Şimdi Ara

OPEL ASTRA 2008-2009 Mu POLO 2010-2011'Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç seçimi konusunda kararsızım.

Corsa 1,2 Benzinli Aracımı sattım.

Yerin Dizel Araç bakıyorum. Kararsız kaldığım bir konu var şöyle ki.

Dizel Polo Almak istememin başında, yeni kasa olması, 2-3 sene sonra satmaya kalktığımda fazla değer kaybı yaşamayacak olmam gibi şeyler var. Ayrıca arabayı eşimde kullanacağından ufak bir araç olmasını istiyorum.

2008-2009 Astra almak istememin nedeni ise, C sınıfı olması, çünkü daha önceki Opel'in iç hacminin küçük olmasından ve bagajının neredeyse hiç olmamasından dolayı, özellikle kızımın ilk zamanlarında,yani taşınması gereken bir sürü malzemesi olduğu zamanlarda, çok sıkıntı çektik, yarın öbürgün ailece tatile çıktığımızda yine benzer sıkıntılar yaşamak istemiyorum, o yüzden C sınıfı bir araç almak istiyorum. Bütçem 2008-2009 Astra'ya yetiyor. Ancak Astra'da ise şöyle bir tereddüte düşüyürom, Astra'nınn yeni kasası mevcut, ben aracı satmak istediğim zaman (muhtemelen 3-4 sene sonra) hem kasa yönünden yenilenmiş yada maklajlanmış olucak hemde motor yönünden yenilenmiş olucak. Aracı satmak istediğimde rağbet görmeyebilir ve değer kaybım maksimum olabilir.

Öreğin, 2007'de sıfır aldıım Opel Corsa 1,2 Enjoy'u 20.000 TL'ye sattım, aracı maksmim 22.000 TL'ye verebilirdim, ancak hem kazası vardı, hemde 4-5 parça da boya vardı, ayrıca ufak tefek mekanik sıkıntılar vardı (yağ keçesinden kaçırma, sağ aynanın bozukluğu, torpido kapağı kırık) bu yüzden kaybım maksimum oldu. Yine böyle bir kayıp yaşamak istemiyorum. O yüzden cidden kararsız durumdayım.

Fikirlerini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Zaman

Selam.

Araç seçimi konusunda kararsızım.

Corsa 1,2 Benzinli Aracımı sattım.

Yerin Dizel Araç bakıyorum. Kararsız kaldığım bir konu var şöyle ki.

Dizel Polo Almak istememin başında, yeni kasa olması, 2-3 sene sonra satmaya kalktığımda fazla değer kaybı yaşamayacak olmam gibi şeyler var. Ayrıca arabayı eşimde kullanacağından ufak bir araç olmasını istiyorum.

2008-2009 Astra almak istememin nedeni ise, C sınıfı olması, çünkü daha önceki Opel'in iç hacminin küçük olmasından ve bagajının neredeyse hiç olmamasından dolayı, özellikle kızımın ilk zamanlarında,yani taşınması gereken bir sürü malzemesi olduğu zamanlarda, çok sıkıntı çektik, yarın öbürgün ailece tatile çıktığımızda yine benzer sıkıntılar yaşamak istemiyorum, o yüzden C sınıfı bir araç almak istiyorum. Bütçem 2008-2009 Astra'ya yetiyor. Ancak Astra'da ise şöyle bir tereddüte düşüyürom, Astra'nınn yeni kasası mevcut, ben aracı satmak istediğim zaman (muhtemelen 3-4 sene sonra) hem kasa yönünden yenilenmiş yada maklajlanmış olucak hemde motor yönünden yenilenmiş olucak. Aracı satmak istediğimde rağbet görmeyebilir ve değer kaybım maksimum olabilir.

Öreğin, 2007'de sıfır aldıım Opel Corsa 1,2 Enjoy'u 20.000 TL'ye sattım, aracı maksmim 22.000 TL'ye verebilirdim, ancak hem kazası vardı, hemde 4-5 parça da boya vardı, ayrıca ufak tefek mekanik sıkıntılar vardı (yağ keçesinden kaçırma, sağ aynanın bozukluğu, torpido kapağı kırık) bu yüzden kaybım maksimum oldu. Yine böyle bir kayıp yaşamak istemiyorum. O yüzden cidden kararsız durumdayım.

Fikirlerini bekliyorum.

öncelikle çocuklu aile için C sınıfı idealdir.satış konusunda da astra hiç bir zaman üzmez.her daim piyasası olan,tüm versiyonları tutulmuş bir seridir astra.size tavsiyem tabi ki astra.

