Şimdi Ara

Opel ANTARA hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
16.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LİTEON

quote:

Orjinalden alıntı: canfbmetu

yazin bir fabrikada istanbulda staj yaparken hondanin bir bayisi tanitim amacli sifir civic,city ve crv getirmisti. hatta civic ve city birer tanede hybrid modeli getirmisti.

bi kere crv den basliyim. ic malzemsi cok kotu sanki cin mali gibi bizde 2001 astra elegance var onun malzemesi bile daha kaliteli. sonra deri koltuk var ama galiba suni deri bir bmw nin deri koltugu gibi degil.

civic modelini sordum. gorus cok kotu .arabin icine gomuluyon sadece ileriyi goruyosun. malzeme kalitesi berbat. direksiyon elinde kalcak diye korkuyorsun.

city de binmedim.

bana gore antara alabilirsiniz. zaten GM antarayi amerikada saturn markasinin vue modeli olarak satiyor.

Malzeme kalitesinden pek anlamıyorsun anlaşılan

malzeme kalitesinden anlamadigimi nasil anladin???????????????

senin derdini de ben anlamadim. herkes yorum yaziyor sende onlara laf yetistiriyon. biz buraya gorduklerimizi, gozlemlediklerimizi dusuncelerimizi yaziyoruz ama biraz saygi bekliyoruz.

sadece senin dedigin dogru olsaydi sadece crv olurdu piyasada.

ben araba alcak olsam hondanin yanindan bile gecmem bu kadar sen istedigin kadar cevap yaz kimseyi degistiremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canfbmetu -- 28 Aralık 2007; 0:03:48 >

• arkadaslar herkezin zevki kendine aittir

lutfen biraz daha saygili ve polemik yaratmadan tartisalim

tavsiyede bulunan herkeze tesekkurler...
  • canfbmetu biraz doğru konuşursan sevinirim ben en iyi cr-v demedim malzemesinin sert olması bunun dandik olması anlamına gelmez.Mercedes cserisininde malzemesi sert o zaman oda dandikdir opel en iyi dimi katılıyorum sanaBence başka firmaları kötülüyeceğine birazda opel'e bak.Ona bakarsan almanların en dandik arabası opeldir,wn çok sorun çıkaranda opeldir ama farkındaysan ben bunları hiç söylemedim.Neymiş çin malıymış emin ol öledir
  • quote:

canfbmetu biraz doğru konuşursan sevinirim ben en iyi cr-v demedim malzemesinin sert olması bunun dandik olması anlamına gelmez.Mercedes cserisininde malzemesi sert o zaman oda dandikdir opel en iyi dimi katılıyorum sanaBence başka firmaları kötülüyeceğine birazda opel'e bak.Ona bakarsan almanların en dandik arabası opeldir,wn çok sorun çıkaranda opeldir ama farkındaysan ben bunları hiç söylemedim.Neymiş çin malıymış emin ol öledir

1.si bana gore en iyi araba BMW.

2.si ben opel icin en iyisi demedim.

3.su hondadan baska firma hakkinda yorum yapmadim.

4.su sen burada opel hakkinda dusuncelerini soyleyebilirsin, bu konuda seni elestirmedim.

• Ben öle anladım olabilir,yanlış konuştuysam özür ama honda'ya çin malı demen çok kötü olmuş yani.honda japonlarda kafayı çeken markalardandır,bunu hangi opelci kardeşimize sölersen sağlamlıkta,kalitede,piyasa bakımından kimse inkar etmez
    quote:

quote:

canfbmetu biraz doğru konuşursan sevinirim ben en iyi cr-v demedim malzemesinin sert olması bunun dandik olması anlamına gelmez.Mercedes cserisininde malzemesi sert o zaman oda dandikdir opel en iyi dimi katılıyorum sanaBence başka firmaları kötülüyeceğine birazda opel'e bak.Ona bakarsan almanların en dandik arabası opeldir,wn çok sorun çıkaranda opeldir ama farkındaysan ben bunları hiç söylemedim.Neymiş çin malıymış emin ol öledir

1.si bana gore en iyi araba BMW.

2.si ben opel icin en iyisi demedim.

3.su hondadan baska firma hakkinda yorum yapmadim.

4.su sen burada opel hakkinda dusuncelerini soyleyebilirsin, bu konuda seni elestirmedim.

• quote:

quote:

quote:

yazin bir fabrikada istanbulda staj yaparken hondanin bir bayisi tanitim amacli sifir civic,city ve crv getirmisti. hatta civic ve city birer tanede hybrid modeli getirmisti.

bi kere crv den basliyim. ic malzemsi cok kotu sanki cin mali gibi bizde 2001 astra elegance var onun malzemesi bile daha kaliteli. sonra deri koltuk var ama galiba suni deri bir bmw nin deri koltugu gibi degil.

civic modelini sordum. gorus cok kotu .arabin icine gomuluyon sadece ileriyi goruyosun. malzeme kalitesi berbat. direksiyon elinde kalcak diye korkuyorsun.

city de binmedim.

bana gore antara alabilirsiniz. zaten GM antarayi amerikada saturn markasinin vue modeli olarak satiyor.

Malzeme kalitesinden pek anlamıyorsun anlaşılan

malzeme kalitesinden anlamadigimi nasil anladin???????????????

senin derdini de ben anlamadim. herkes yorum yaziyor sende onlara laf yetistiriyon. biz buraya gorduklerimizi, gozlemlediklerimizi dusuncelerimizi yaziyoruz ama biraz saygi bekliyoruz.

sadece senin dedigin dogru olsaydi sadece crv olurdu piyasada.

ben araba alcak olsam hondanin yanindan bile gecmem bu kadar sen istedigin kadar cevap yaz kimseyi degistiremezsin.

