda vergiyi düşünmez merak etme

Her insanda aynı olacak die bi kural yok öle olsaydı kimse porsche,touareg,grand chrokee,rav4,x5 gibi arabalarıda kimse almazdı.Vergi olayı olmasaydı çok daha iyi olurdu ama vergi yüzünden bi insan performansı yaşıyamıyacakmı

• Değişik bir mantık. Yani 84 milyarı verince deri koltuk "olmazsa olmaz" oluyor ama 89 milyara otomatik vites "olmasa da olur" gibi. Herkesin öncelikleri farklı olabilir, bunu anlarım. Ama "o fiyata...." diye başlayan bir cümlede birbirinin tam zıttı iki farklı yorum bana biraz taraflı geldi.

Hondanın ürettiği motorların kalitesi çoğumuz tarafından kabul edilen bir durum zaten. Ancak genede bu japonlar ile bavyeralıların düşük hacimli dizel motorlara otomatik vites koymamaları bence büyük eksiklik. BMW bu eksiği görmüş olmalı ki yeni X3'ün 2.0 dizeline otomatiği koydu. Hemde ne koyuş, 177 beygirle.
  • yazin bir fabrikada istanbulda staj yaparken hondanin bir bayisi tanitim amacli sifir civic,city ve crv getirmisti. hatta civic ve city birer tanede hybrid modeli getirmisti.

bi kere crv den basliyim. ic malzemsi cok kotu sanki cin mali gibi bizde 2001 astra elegance var onun malzemesi bile daha kaliteli. sonra deri koltuk var ama galiba suni deri bir bmw nin deri koltugu gibi degil.

civic modelini sordum. gorus cok kotu .arabin icine gomuluyon sadece ileriyi goruyosun. malzeme kalitesi berbat. direksiyon elinde kalcak diye korkuyorsun.

city de binmedim.

bana gore antara alabilirsiniz. zaten GM antarayi amerikada saturn markasinin vue modeli olarak satiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canfbmetu -- 27 Aralık 2007; 17:29:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: canfbmetu

yazin bir fabrikada istanbulda staj yaparken hondanin bir bayisi tanitim amacli sifir civic,city ve crv getirmisti. hatta civic ve city birer tanede hybrid modeli getirmisti.

bi kere crv den basliyim. ic malzemsi cok kotu sanki cin mali gibi bizde 2001 astra elegance var onun malzemesi bile daha kaliteli. sonra deri koltuk var ama galiba suni deri bir bmw nin deri koltugu gibi degil.

civic modelini sordum. gorus cok kotu .arabin icine gomuluyon sadece ileriyi goruyosun. malzeme kalitesi berbat. direksiyon elinde kalcak diye korkuyorsun.

city de binmedim.

bana gore antara alabilirsiniz. zaten GM antarayi amerikada saturn markasinin vue modeli olarak satiyor.

Malzeme kalitesinden pek anlamıyorsun anlaşılan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.