• Astra sedandır senin alacağın araba.
    Değer meğer de kaybetmez öyle.
    Vergisi çok düşük dizel üstüne konforlu rahat polo falan kesmez seni.
    Şimdi sağa bak,
    sonra sola bak,
    gözünü yum.
    astra sedan cdti.
    Hayırlı olsun.
  • Sedan diye bir belirtme olmamış sanırsam ama astra alınacaksa bencede sedan ve cdti
  • Sedan değil arkadaşlar, hatcbak.

Sedan sevmiyorum, hem eşim kullanmadi icinde pek uygun değil.

Şöyle bir şey sorsam, diyel ki, 32-33 bin TL'ye 30-50 bin km arası astra aldım, 3-4 sene sonra 100 bin civarında satmaya kalksam, sizce nasıl bir durumla karşılaşırım. Çünkü, araç 4 sene sonra 8 yaşında olucak. Beni encok dusunduren sey bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sedan değil arkadaşlar, hatcbak.

Şöyle bir şey sorsam, diyel ki, 32-33 bin TL'ye 30-50 bin km arası astra aldım, 3-4 sene sonra 100 bin civarında satmaya kalksam, sizce nasıl bir durumla karşılaşırım. Çünkü, araç 4 sene sonra 8 yaşında olucak. Beni encok dusunduren sey bu.

4 yıl sonra pıyasanın ne olcagını bılemessın zaten akar yakıt fıyatları cosmus durumda yanı hıc bellı olmaz 4 sene sora belkı alternatıf yakıt cıkar ona yonelır insalar bılemessın.
  • Astra derim. Güvenlik konusunda da bir adım ileridedir
  • Piyasa bu şekilde yükselmeye devam ettikçe hiçbirşey olmaz. Daha yüksek fiyata bile gidebilir. Örneğin G kasa Astraların 2002-2003 modelleri sizin sattığınız 2007 Corsadan daha yüksek fiyata gidiyor.
    Tercihim Astra olurdu. B segmentine okadar para vermeyi doğru bulmuyorum.
  • Astra derim de sedan gibi bir hata yapma.İkinci eli yavaş,daha ağır ve yol tutuşu daha kötü.İğrenç arka tarafı da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

quote:

4 yıl sonra pıyasanın ne olcagını bılemessın zaten akar yakıt fıyatları cosmus durumda yanı hıc bellı olmaz 4 sene sora belkı alternatıf yakıt cıkar ona yonelır insalar bılemessın.

Atık yağ mevzusu çıktı zaten.Dizeller de bu yakıtı küçük bir alet monte edilerek yakabiliyor.1 litre 1-2lira hesabı.O açıdan düşünme yani.
    Astranın hatchbak i de polodan üstündür ekleyeyim.
    Polonun rakibi corsa,astra değil.
    Ayrıca araba satılmak için alınmaz.4 sene paşa paşa binicen işte.
    Otomobil sahibi olacaksın galeri açmayacaksın.
    Astra gibi bir araç da zarar etmez onu da ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 20 Mart 2012; 18:17:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

quote:

Atık yağ mevzusu çıktı zaten.Dizeller de bu yakıtı küçük bir alet monte edilerek yakabiliyor.1 litre 1-2lira hesabı.O açıdan düşünme yani.
    Astranın hatchbak i de polodan üstündür ekleyeyim.
    Polonun rakibi corsa,astra değil.
    Ayrıca araba satılmak için alınmaz.4 sene paşa paşa binicen işte.
    Otomobil sahibi olacaksın galeri açmayacaksın.
    Astra gibi bir araç da zarar etmez onu da ekleyeyim.

Haklısınız da, sonuç itibariyle yarın öbürün satarken ki zararımına minumumda tutmak istiyorum.

Bu arada aşağıdaki 3 Araba hakkında fikir verecek birileri varmı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bayandan-tamamen-orjinal-kusursuz-hatchback-opel-astra-78854754/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2010-tdi-comf-kazasiz-servis-bakimli-boyasiz-78300970/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-emsalsiz-1-3-cdti-enjoy-spor-paket-76928491/detay/

Son ilan hariç, hepsiyle telefonda ufak tefek pazarlıklar yaptım.

Son ilandaki arabayı 34'de yakın bir fiyata bıkarırsa almayı düşünüyorum.

Sizce hangisi.

• Son ilandaki araç dedikleri gibiyse hiç kaçırma gayet iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.