Hocam fikrini değiştirmek gibi bi niyetim kesinlikle yok yanlış anlama sakın fakat Honda bahsettiğin kadar kötü bi araç olsaydı bu kadar satılmazdı.

Özellikle motor konusunda Honda bir çok firmadan öndedir.Aynı şekilde otomatik şanzımanının sağlamlığını herkes bilir.

Civic konusunda haklısın,ben kendimde opel astra kullanıyorum,almadan önce civic alsammı diye düşündüm fakat malesef araba bana tokluk hissi vermedi,malzemesi de pek hoşuma gitmedi ama tasarımı güzel orda haklarını verelim.Ayrıca Ncap ten 4 yıldız alması da bi dezavantaj.

Crv ye gelirsek orda durmak gerek.Çünkü binlerce satan,sorento çıkana kadar en çok suv olma özelliğini taşıyan araçtır crv.Bu alandada gayet başarılıdır.Çünkü hiç anlamayan birilerinin olduğu gibi bu arabayı alırken araştırıp ölçüp biçip alanlarda olmuştur.Yani bu kadar insanın illaki bi bildiği vardır.

Opel Fronterayla girdiği bu yolda,bı honda kadar başarılı olamamıştır.Antara inşallah tutar ama açıkçası çok fazla satış rakamlarına ulaşıcağına inanmıyorum.

Şuda bir gerçek ki o kadar para verilen arabalar zaten kötü olmaz.Crv de olsa antara da olsa sorento da olsa hepsinin birbirlerine göre artıları eksileri var.İş alacak olanın zevkine kalıyor ve aldıktan sonraki şansına kalıyor.

• antaraya o parayı bayılana chevrolet captiva al çünkü kasa vs aynı fabrika çıkışı sadece biraz içi farklı
  • hondanın dizeli yılan kimim vallah..hem daha ucuz,hem daha yakışıklı..
  • ARKADASLAR OPEL IMAJINI KAYBETTİĞİ İÇİN BEN CHEVROLET DERIM DAHA SANKİİ TIPI GUZEL GIBII OPELIN JEEPLERININ TUTMADIGI IMAJI OLDUGU IÇINN OPELIN İŞİ ZOR DERIM FRONTERALAR GERCEKTENDE OPEL IÇIN BIR HAYAL KIRIKLIĞIDIR BENCE
  • ben bir müddet captiva kullandım 2.0 dizel antaranında motor şanzıman ve şasesi kısacası neler olabilecekse herşeyi aynı fakat bunların motorları 2000 hatta 2500 devire kadar çok hantal ayrıca herhalde bundan dolayı opel antaranın vites oranlarını captivaya göre biraz kısaltmış (nette buldum) eğer alacaksan alt devirleri kuvvetlendiren bir ara modül taktır biz arkadaşın astra dizeline taktırmıştık 2000 devre kadar ölü olan motor bayağı bi canlandı yakıtı düştü .fiyatlarını tam bilmiyorum fakat captiva antaraya göre 15-20bin ytl daha ucuz fakat opelin içi hakkaten çok güzel
  • bence en kalitelisi OPEL ANTARA
  • 2007 crv 2.2 dizel kullanicisi olarak tavsiye ederim ama bir şartla eger off road yapacaksan tavsiye etmem o kadar yuksek bir arac degil ufak capli yerler icin ama asfaltta bunun ayarindaki tüm jeeplerden daha iyidir ses yok fren performansi da iyi yakit cok iyi virajlarda hissettirmiyor alipda pişman olmayacaginiz bir arac
  • ben olsam antara alırım çünkü dizel otomatik fiyatı biraz pahalı ama honda 'dan kaliteli honda hem benzinli 2000 motor cok benzin yer ama yinede sen bilirsin şimdiden hayırlı olsun
  • antara'da uzaktan kumanda ile arka bagaj kapağını açabiliyorsun
  • tiguan alma cok kalitesiz alcaksan Antara al kaliteli bide tiguanın fiyatı pahalı 60 000 euro bunun yerine bence Antara al
  • Size bir kaç antara resmi
     Opel ANTARA hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum...

TR

TR

TR

• tfk resimler güzel antara araç senin mi,tiguan'da yakışıklı duruyor 2delikanlı
  • yok antara bnm deil keşke olsa:D(inşallah ilerde).bi 4x4 sitesinde buldum.
  •  Opel ANTARA hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • araç çok güzel ama tasarımda bazı eksikliklikler var sanki...
    mesela tamponlar gövde renginde olsaydı harika olacaktı siyah plastik görüntüsü hiç hoş durmuyor
    ayrıca sağ-sol sinyaller dikiz aynalarında olsa imiş keşke çok karizmatik olacaktı

bu aracı almak için 1 ay araştırma yaptık gezdik baktık parayı cebe koyduk ama
    bir güvensizlik hissi oluştu ve beklemeye karar verdik

sonuçta araç yeni çıktı ve biraz olsun piyasaya kendini kabul ettirmesini beklemeye karar verdik
    araç alınca kolay kolay satmayı ve değiştirmeyi düşünmüyoruz
    ilk aracımız 1998 vectra 1.6 ve hala kullanıyoruz 10 yaşında

bu aracıda alınca en az 10 yıl satmayız...
    bu konuda fikirlerini bizlerle paylaşan ve tavsiyede bulunan arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.