Şimdi Ara

opel astra 1.6 Njoy Gaz Kesme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli arkadaşlar opel astra 2004 Njoy arcımda gaz kesme sorunu var örneğin sehir içinde giderken aracı ısıklarda falan yavaslattığımızda tekrar hızlanırken gaz yemiyo ve yahutta sehir içinde yavasladığımız zaman araçın gazına bastığımızda gazı yemiyor ve stop ediyor. ankara ve samsunda opel servislerine götürdüm sorunu bulamadılar ve bişey yok dediler sorun devam etmekte bu tarz bir sorunla karsılasan oldumu yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

• madem bişey yokmuş neden stop ediyormuş buna cevap vermiyorlar mı çokbilmiş servisçiler!!! yazılım v.b. güncellemesi yapıldı mı? bir de ecu ünitesinde de motor gaz ayarı ile ilgili bir sorun olabilir. mazot pompası da tam o an çekme yapmıyor olabilir. aklıma gelen bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetCraC

madem bişey yokmuş neden stop ediyormuş buna cevap vermiyorlar mı çokbilmiş servisçiler!!! yazılım v.b. güncellemesi yapıldı mı? bir de ecu ünitesinde de motor gaz ayarı ile ilgili bir sorun olabilir. mazot pompası da tam o an çekme yapmıyor olabilir. aklıma gelen bunlar.

herhangi bir güncelleme yapmadılar servis anlayısı nedir bilemiyorum orasına burasına bakıyorlar bilgisayara bağlıyorlar her hangi bir arıza vermiyo diyorlar gönderiyolar anlamadık gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.